- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Hayatım keşke istemiyorum demeseydin yaaa. Valla ne yalan söyleyim ben böyle bir durumla karşılaşsam cinselliği kullanırım. Arkadaşlarıyla buluşmaya gidecek olsa, memleketine tayin isteyecek olsa, misafir gelecek olsa, rahat edemeyiz ben seninle baş başa olmak istiyorum falan diyorum. Hamileyim mesela, off yaa çocuk yaptık ama şimdi hiç rahat edemeyecez ebeveyn banyolu bir eve çıkalım ayıp falan diyorum. Olur hayatım diyor. Ne yapayım her şeyde bunu kullanmak hoş değil ama kavga etmekten iyidir. Bu yöntem sayesinde hem misafirden, hem anasıyla aynı şehirde oturmaktan, hem dışarı çıkıp arkadaşlarıyla takılmasından kurtulmuş oluyorum. :)Selam arkadaşlar. 1,5 senelik evliyim.. Eşim ailenin tek erkek çocuğu ve babaları vefat etti. Böyle olunca tüm sorumluluk eşimde. Biz şuan kayınvalidemle ayrı yaşıyoruz. Küçük görümcem geçen hafta nişanlandı ve seneye evlenecek evlendiği hafta ben biliyorum ki eşim annesini bize getirecek.. Onun kendi evi var maaşı var kendi işini de görebiliyır ama işteeşim bırakmıyor ve bende istemiyorum. Eşime yakınlarda bir ev tutalım ama bizim kapımız ayrı olsun dedim kabul etmedi. O kadar sıkıntı yapıyorum ki bu konuyu offf... Akıl verecek tecrübeli evliler var mı lütfen
valla bn annemde olsaydı o şekilde duşunurdum. Yakınımda bi ev tutardım gozum kulağım yine ustunde olurdu. Aynı evde olunca sen nasl o evde rahat edebilirsinki. Bn eşimle sarmaş,dolaş oturmak istiyorum ama oturamam, tartışacaz tartışamam, rahatça dışarı çıkamam. Eee ne anlamı kaldı evliliğin. Bu onları başımızdan atmak olmuyo hayat şartlarımızı iyileştiriyoruz aynı zamnda onlarada yardımcı oluyoruz..Ben olsam kabul ederdim kendi annem aynı durumda olsa asla ve asla tek kalmasını istemezdim benim annem annede onunda anne sonucta oda annesinin tek kalmasını istemez birde kendini koy eşinin yerine öyle düşün birkere düşünürken kaynanam diye düşünme annem diye düşün
bu çok zengin aileler büyük köşklerde kayınvalide kayınbaba çocuk torun tombalak hep beraber yaşıyorlar ama, hep düşündüm bu kadar kötü bişeyse onlar niye hep beraber yaşıyor, üstelik çok zenginler?
Çok şaşırdım cevabınızı okuyunca. Evlenince insanlar dışarı arkadaşlarıyla çıkamaz mı yada annesine yakın yaşayamaz mı. Cinselliği herşeyde kullanmak bence çok yanlış. Şekerle çocuk kandırır gibi. Ayrıca kendine güvenli aklı başında bir kadın kendini iyi ifade edip mantıklı bir şekilde sebeplerini açıklayabilir diye düşünüyorum.Hayatım keşke istemiyorum demeseydin yaaa. Valla ne yalan söyleyim ben böyle bir durumla karşılaşsam cinselliği kullanırım. Arkadaşlarıyla buluşmaya gidecek olsa, memleketine tayin isteyecek olsa, misafir gelecek olsa, rahat edemeyiz ben seninle baş başa olmak istiyorum falan diyorum. Hamileyim mesela, off yaa çocuk yaptık ama şimdi hiç rahat edemeyecez ebeveyn banyolu bir eve çıkalım ayıp falan diyorum. Olur hayatım diyor. Ne yapayım her şeyde bunu kullanmak hoş değil ama kavga etmekten iyidir. Bu yöntem sayesinde hem misafirden, hem anasıyla aynı şehirde oturmaktan, hem dışarı çıkıp arkadaşlarıyla takılmasından kurtulmuş oluyorum. :)
bence baskın ol bu konuda nedemek senin fikrin önemli değil mi? yakınına taşının ama ev ev üstünde olmasın.Selam arkadaşlar. 1,5 senelik evliyim.. Eşim ailenin tek erkek çocuğu ve babaları vefat etti. Böyle olunca tüm sorumluluk eşimde. Biz şuan kayınvalidemle ayrı yaşıyoruz. Küçük görümcem geçen hafta nişanlandı ve seneye evlenecek evlendiği hafta ben biliyorum ki eşim annesini bize getirecek.. Onun kendi evi var maaşı var kendi işini de görebiliyır ama işteeşim bırakmıyor ve bende istemiyorum. Eşime yakınlarda bir ev tutalım ama bizim kapımız ayrı olsun dedim kabul etmedi. O kadar sıkıntı yapıyorum ki bu konuyu offf... Akıl verecek tecrübeli evliler var mı lütfen
istersenız sizinle yaşarım isterseniz ayrı yaşarım demek '' sizinle yaşamak istiyorum '' demekvalla ben daha evlenmeden konuştum çünkü ben ne kendi annemle ne onun annesiyle rahat edemem ben olamam onların yanında dedim o zaman mutsuz olurum bu sana yansır sende mutsuz olursun dedim kaldı ki en ufak tartışmada annen haksız da olsan senden taraf olur benim seninle aram açılsa birbirimize küfür dahi etsek 2 güne barışırız ama annenle bir daha barışamayız dedim şimdi k.validem siz isterseniz sizle yaşarım istemezseniz evimde diyor korkuyorum bu tavrından ne yalan söyleyeyim dünyanın en iyi insanı dahi olsa ne demiş atalarımız ev ev üstüne kurulmaz..
bu çok zengin aileler büyük köşklerde kayınvalide kayınbaba çocuk torun tombalak hep beraber yaşıyorlar ama, hep düşündüm bu kadar kötü bişeyse onlar niye hep beraber yaşıyor, üstelik çok zenginler?
geçen günde anlatıyo adamın biri yaşlı yanlız yaşıyomuş midesi bulanmış klozete eğilmiş oracıkta ölmüş kafası öyle şişmiş ki klozeti kırmışlar eee tabi yanlızlık olunca böyle olurmuş kızıyorum bu tavrına kendi kızı k.validesiyle yaşasın istemez ama kendi bizimle yaşamak istiyoristersenız sizinle yaşarım isterseniz ayrı yaşarım demek '' sizinle yaşamak istiyorum '' demek
bir de bu laftan sonra kedi gibi buğulu gözlerle bakarlar suratına
korkun bence kaynananızın bu yorumundan
Herkesin düşüncesi farkli tabikivalla bn annemde olsaydı o şekilde duşunurdum. Yakınımda bi ev tutardım gozum kulağım yine ustunde olurdu. Aynı evde olunca sen nasl o evde rahat edebilirsinki. Bn eşimle sarmaş,dolaş oturmak istiyorum ama oturamam, tartışacaz tartışamam, rahatça dışarı çıkamam. Eee ne anlamı kaldı evliliğin. Bu onları başımızdan atmak olmuyo hayat şartlarımızı iyileştiriyoruz aynı zamnda onlarada yardımcı oluyoruz..
biliyorum bu sozleri niye uzerine alındın diyceksin belki ama cecap vermk istedim sadece...
hiç takmayın duymuyomus gıbı yapın bencegeçen günde anlatıyo adamın biri yaşlı yanlız yaşıyomuş midesi bulanmış klozete eğilmiş oracıkta ölmüş kafası öyle şişmiş ki klozeti kırmışlar eee tabi yanlızlık olunca böyle olurmuş kızıyorum bu tavrına kendi kızı k.validesiyle yaşasın istemez ama kendi bizimle yaşamak istiyor
kızının yanına gıtsın madem
ama değil mi kızının yanına yakışmaz kızının aile saadetı bozulmasın damat rahat edemez degıl mi
gelinin görevi zaten lafı bile olmaz
kesınlıkle karşı çıkın gerekirse öldürün kendinizi de
hiç takmayın duymuyomus gıbı yapın bence
laf cakıyo ıste bende yalnızım gıbılerınden
beraber yasayanlar hayatı garantılenıyo ya
esınızın tavrı onemlı bence
benımde allahım hayatta en cok korktugum sey kaynanamla yasamak
kayınpeder ölecegıne ben öleyım öle olacaksa
aman iyi o zaman allah herkesi korusun bu yapışkan yılışık kaynanalardanne öldürmesi sende yani :) yok bn başta konuştum anlaştım o da bnde istemem annemle yaşamayı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?