hımm o zaman mecbur sen de bişeyler yapcan cnm kolay gelsin sana :))maalesef öyle canım özel bakım kremlerini sürmeden yatmaz düşün o derece
Aynen katılıyorum güzel söze ne denir..loya magzaları var orda mini renkli sort takımları al.bitane pembe,bi tane leopar desenli....saçlarını topuz yap bazen ör yandan..şeker kız candy gibi.madam coco dan vucut spreyı al 10 tl amaa boyle koku yoook...hergun dus alamayabılırsın bı sık..mısss..sonra yapış kocisin dudaklarına.en guzel zamanların.yataktan çıkarsan aklın yok
Ben ne saldım ki ne saldım..
Ama umrumda değil.
O da bakımlı olsun o zaman.
Kendisi giysin pijama atlet keyif yapsın.
Ben full makyaj, bakım gezeyim.
Oh ne ala memleket.
En rahat pijamalarımı, şortlarımı giyer yatarım.
Saçım darmadağın tepeden topuz..
Arada biz gecelik, süs, püs sürpriz yaparım hakederse ama yeterli o kadar
Neden hep kadınlar bakımlı olmak zorunda ki?
erkekler don-atlet sakalları bir karış uzamışken geziyor ama kadınlar ellerinde tutmak zorunda mı?
Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Benim için en azından banyo yapıp tüylerini alma, traş olma gibi bir zahmete girmiyorsa neden seksi olayım diye düşünüyorum.
inanama cnm eşimde bana diyordu doğal haline bayılıyorum diye. makyajı yapıyorum gözü açılıyor. doğal erkek yalanı bence. eşlerini doğal isterler doğal olmayanlara da bakarlarEvliligimin ilk zamanlarinda seksi gecelikler giyiyordum, esim acik acik giyme bunlari, dogal haline, pijamali haline bayiliyorum dedi. Ben de ne yapayim evde giyilecek penye gecelikler aldim.
Ben esime guvenirim. Dediginiz seyler her erkek icin gecerli degil. Aldatma makinesi olarak gormemek gerek her erkegi.inanama cnm eşimde bana diyordu doğal haline bayılıyorum diye. makyajı yapıyorum gözü açılıyor. doğal erkek yalanı bence. eşlerini doğal isterler doğal olmayanlara da bakarlar
hıyarlı baba gibipaçalı don beyaz atlet
seninki de abartiymis :) her an makyajli abiyeli gezemezsin evde ama dudak ustu nedir :-O esofmanin bile sevimli olabilir bence, zor seyler degil.. rahat elbiseler de olabilir sade ve guzel.. iki dk da saca orgu bile guzel durabilir.. ama dudak ustu deyince bende ipler koptu zaten : ))Ben neden böyle oldumkine arkadaslarıma kızardım kendinizi saldınız asıl onemli olan evlendikten sonrasi diye bir baktim kendim o moddayim saçımı boyatayim diyorum firsatim olmuyor kasim dudak ustulerim bile cıktı işten gelince kendime dahi hayrım olmuyorpijama don ne bulduysam geçiriyorum ustume duzlestirici masa oylece duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?