- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
16 aylık evliyim bende.ilk zamanlar dikkat ediyordum giyim olarak ama sonra saldım.evlendikten sonra 4 kilo almıştım herkes kilo almışsın diye yüzüme cins cins vurunca diyet yaptım 4 kiloyu verdim.evde rahat edemeyeceğim şeyler giyemiyorum maalesef.kapri ve tişört en rahatı.aman sanki eşim ne giyiyorda
Ben neden böyle oldumkine arkadaslarıma kızardım kendinizi saldınız asıl onemli olan evlendikten sonrasi diye bir baktim kendim o moddayim saçımı boyatayim diyorum firsatim olmuyor kasim dudak ustulerim bile cıktı işten gelince kendime dahi hayrım olmuyorpijama don ne bulduysam geçiriyorum ustume duzlestirici masa oylece duruyor
Şimdi kendini toparlamazsan sonraki açacağın konu eşim beni aldatıyor olur. Umarım bu kendini toparlaman için iyi bir sebepdir. Ayrıca insan önce kendine kendi için bakmalı.Selam kızlar bende aranızda bir çoğunuzun oldugu gibi evliyim sorum şu ki evde nasılsınız nasıl giyiniyorsunuz ben eşimi çok severek evlendim tabi halende seviyorum ama evlendiğinmden beri kendimi saldim sanki ne makyaj ne bakım ne giyim evde tabiri caizse donla falan geziyorumyuzumde makyaj yok yemek yiyorumda yiyorum kilo almaya basladim aldigim gecelikler darlasmaya basladi selulitler artti beni kendime getirin lütfenn kendimde degilim çok kızdıgım kadinlardan oldum evlenince saldım kendimi esimde seviyor isten gelince bastan asagi bir suzer beni sizler nasilsinizdir evde nasil giyinirsinz makyaj yaparmisinz esiniz icin ben usenmeye basladim ya kilolar aldi basini gidior beni kendime getirin kızlar ya kendimden gecmek uzereyim
MERHABALAR BENDE BU AYIN 17 SİNDE 4 AY OLUCAK 16 HAFTALIK HAMİLEYİM :) BENDE İLK EVLENDİĞİMİZDE KOKOŞ GEZERDİM EVDE ARTIK HALSİZLİK AĞIR BASINCA SALAŞA DÖNDÜM2 bucuk aylik evliyim ve hamileyim. :) Kocam renkli renkli gazete desenli taytlarimi cok sever hamile oldugumu ogrenmeden once gun icinde tayt ve askililarla dolasirdim. Dogalligi sevdigi icin esimm sadece disariya cikinca makyaj yaparim. Sadece geceleri hafif bi makyaj yapardim eger suslenmemin zamaniysa ve geceliklerimi giyerdimYada is saatine yakin suslenirdim Simdi full pijama tshirt sadece gece yatarken sort askili
MaaşallhBen neden böyle oldumkine arkadaslarıma kızardım kendinizi saldınız asıl onemli olan evlendikten sonrasi diye bir baktim kendim o moddayim saçımı boyatayim diyorum firsatim olmuyor kasim dudak ustulerim bile cıktı işten gelince kendime dahi hayrım olmuyorpijama don ne bulduysam geçiriyorum ustume duzlestirici masa oylece duruyor
MERHABALAR BENDE BU AYIN 17 SİNDE 4 AY OLUCAK 16 HAFTALIK HAMİLEYİM :) BENDE İLK EVLENDİĞİMİZDE KOKOŞ GEZERDİM EVDE ARTIK HALSİZLİK AĞIR BASINCA SALAŞA DÖNDÜM
PEK ÖYLE SAYILMAZ CANIM DUYUNCA ŞOK OLDUK :) AMİN İNŞALLAH SAĞLICAKLA ALIRIZ KUCAĞIMIZABenim gibi hemen cocuk isteyen bi anne daha :) Masallah canim saglikcakla kucaklarimiza aliriz insallah
Selam kızlar bende aranızda bir çoğunuzun oldugu gibi evliyim sorum şu ki evde nasılsınız nasıl giyiniyorsunuz ben eşimi çok severek evlendim tabi halende seviyorum ama evlendiğinmden beri kendimi saldim sanki ne makyaj ne bakım ne giyim evde tabiri caizse donla falan geziyorumyuzumde makyaj yok yemek yiyorumda yiyorum kilo almaya basladim aldigim gecelikler darlasmaya basladi selulitler artti beni kendime getirin lütfenn kendimde degilim çok kızdıgım kadinlardan oldum evlenince saldım kendimi esimde seviyor isten gelince bastan asagi bir suzer beni sizler nasilsinizdir evde nasil giyinirsinz makyaj yaparmisinz esiniz icin ben usenmeye basladim ya kilolar aldi basini gidior beni kendime getirin kızlar ya kendimden gecmek uzereyim
peki cnm kendisi hep bakımlı mıdır?? hergün tıraş olur mu, duşunu alır mı, evde hep güzel güzel giyinir mi... gibi?? eğer öyleyse istemesi de normal..kızlar benim eşim çok dikkatlidir hem iç hem dış güzelliğe en ufacık kıla tüye tahammülü yoktur üzerimde çamaşır suyulu bişey görsün hemen çıkar şunu der o derece makyajı ruju sevmez güzel kokuları güzel giyinmemi sever ve hepte olmak zorundayım ama hamile kalınca halsizlikten saçlarımı bile fönleyecek halim kalmadı artık
maalesef öyle canım özel bakım kremlerini sürmeden yatmaz düşün o derecepeki cnm kendisi hep bakımlı mıdır?? hergün tıraş olur mu, duşunu alır mı, evde hep güzel güzel giyinir mi... gibi?? eğer öyleyse istemesi de normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?