haktancım hoşgeldinnnnnnn, kendi adıma söyliyeyim ben iyiyim sende ne var ne yok bakalımkızlar selaaaaaaaaaaaaam geçmişi okuyayım derken zaman geçti ne guzel muhabbet etmişsiniz dün dün benim bilgisayarda sorun vardı sanırım sitede sayfayı yenilemedi bende çıkmak zorunda kaldımdirimcim allah kavuştursun bitanemjnazcım inşallah güzel haberlerini alırızee daha ne var ne yok
canım inş hakkında hayırlısı olur eşinle berabermisiniz şimdi peki yoksa ayrımısınız hala
canımcım diriimim dünden beri diycem unutuyorum hep kendi derdimde, canım allah kavuştursun eşine, sağ salim,, sen sıkıldıkça söyle arada bi beraber ağlarız olurmu canikom :))
haktancım hoşgeldinnnnnnn, kendi adıma söyliyeyim ben iyiyim sende ne var ne yok bakalım
made hoşgeldin canım uzun zamandır görünmüyodun*nasılsın?allah kavuştursun bu arada senağlamaeşim şuan yanımda ama haftaya ingiltereye gidiyo
canım hoşgeldin teşekkür ederim eşime çok alışmışım,nasipse bu hafta sonu gelip gidecek :asigim:kızlar selaaaaaaaaaaaaam geçmişi okuyayım derken zaman geçti ne guzel muhabbet etmişsiniz dün dün benim bilgisayarda sorun vardı sanırım sitede sayfayı yenilemedi bende çıkmak zorunda kaldımdirimcim allah kavuştursun bitanemjnazcım inşallah güzel haberlerini alırızee daha ne var ne yok
canım ya bende eşime diyordum çok uzağa gidiyorsun diye,keşke sende izin alıp yanında gidebilsen,ben kısmetse iznimi alıp yanında gideceğim opuyorumnanaktaneşim şuan yanımda ama haftaya ingiltereye gidiyo
canım hoşgeldin teşekkür ederim eşime çok alışmışım,nasipse bu hafta sonu gelip gidecek :asigim:
canım bugün ne yemek var,ben birkaç hafta rahatım annemlerdeyim çünki
JNAZCIĞIMIN canı kek,börekler çekiyor,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile2
ayyy canlarım benim yaa neyse haftasonu hemen gelip geçer inşallah
siz izin alıp kaçıyosunuz ben eşim askerdeyken nişanlı bile değildik malatyada yaptı askerliğini sadece 5 saat görebilmek için kaçmıştım malatyayakaydirigubbakcemile3
çok güzeldi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2Şeniz
bugunki mönü birazdan belli olcak çünkü eşim öğle yemeğinde şuan , yemekten dönünce bana ne yediğini sööylüyo ki aynı yemekleri yapmayayım:lepi:
görüşürüz canım,afiyet olsunsaol haktancım bende iyiyim çok şükür aynı koşturma devam ediyo işte...kızlar ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz inşallah öpüyorum çok
canım hoşgeldin teşekkür ederim eşime çok alışmışım,nasipse bu hafta sonu gelip gidecek :asigim:
canım bugün ne yemek var,ben birkaç hafta rahatım annemlerdeyim çünki
JNAZCIĞIMIN canı kek,börekler çekiyor,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile2
ayyy canlarım benim yaa neyse haftasonu hemen gelip geçer inşallah
siz izin alıp kaçıyosunuz ben eşim askerdeyken nişanlı bile değildik malatyada yaptı askerliğini sadece 5 saat görebilmek için kaçmıştım malatyayakaydirigubbakcemile3
çok güzeldi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2Şeniz
bugunki mönü birazdan belli olcak çünkü eşim öğle yemeğinde şuan , yemekten dönünce bana ne yediğini sööylüyo ki aynı yemekleri yapmayayım:lepi:
süpersin canım ya,bencede mantıklı,aynısını yemek zorunda kalmaz en azından,canım eşin ısıtılmış yemeği sevmiyor demiştin ya,ozaman hergün yemek yapıyorsun,kalan yemek olmuyormu,benim elimin ayarı yoktu bir ara,iki kişilik diye yaptığım yemeklerle bir ordu doyardı heralde kaydirigubbakcemile3
bende işe geldim herzamanki gibi sabahları kalkmak işkence amaiyiyim hayatım allaha şükür bi yaramazlık yok herzamanki gibi evdeyim sizlerle vakit geçiriyorum o zaman canım sıkılmıyozemuszemuss
sabahları tv seyredemıyorum ben evide toparladım başkada bi iş kalmadı
senden ne var ne yok?
inş gönlünce olsun işinben sözleşmeliyim alınyazım bi devlet kurumundaöziye çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah...
canım allah kavuştursun diyim şimdideneşim şuan yanımda ama haftaya ingiltereye gidiyo
evet ya çifte hediye almak ne zor, anneler gününde ben almıştım ikisinede toplam250 lira tutmuştu, eşim ucuza kapattı 60liraya :))tamam canikom kaydirigubbakcemile3
ya bizde kot'u colin's den aldık.heryerde taşlanmış var,babamda hiç sevmez taşlanmış kotu.kumaşı pantolunnuda perakende/toptan satış yapan bir yer var necatibey caddesinde,çok uyguna gömlekler,kravatlar,takım elbiseler var.ordan aldık.ama bizimki 60'ardan 120 tuttu ya,:bbo:,2 hediye olunca fazla tutuyor:gitme:
iyiyim hayatım allaha şükür bi yaramazlık yok herzamanki gibi evdeyim sizlerle vakit geçiriyorum o zaman canım sıkılmıyozemuszemuss
sabahları tv seyredemıyorum ben evide toparladım başkada bi iş kalmadı
senden ne var ne yok?
bende işe geldim herzamanki gibi sabahları kalkmak işkence ama
sağol canım ya şimdi konuştum,işe başlamış bile :asigim:
canım kendi babama kot aldık,kayınbabamada kumaş pantolonla gömlek aldık,biz sorduk istediğiniz bişey varmı diye?
bu sene sorduk ama kısmetse seneye süpriz hediye alırız,bide mecbur ne alacağımızı söylüyoruz,bedenlerini bilmiyoruz çünki :uhm:
kesinlikle evet((
yok canım nerdeeee, beraber oluyoruz, o şkilde batarız heralde.bu kez anneler gününde annelerimize ben aldım eşim almadı, babalar gününede eşim aldı ben almadım.bütçe yapalım dedik :))alınyazımsın siz eşinle ayrı mı alıyorsunuz hediyeleri,yani kendi babana hem sen hem eşin,kayınbabana da aynı şekilde,geçen sene bizde öyle yapmıştık,nişanlıyken,ama çok tutuyor ya:bbo:
dirimcim her gün yemek yapıyorum hayatım sadece 2 gün yapmadım birinde benim annemdeydik öbüründe kayınvalidemdeydikkaydirigubbakcemile3
ilk günler çok fazla yapıyodum yemeği ama sonra bize yetecek kadar yapmaya alıştım
bi keresınde en büyük tencerede çorba yapmışım 2 kişi 1 ayda bitiremezdik:)
bende aldım kayınvalıdeme götürdüm birazda benim çorbamı için dedim tesadufen o günde kayınvalıdem yemek yapmamaıştı iyi oldukaydirigubbakcemile3
işte ve evde aynı yemekleri yemesini istemıyorum canım, değişiklik olsun diye her gün öğle tatilini bekliyorum mönü yapayım diyeCADIARZU
alınyazım hoşbuldum hayatım ben iyiyim hergünki şeyler işte sen nasılsın hayatım?
yok canım nerdeeee, beraber oluyoruz, o şkilde batarız heralde.bu kez anneler gününde annelerimize ben aldım eşim almadı, babalar gününede eşim aldı ben almadım.bütçe yapalım dedik :))
bende iyim şekerim , geçmişi okuduysan borçlardan muzdaribim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?