- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
önce yeni evli cifti yemege davet edersiniz...
sonrada evini görmeye gidersiniz hediye alip...
bizde böyle :)
ben yemeğe davet ettim, geldiler
ondan sonra sesleri çıkmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce yeni evli cifti yemege davet edersiniz...
sonrada evini görmeye gidersiniz hediye alip...
bizde böyle :)
ben yemeğe davet ettim, geldiler
ondan sonra sesleri çıkmadı
![]()
he yemege davet ettiysen,
sen telefon acarsin musaitsen ev görmeye gelecegiz diye,
oda musaitim yada degilim der musaitse gidersin...
ben evlendigimde önce yemege cagrildim,
sonra onlarda ev görmeye geldiler,
haber verip tabiii :)
onlar geldiklerinde söyledim zaten
müsait olduğunuz zaman gelmek istiyoruz, müsait olunca bizi arayın ona göre geliriz demiştim
ama hiç aramadılar
eşimde arıyalım biz gelicez diyelim diyor
ben ise aramalarını bekliyelim diyorum
evet, hiç aramıyorlar
ben aradım onları bir kaç defa öyle konuştuk
bizi sevmiyolar galiba :26:
eşim aramış, görüşelim demiş onlarda tamam sizi gelir alırız karşıya, dedeye geçeriz demişler :26:
bu arada eşimin dedesi çok hasta
Geçmiş olsun canım.
Evet sizi henüz daha eve istemediklerini dolaylı yoldan belli etmişler, yoksa en azından " bize gelin bir kahve içelim bizden geçeriz dedeme" diyebilirdi. :44:
onlar geldiklerinde söyledim zaten
müsait olduğunuz zaman gelmek istiyoruz, müsait olunca bizi arayın ona göre geliriz demiştim
ama hiç aramadılar
eşimde arıyalım biz gelicez diyelim diyor
ben ise aramalarını bekliyelim diyorum, çünkü öyle demiştim
bizi sevmiyolar galiba :26:
eşim aramış, görüşelim demiş onlarda tamam sizi gelir alırız karşıya, dedeye geçeriz demişler :26:
bu arada eşimin dedesi çok hasta
kotuye yorma carrie.belkı evlerı musaıt degıldır mısafır agırlamak ıcın.malum temızlık derdı var.hem de dedenız hasta olduguna gore oraya gıtmeye daha once karar vermıs olabılırler.
bu durumda aramalarını beklerdim ben.aramazlarsa da gitmem.açık açık demişsiniz bizi çağırın diye.eşinize durumu iyice izah etmeye çalışın bence....
:44::44:evinize oturmaya gideceginizi soylediniz,
böylemi söylediler:26::26:
o zaman onlarin aramasini bekleyin ararlarsa tabi:44:
esin görüselim yerine evinize oturmaya gelcez mi deseydi acaba :26:
bu arada DEDENIZE COK GECMIS OLSUN ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)![]()
bizde yeni evlenen cift yemege cagrilir onlar icin yemek verilir isterlerde daha sonrada siz onlara ziyarete gidersiniz
teşekkür ederim
yok, dememiş
ama eşim anlamamakta ısrar ediyor, haftaya gideriz o zaman onlara diyor
yaa bırak dedim, kendileri çağırır bizi, ayıp diyorum
sanırım en iyi fikir benimki hala, beklicez
normalde ben davet edilmediğim yere gitmem, o yüzden sizede sormak istedim, eğer farklıysa burda, burdaki gibi yapacaktım ama en mantıklısı beklemek
istemiyolar biziiiiiiiiiiiiiiii![]()
Eşinize çağırırlar diyorsunuz o da anlamamakta ısrar ediyorve ısrar etmeye devam ederse, dosdoğru anlat şekerim daha beklemiyorlardır bekleseler sen görüşelim dediğinde bize gelin bizden geçeriz derlerdi gitmek için biraz daha bekleyelim de bence. Eee hala gidelim diye tutturuyorsa gidin canım napcan başka
![]()
aslında merak ediyor çünkü daha kız kardeşinin nerde oturduğunu bile bilmiyor
evi düzdüklerinde biz izin alamamıştık işyerinden, sadece memleketteki düğüne ve istanbulda salona gidebilmiştik
ama akşama konuşucam onunla, bakalım yine ısrar edecekmi belki oda anlamıştır o telefon görüşmesinden sonra, 4 köşeli jeton düşmüştür![]()