yeni evliler-evliler bakabilirlermi :)

eşim evde olsada olmasada yazın kısa sort ustune atlet tarzı bısıler gıyıyorum ,
ama temızlık vs yapıyorsma sonra mutlaka ustumu degısıyorum ,
kışın pıjemayla takıldıgımda olur ruh halıme baglı ama gene esım var yada yok dıye degısmıyorum
pasaklı oldugumu dusunmuyorum kıvamdayım bencek
herkezdede boyle olmasını tavsıye edıyorum hanımlar esler ıcın degıl kendınız ıcın kesınlıkle

bayan olarak işimiz zor hele bir de çalışıyorsak çok büyük sıkıntı...
öncelikle planlı-programlı olmak zorunda hayatımız...
yemekler, temizlik olayları önceden düşünülmeli ve bi düzene oturtulmalı ki kendimize ayıracak vaktimiz olabilsin...
Benim daha 1. ayım bile dolmadı evliliğimde...
ama gerçekten yetişemiyorum sebebi farklı benim...(ben eve giridğimde ev tarumardı zaten, hem kirli hem dağınık,yeni yeni düzelmeye başladı ama hala düzenim oturmadı---->Eşimin Bekar evi diyelim kısaca)
Şimdi evi rayına oturtabilirsem eğer kendime ayıracak daha çok vaktim olacak inş.
sizler bu konuda eminim benden daha avantajlısınızdır en azından evde herşeyin yerini düzenini kendinize göre oturtmuşsunuzdur...Geriye kalıyo kendinize zaman ayırmak...Makyaj çok ağır olmak zorunda değil, bende makyaj çok severim ama öyle fondaten vs. ile değil....rimel olmazsa olmaz gibi bir şey ama...Şimdi yüzünüze yakışan en basit ve doğal makyajı seçip ev içinde onu uygulayın hemen...(en azından bi göz kalemi ve ruj hemen elinizin altında dursun)
İşden dönünce eşimde hemen salıyo kendini pijamalarına zor koşuyo benimde onun gibi olmamı istiyo ama ben onun gibi olamıyorum, makyajımı çıkarsam bile pijama moduna geçemiyorum daha güzel ve özenli giyinmeye çalışıyorum , temizlik ve yemek yaparken de dahil...Zaman ne gösterir bilemiyorum ama bakımlı olmak farklı bir şey bence, insanın özgüvenini artırıyo sanki ve ben kendimi bakımlıyken daha huzurlu hissediyorum, öyle paçoz paçoz aynaya bakasım bile gelmiyor kızlar...

amaaannn ben birde hamileyim şimdi ne giysem yakışmıyor göt göbek oldu kazan gibi saçlarda beyazlar çıktı manikür pedikür hakgetire ben neyleyim bacılar :)

Aynen katılıyorum güzel söze ne denir..

Çok zor değil aslında. Bende evde rahat olmayı seçenlerdenim evde pantolonla etekle gezemem. Rahat elbiseler tayt tunik vazgeçilmezim.4 -5 kilo fazlalık basit bi diyetle verilebilir çok rahatsız ediyorsa. Temizliğe epilasyona dip boyaya dikkat ettikten sonra bi duş bi topuz bi koku yeter artar bile. Evde bihter ziyagil gibi gezilmez yani.

ay evet yaa en çokta buna takılıyorum. benim eşim de evde atlet le dolaşır her gün duşuna bakımına dikkat etmez.

ama benim her şeyime karışır. didikler. saçını şöyle yap. ayağın tahriş olmuş. ojeni sürmemişsin. yok bilmemne dön b kendine bak demi yaa

birde bakıyorum ben kendime elimden geldiği kadar

aynen öyle birde öyle bir özgüvenleri varki benim renkten renge şekilden şekile girmemi istiyor. dönde bir kendine bak değilmi

nereden geliyor bu kadar özgüven anlamadım

Evliligimin ilk zamanlarinda seksi gecelikler giyiyordum, esim acik acik giyme bunlari, dogal haline, pijamali haline bayiliyorum dedi. Ben de ne yapayim evde giyilecek penye gecelikler aldim.
inanama cnm eşimde bana diyordu doğal haline bayılıyorum diye. makyajı yapıyorum gözü açılıyor. doğal erkek yalanı bence. eşlerini doğal isterler doğal olmayanlara da bakarlar

ben daha evli değilim ama baktım konuna

annem 25 senelik evli ama hala babam akşam işten gelmeden önce ufak tefek bişeyler yapar kalem sürer bazen asla pijamayla karşılamaz

çok kokoş olmaya gerek yok. bence sen de o gelmeden bakım yapmayı alışkanlık haline getirebilirsin.

Alın benden de o kadar bekarken kendime çok bakardım saç makyaj giyim evlendim 2 sene oldu hiç olmadığım kadar yemek yemeye başladım kilo aldığımı görünce geçen sene öğlen ve akşamları çorba içerek 8 kilo verdim sonra artık çorbadan midem bulanmaya başlayınca bıraktım zamanla geri aldım şimdi o kilo verme isteği gitti içimden bende ki güzel olan tek şey eşim kilo vermemi istemiyor hiç bir şekilde beni teşvik etmiyor gaza getirmiyor aksine diyette olunca bana köstek oluyor çalıştığım için akşam eve gelince yemekti çamaşırdı ütüydü çay yapmasıydı derken uyku vakti geliyor kıyafetlerimi bile sabah ayarlamaya çalışıyorum eve gelince üstüme ne geçirirsem giyiyorum ama şuan daha solmuş eskimiş kıyafetlerim olmadığı için gecelikle dolanıyorum evde ama ne evde ne de işyerinde makyaj yapasım kalmadı elimde değil ki o kadar yorgunluğun arkasından süslenmeye vakit kalmıyor tek yaptığım madame coco ve englishhome un vücut spreylerini sıkıp saçımı toplayıp geceliklerimi giyip kanepeye uzanmak kalıyor

bende yeni evliyim ve bende salaş salaş geziyorum evde. ama ben daha düzeni tam oluşturamadım her gün ya bir yeri yerleştiriyorum yada temizlik yapıyorum . yinede eşim gelmeden duşumu alıp saçımı yaparım . evde makyaj yapmayı doğru bulmuyorum bir taraftan güzel görünmeye çalışırken bir taraftan uzun vadede cildimizi mahvedebiliriz. bence saçına güzelce şekil ver , cildini temizle ardından nemlendir dudagınada renkli nemlendiricilerden sür temizlik vs harici de güzel giyin yeterli bence .. zaten bunlar en fazla bir saatini alır .. kendinize bir saat seçin örneğin sabah kahvaltıdan sonra bir saat bakım yapacağım diye o şekilde yapabilirsiniz belki.

bizde yedi yıılık evliyiz normalde de makyaj çok yapmam evdeysem hele hiç rahat edemem..işten gelince direkt duşa atıyorum kendimi, bi sürü penye askılı mini elbiselerim var koca bir yazı onlarla geçirdim,dışarda rahat iç çamaşırları tercih ediyorken evde eşimin hoşlanacağı çamaşırlarımı giyiyorum mesela...doğum sonrası kilolarımı hala veremediğim için giyemediğim onlarca geceliklerim dolap bekliyor maalesef..arkadaşların da dediği gibi temiz kokmak,duşuna kişisel temizliğine dikkat etmek her iki taraf içinde önemli bence

Çok hoş hem rahat hem şık hemde spor şortlu takımlar var ben evlenmeden önce bol bol almıştım biraz abartmışım ama genelde onları giyiyorum birde renk renk taytlarım üzerine uygun askılı falan giyiyorum :) eşimde siyah tayt takıntını oldugu için genelde siyah giyiyorum o ayrı

Siz ne diyorsunuz ben bir yıllık ilişkimde saldım kendimi
Makyajsız yanına gitmeyen, ne giyeceğimi uzun uzun düşünen ben rimel bile çekmeden bi kot bi tişört gidiyorum valla. Ya gerçi çok düz benim adam valla anlamıyor makyajdan, estetikten. O yüzden sıkıntı yok.

inanama cnm eşimde bana diyordu doğal haline bayılıyorum diye. makyajı yapıyorum gözü açılıyor. doğal erkek yalanı bence. eşlerini doğal isterler doğal olmayanlara da bakarlar
Ben esime guvenirim. Dediginiz seyler her erkek icin gecerli degil. Aldatma makinesi olarak gormemek gerek her erkegi.

seninki de abartiymis :) her an makyajli abiyeli gezemezsin evde ama dudak ustu nedir :-O esofmanin bile sevimli olabilir bence, zor seyler degil.. rahat elbiseler de olabilir sade ve guzel.. iki dk da saca orgu bile guzel durabilir.. ama dudak ustu deyince bende ipler koptu zaten : ))

bakımlı kadın demek makyaj yapan kadın demek degil cildine bakan kadın demek , cildine bakan saclarına bakan spor yapan ve günlük temizliğini yapan kadının baskada birşeye ihtiyacı yoktur. Ev benim rahatlama alanım hiç kasamam , kasarsam fena kastırırım cünkü neticede bakımlı erkek olmakta kolay değil:)

Vavvvvv bunlari okuyunca kendimi ne kadrda saldigm geldi aklimaaa kocisimle yuz goz olduk iyice biz yaaa sanirim silkelensem daha hos olacak kanimcaaaa;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…