Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar selaaaaaaaaaaaaam geçmişi okuyayım derken zaman geçti ne guzel muhabbet etmişsiniz dün dün benim bilgisayarda sorun vardı sanırım sitede sayfayı yenilemedi bende çıkmak zorunda kaldımdirimcim allah kavuştursun bitanemjnazcım inşallah güzel haberlerini alırızee daha ne var ne yok

haktancım hoşgeldinnnnnnn, kendi adıma söyliyeyim ben iyiyim sende ne var ne yok bakalım

tamam canikom kaydirigubbakcemile3
ya bizde kot'u colin's den aldık.heryerde taşlanmış var,babamda hiç sevmez taşlanmış kotu.kumaşı pantolunnuda perakende/toptan satış yapan bir yer var necatibey caddesinde,çok uyguna gömlekler,kravatlar,takım elbiseler var.ordan aldık.ama bizimki 60'ardan 120 tuttu ya,:bbo:,2 hediye olunca fazla tutuyor:gitme:

haktancım hoşgeldinnnnnnn, kendi adıma söyliyeyim ben iyiyim sende ne var ne yok bakalım

iyiyim hayatım allaha şükür bi yaramazlık yok herzamanki gibi evdeyim sizlerle vakit geçiriyorum o zaman canım sıkılmıyozemuszemuss
sabahları tv seyredemıyorum ben evide toparladım başkada bi iş kalmadı
senden ne var ne yok?

canım hoşgeldin teşekkür ederim eşime çok alışmışım,nasipse bu hafta sonu gelip gidecek :asigim:
canım bugün ne yemek var,ben birkaç hafta rahatım annemlerdeyim çünki
JNAZCIĞIMIN canı kek,börekler çekiyor,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile2

eşim şuan yanımda ama haftaya ingiltereye gidiyo
canım ya bende eşime diyordum çok uzağa gidiyorsun diye,keşke sende izin alıp yanında gidebilsen,ben kısmetse iznimi alıp yanında gideceğim opuyorumnanaktan

saol haktancım bende iyiyim çok şükür aynı koşturma devam ediyo işte...kızlar ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz inşallah öpüyorum çok

saol haktancım bende iyiyim çok şükür aynı koşturma devam ediyo işte...kızlar ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz inşallah öpüyorum çok
görüşürüz canım,afiyet olsun

bende işe geldim herzamanki gibi sabahları kalkmak işkence ama

ben sözleşmeliyim alınyazım bi devlet kurumundaöziye çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah...
inş gönlünce olsun işin
eşim şuan yanımda ama haftaya ingiltereye gidiyo
canım allah kavuştursun diyim şimdiden
evet ya çifte hediye almak ne zor, anneler gününde ben almıştım ikisinede toplam250 lira tutmuştu, eşim ucuza kapattı 60liraya :))

canım hoşgeldin naber

alınyazımsın siz eşinle ayrı mı alıyorsunuz hediyeleri,yani kendi babana hem sen hem eşin,kayınbabana da aynı şekilde,geçen sene bizde öyle yapmıştık,nişanlıyken,ama çok tutuyor ya:bbo:

kendi babama şimdi almam gerekiyor. kayınpederim köyde izine çıkınca gidicez yanına ona ozaman alırım. ama benim babam herşeyi beğenmez ondan kaldım.

kesinlikle evet ((

aynen katılıyorum. mis gibi yatakta kocişle uyumak varken erkenden kalk yollara düş işe git çalış üff çok sıkıcı :bbo:

dirimcim her gün yemek yapıyorum hayatım sadece 2 gün yapmadım birinde benim annemdeydik öbüründe kayınvalidemdeydikkaydirigubbakcemile3
ilk günler çok fazla yapıyodum yemeği ama sonra bize yetecek kadar yapmaya alıştım
bi keresınde en büyük tencerede çorba yapmışım 2 kişi 1 ayda bitiremezdik:)
bende aldım kayınvalıdeme götürdüm birazda benim çorbamı için dedim tesadufen o günde kayınvalıdem yemek yapmamaıştı iyi oldukaydirigubbakcemile3
işte ve evde aynı yemekleri yemesini istemıyorum canım, değişiklik olsun diye her gün öğle tatilini bekliyorum mönü yapayım diyeCADIARZU

alınyazım hoşbuldum hayatım ben iyiyim hergünki şeyler işte sen nasılsın hayatım?

alınyazımsın siz eşinle ayrı mı alıyorsunuz hediyeleri,yani kendi babana hem sen hem eşin,kayınbabana da aynı şekilde,geçen sene bizde öyle yapmıştık,nişanlıyken,ama çok tutuyor ya:bbo:
yok canım nerdeeee, beraber oluyoruz, o şkilde batarız heralde.bu kez anneler gününde annelerimize ben aldım eşim almadı, babalar gününede eşim aldı ben almadım.bütçe yapalım dedik :))

bende iyim şekerim , geçmişi okuduysan borçlardan muzdaribim :))

canım benim biran önce kurtulursunuz inşallah,allah her borcu olan ayardım etsin yaa
allahtan çalışıyosunuz
biran önce kurtulursunuz umarım..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…