Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım anladım,bizde ikinci günde yiyoruz.ama her yemeği değil mesela bizde de kurufasulye,nohut,mercimek çorbası 2.gün yeniyor.yanına başka bişeyler yapıyorum ama pilav,yeşil fasulye,yaprak sarması,biber dolması vs.2.güne artmayacak şekilde yapıyorum,ben sütlacıda ilk gün seviyorum,ikinci gün yemiyorum :umursamaz:

kızlar afiyet olsun ben yemeğe iniyorum midem kazındı açlıktan

afiyet olsun canım,ben bugünde gitmicem sanırım yemekhaneye :sm_confused:

süpersiniz ya,anneler gününde sen,babalar gününde eşin kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
of kızlar canım çok sıkılıyor,dışarı çıkıp gezmek istiyorum,tatil istiyorum,ne çok şey istiyorum ya,sıcaklarda bastı,canım hiç çalışmak istemiyor

haftasonu gezersin jayatım ya da akşamları çıkın gezin
biz dün eşimle yemekten sonra çıktık yürüyerek alışveriş merkezine gittik
yolumuzun üstünde birsürü park falan vardı nasıl iyi geldi anlatamam
çalışan insanlar için değişiklik olamsı şart yoksa otomatiğe bağlar insan
bu arad insan çalışıyoken evde olmak evdeyken çalışıyo olmak ister hep ama şunu bilki insan her daim işe yaradığını bilmek ister çalışmamak kötü bişey:çok üzgünüm:

bende aş vermeye başladım sanırım,
canım su böreği çekti :sinifsinif:

canım vişne çekti ya,vişne suyu mu alsam:sinifsinif:
bu aralar topicte herkesin canı bişeyler çekiyo maşallahkaydirigubbakcemile5al al soğuk soğuk vişne suyu ne güzel olur benimde meyve sularından içtiğim tek meyve suyudur vişne suyucokacimcoook

haktancığım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun,azcık sabret canım
dediğin gibi bende şuan evde olmayı istiyorum,boş boş televizyona bakıp su böreği yemek istiyorum,normal börekte olabilir,gerçi o bekarlıkta kalmış,şimdi evde olsam eminim ki ev işi yapıyor olurdum,bizde eşim burdayken akşamları dondurma alır yürüyüş yapardık.kısmet haftasonu ankara dışında düğünümüz var,oraya gideceğiz,görümcem eşim ben...tatil gibi olucak azcık sabırsızlıkla bekliyorum

bu aralar topicte herkesin canı bişeyler çekiyo maşallahkaydirigubbakcemile5al al soğuk soğuk vişne suyu ne güzel olur benimde meyve sularından içtiğim tek meyve suyudur vişne suyucokacimcoook
bende vişne suyunu çok severim,ama hazır içmemeye dikkat ediyorum yinede
annemin yaptığı vişne kompostosu ay ya olsada içsem

açlıktan olmasın dirimcim, yoksa başka bir ihtimal varmı
yok canım ikiside değil aç değilim,diğeri şuanda olamaz zaten mısram bilir opuyorumnanaktan
ama canım karpuzda çekiyor,aklıma gelmişken yazayım dedim,yaz geldi sıcaklar başladı sanırım ondan,buz gibi bir karpuz olsa yerdim valla şimdi cokacimcoook

işte bu çok iyi gelir sana
düğünlere bayılırım ben bizimde düğünler hep temmuzda hemde peşpeşe bende o gunleri sabırsızlıkla beklıyorum
bencede evde olsan iş yapardın insan rahat duramıyo evde oluncada ben sabahları hiç tv seyretmem eşim gelince beraber seyrederiz
amaaan insan hep elinde olmayanı ister işte bunun özeti bu:lepi:

canım benim biran önce kurtulursunuz inşallah,allah her borcu olan ayardım etsin yaa
allahtan çalışıyosunuz
biran önce kurtulursunuz umarım..:Saruboceq:
inş canım ya valla allahtan çalışıyoruz ya çalışmasaydık hepten bitmiştik, inş sende gönlüne göre bi iş bulursun hayırlısıyla canım
canım yaa bu aralar pek iyi yemekler çıkmıyo sanırım sizde, bizdede buaralar iyi hep allahatna

of kızlar bilseniz en çok hayal ettiğim şeyi, eşimle elele tutp süslenip püslenip düğün gezmekti,çünkü insanlar çok inceliyo birbirlerini ozaman.bide oynamayı severim eşimle oynarız derdim ama nerdeeee, yine bekar yine bekar.bu hafta sonu 3 tane düğn var mesela 8 saat içinde, hepsinede gidilecek eşim olsaydı ne büyüğk zevkle giderdim ama şimdi gitmek bile istemiyorum yani, allahım biz ne zamn aynı hayatları paylaşçaz yaaa,

neyse sbır sabırrrr, seneye inşşşşş

tavsiye ederim canım iyi oluyo ama anneler günü epey pahalıya patlıyo, yaparsanız anneleri eşine sat, babalara sen al :))

öyle canım,bizimde düğünlerimiz var bir sürü,daha ciciler almadım,bakmadım da karar da veremedim
üf bende evlilik çizelgesi yapmak istiyorum,ama sayfa yasaklı açmıyor,kilo çizelgesini açıyor,kilo çizelgesi mi yapsam ne kaydirigubbakcemile3

alınyazımsın sende biraz sabret,eşin buraya geldikten sonra,herşey süper olacak,seneye inşallah sizde birlikte gidersiniz düğünlere canım,seneye inşallah bu zamanlar konuşuruz,kocişler yanımızda
evet canım bugün yemek hiç güzel değildi.bulgur pilavı felan vardı.zaten dün akşam yaptım
haktancığım aslında eşine hem bugünün hemde yarının yemeğini sor bence,dün yediği şeyi insanın canı istemiyor
alınyazımsın anneler günü daha masraflı oluyor zaten :)))

bencede

kızlar bu sene kpss yada alese girdiniz mi?

ben seneye 2 sinede grcem galiba bu sene param yoktu giremedim

bencede

ben seneye 2 sinede grcem galiba bu sene param yoktu giremedim
ay kıyamam ben ya kaydirigubbakcemile2
aynı ben :kedi:
nedir bu para mevzuları ya of,insanı çok bunaltıyor
canım söyleseydin keşke ikramiyem az verildi diye,hata olmuştur desem :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…