yeni evliler-evliler bakabilirlermi :)

paçalı don beyaz atlet

evde genelde şort ve atletle gezerim
uzun pijamalardan nefret ederim
saçlarım hep bi dağınıktır
makyajı işten gelince silerim zaten
sonuç olarak senden farklı değilim
kilo desen aldı başını gitti

bir de çocuk olunca düşün kendini
o zaman sürünerek gezeceksiniz herhalde
kendinize gelin

tayt bi güzel t-shirt hafif rimel ve göz kalemi saçlar tepede toplu
benim ev halim genelde bu
benmi 2,5 yaşında bir de kızım var ve çalışıyorum düşün halimi

kiloya son zamanlarda acayip taktım ben zaten
doğumdan sonra istediğim kiloya gelememiştim 2,5 senedir
kendimi sıktım şimdi hamile kaldığımdaki kilodan bile 3 kilo aşağıdayım

kilo aldıkça kendimi çirkinleşmiş gibi hissediyorum hiç bişi yapasım gelmiyor

Valla kızlar ben 1 yıllık evliyim , önceden de mümkün olduğunca bakımlı görünürdüm şimdi daha da özen gösteriyorum . Temizlik yaparken bile üstüme başıma dikkat ederim eşim ben geliyorum alınacak bişey var mı dediği anda hafif bir makyaj yapar üstüme çeki düzen veririm, eşim asker olduğu için eve geliş gidişi çok düzenli değil ve ben de çalışan bir bayanım yine de kendime zaman ayırırım , güne 5 dakika erken başlayın ama salaş olmayın çünkü dışarıda avcı bayan sayısı epey fazla !

Kocişim de ben de bu konularda şanslıyız. İkimiz de bakımı, süsü çok severiz. Bekarken de zaten evde bile olsa uyumlu giyinip arasırada olsa makyaj yapmayı severdim. Şimdi gündüz işlerimi yapıyorum, duşumu alıyorum, mis kokulu body lotion larımı sürüyorum, upuzun saçlarımı geelde at kuyruğu yapıyorum, cilt krememim, rujum parfümüm, oh mis... Şimdi yaz zamanı, dekolteli askılılar mini şortlar... Kışın genelde tayt üstü kazaklar... Önemli olanda temiz olup güleryüz göstermek bence, en azından benimki ondan hoşlanıyor.. Yoksa nadir de olsa bakımsız olduğum günlerde oluyor ama çokta önemli değil... Eşim ise oda bana sorar evde ne giyineyim diye, şunu şunu giy derim :) Ne hoşuma giderse onu giydiririm ama rahat şort t shirt falan... Sakallarını beraber keseriz, berbere beraber gideriz. Eşimin saçları uzun sabahları saçlarını ben yaparım, akşam yatmadan zorlada olsa bazen yüzüne cilt kremlerimden sürerim :) :) :)

şort tişörtleyim evde bütün gün biri falan gelirse giyinirim anca bu sıcakta başka şeyle olunmaz ki ama çok paçozum ben evde yaaa
dikkat etmeklazım da işte çatlaklarım çok doğumdan kalma napcaz bilmiyom

2 bucuk aylik evliyim ve hamileyim. :) Kocam renkli renkli gazete desenli taytlarimi cok sever hamile oldugumu ogrenmeden once gun icinde tayt ve askililarla dolasirdim. Dogalligi sevdigi icin esimm sadece disariya cikinca makyaj yaparim. Sadece geceleri hafif bi makyaj yapardim eger suslenmemin zamaniysa ve geceliklerimi giyerdim Yada is saatine yakin suslenirdim Simdi full pijama tshirt sadece gece yatarken sort askili

Şimdi kendini toparlamazsan sonraki açacağın konu eşim beni aldatıyor olur. Umarım bu kendini toparlaman için iyi bir sebepdir. Ayrıca insan önce kendine kendi için bakmalı.

MERHABALAR BENDE BU AYIN 17 SİNDE 4 AY OLUCAK 16 HAFTALIK HAMİLEYİM :) BENDE İLK EVLENDİĞİMİZDE KOKOŞ GEZERDİM EVDE ARTIK HALSİZLİK AĞIR BASINCA SALAŞA DÖNDÜM

Maaşallh Bide gülüyor yahu. Sonrada eşimin gözü niye dışarıda derler.toparlan bugün eve hizmetçi alsan o bile bakımlı dikkatli giyiniyor. Dersin evin hanımı o. Daha ne diyim ki nokta

Aynı dertten muzdaribim
İşten dönünce dökülüyorum resmen
Duş alıp, akılı penye elbiselerimden birini geçiriyorum üzerime, süslenmek falan hak getire
Parfümü sürerim, temiz pak olmaya dikkat ederim ama işten elince üzerime bir şey giyesim gelmiyor
Rahat etmek istiyorum, paçoz askılılarımı giyip dolanıyorum öyle

MERHABALAR BENDE BU AYIN 17 SİNDE 4 AY OLUCAK 16 HAFTALIK HAMİLEYİM :) BENDE İLK EVLENDİĞİMİZDE KOKOŞ GEZERDİM EVDE ARTIK HALSİZLİK AĞIR BASINCA SALAŞA DÖNDÜM

Benim gibi hemen cocuk isteyen bi anne daha :) Masallah canim saglikcakla kucaklarimiza aliriz insallah

çalışmıyorsan kendine bakman dha kolay. günde en az 1 saat yürüyüş yap çok iyi gelir. tembellik etme :)

cnm ben de çok saldım kendimi 2 yıllık evliyim bir de bebeğim var. ve çalışıyorum. işin ilginci işe bile bakımsız geliyorum. ama kendimiz için toparlanmalıyız. yani bakımlı olunca insan kendini daha özgüvenli hissediyor.
ha bu arada bakımsız olunca gözü dışarı kayan koca zaten koca değildir. insan bu kadar saygısız ve aşağılık olmamalı. eşim bakımsız o zaman aldatayım yok öyle bişey.
ayrıca hep kadın bir şeyler yapmak zorunda değil. çok önemliyse eşler bir iki kıyafet alsın. hayatım bunu giy sana çok yakışır desin. falan filan yani.. rahat ol.

kızlar benim eşim çok dikkatlidir hem iç hem dış güzelliğe en ufacık kıla tüye tahammülü yoktur üzerimde çamaşır suyulu bişey görsün hemen çıkar şunu der o derece makyajı ruju sevmez güzel kokuları güzel giyinmemi sever ve hepte olmak zorundayım ama hamile kalınca halsizlikten saçlarımı bile fönleyecek halim kalmadı artık

Tatlım sorun da çözümü de yazının içinde. İlla grantuvalet giyinmene gerek yok ama gecelikle donla da karşılama kocanı en azından güzel şortlar eşofmanlar giy, full makyaj zaten yapma ama bi rimel bi parlatıcı sür ve az ye :) her gün maktaj yapıp cici elbiseler giyersen de özel günlerde süslenmen göze görünmüyo. Ortayı bul işte

peki cnm kendisi hep bakımlı mıdır?? hergün tıraş olur mu, duşunu alır mı, evde hep güzel güzel giyinir mi... gibi?? eğer öyleyse istemesi de normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…