Yeni evliler ve kayınvalideler...

Ben olsam kabul ederdim kendi annem aynı durumda olsa asla ve asla tek kalmasını istemezdim benim annem annede onunda anne sonucta oda annesinin tek kalmasını istemez birde kendini koy eşinin yerine öyle düşün birkere düşünürken kaynanam diye düşünme annem diye düşün

Benim iyi bir fikrim var, şöyle etrafında alıcı gözle bakıp evlendirin kv yi. Herkes rahat etsin.

Bu kadinin eli ayagi tutuyormu EVET maasi varmi EVET birine muhtacmi HAYIR ... Esi vefat etmis uzuldum Allah rahmet eylesin lakin kayinvaliden sizde yasarsa eyvah diyorum baska birsey demiyorum.. esinle ciddi ciddi konusman lagzim .. hasta bakima muhtac biri olsa eyvallah ama bu sekilde olmaz.. huzurun bozulur cogu yuvada bu yuzden dagiliyor ..

Hayatım keşke istemiyorum demeseydin yaaa. Valla ne yalan söyleyim ben böyle bir durumla karşılaşsam cinselliği kullanırım. Arkadaşlarıyla buluşmaya gidecek olsa, memleketine tayin isteyecek olsa, misafir gelecek olsa, rahat edemeyiz ben seninle baş başa olmak istiyorum falan diyorum. Hamileyim mesela, off yaa çocuk yaptık ama şimdi hiç rahat edemeyecez ebeveyn banyolu bir eve çıkalım ayıp falan diyorum. Olur hayatım diyor. Ne yapayım her şeyde bunu kullanmak hoş değil ama kavga etmekten iyidir. Bu yöntem sayesinde hem misafirden, hem anasıyla aynı şehirde oturmaktan, hem dışarı çıkıp arkadaşlarıyla takılmasından kurtulmuş oluyorum. :)

Bnce herkesin sağlıklı ve mutlu bi hsyat geçirebilmesi için sizin yakınınızda bi ev tutulabilir kv.ye. Sonuçta bu onu başından atmak olmuyo. Yine gider yardımcı olursunuz.. Ama erkekler bu durumu" annemi attık,been hayırsız evladım vb .vb.vb " gibi bakıyorlar.. Muhakkakbu fikri sunup ikna etmelisin eşini bnce.

valla bn annemde olsaydı o şekilde duşunurdum. Yakınımda bi ev tutardım gozum kulağım yine ustunde olurdu. Aynı evde olunca sen nasl o evde rahat edebilirsinki. Bn eşimle sarmaş,dolaş oturmak istiyorum ama oturamam, tartışacaz tartışamam, rahatça dışarı çıkamam. Eee ne anlamı kaldı evliliğin. Bu onları başımızdan atmak olmuyo hayat şartlarımızı iyileştiriyoruz aynı zamnda onlarada yardımcı oluyoruz..
biliyorum bu sozleri niye uzerine alındın diyceksin belki ama cecap vermk istedim sadece...

Cunku kimse kimsenin hayatina karismiyor herkes evi otel gibi kullaniyor ve hizmetcileri oluyor tum isleri onlar yapiyor Yasadiklari evler de buyuk yani ayni gun icinde belki birbirlerini gormedikleri oluyordur

Çok şaşırdım cevabınızı okuyunca. Evlenince insanlar dışarı arkadaşlarıyla çıkamaz mı yada annesine yakın yaşayamaz mı. Cinselliği herşeyde kullanmak bence çok yanlış. Şekerle çocuk kandırır gibi. Ayrıca kendine güvenli aklı başında bir kadın kendini iyi ifade edip mantıklı bir şekilde sebeplerini açıklayabilir diye düşünüyorum.

bence baskın ol bu konuda nedemek senin fikrin önemli değil mi? yakınına taşının ama ev ev üstünde olmasın.

valla ben daha evlenmeden konuştum çünkü ben ne kendi annemle ne onun annesiyle rahat edemem ben olamam onların yanında dedim o zaman mutsuz olurum bu sana yansır sende mutsuz olursun dedim kaldı ki en ufak tartışmada annen haksız da olsan senden taraf olur benim seninle aram açılsa birbirimize küfür dahi etsek 2 güne barışırız ama annenle bir daha barışamayız dedim şimdi k.validem siz isterseniz sizle yaşarım istemezseniz evimde diyor korkuyorum bu tavrından ne yalan söyleyeyim dünyanın en iyi insanı dahi olsa ne demiş atalarımız ev ev üstüne kurulmaz..

Bence herkesın ozel bır hayatı olmalı,kayınvalıdenızın sağlık durumu ıyı ve maası varsa kendıne bakabılır,tabıkı sızde yardımcı olursunuz aynı evde ister ıstemez sorunlar yasarsınız,sonuçta ınsan kendı annesıyle bıle yerı gelıyor anlaşamıyor o yuzden esınıze fıkrınızde kararlı oldugunuzu acıklayın,gerekırse kayınvalıdenızle konusun ,ağzını arayın.

Eşinizden önce siz davranmalısınız
Kaynananızı arayın anne esım bole bole dıyo acıkcası sende rahat edemessın bende
ben ıstemıyorum deyın
ve bu yakından ev tutma meselesını kaynananıza soyleyın bole olsa nasıl olur sende yalnız kalamam dersen eger deyın

esınızden once kaynananız bılmelı bence sızın gonulsuz oldugunuzu
acele etmelısınız bence esınız annesını tutup getırırse cok gec olabılır

keske kaynananız ben ıstemıyorum deyınce sızde hemen bende ıstemıyorum deseydınız
ben gıcık oluyorum kocası ölmüş kadınların oglunun yanına yerleşmesıne
hasta olur yatalak olur hadı neyse sapasaglam genc kadın ne geek var ya
sankı gelinlik kız etraftan laf söz olur yalnız yasasa
ınsanın kayınpeder öleceğine ben ölsem dedirtiyolar ya

valla ben kesın bole yapardım arardım kaynanamı konusurdum
kadın nasıl bılmıyorum yuzsuz mu ıstemedıgınızı bıle bıle yerlesır mı sıze ?

bıde bunu benım esım de yapar bısde olsa senın annen olsa ben yaparım der
ordan zaten vuruyolar durumu yumusatmaya calısıyolar

istersenız sizinle yaşarım isterseniz ayrı yaşarım demek '' sizinle yaşamak istiyorum '' demek
bir de bu laftan sonra kedi gibi buğulu gözlerle bakarlar suratına
korkun bence kaynananızın bu yorumundan

valla bu kadar kararlıysa değiştirmek zor.. benimki ile çok kavga ettim kabul ettiremedim en son kaderimmiş dedim napim

Çünkü para ve yaşam kültürü onları orada yaşamaya zorunda tutmuyor, canları sıkıldığında yazlık köşke veya sinirleri bozulunca alışverişe başka bir ülkeye gidiyolar. Yani gelin bulaşık yıkamak zorunda olup bir de kvsinin dırdırının yanında bir de kaynının dırdırnı çekmiyor, hiç bir şey olmadı malikenin sağ kanattaki katlarından ikisinin dekorasyonunu yaptırıp oraya geçip bir de bahçede yaza merhaba minik kokteyli veriyorlar. Öteki türlü çocuğa doğum günü yaptığın zaman aileden biri ne gereği var mumun, kocanın parasıyla mum mu aldın, babanın evinde pasta mı vardı? diyor

istersenız sizinle yaşarım isterseniz ayrı yaşarım demek '' sizinle yaşamak istiyorum '' demek
bir de bu laftan sonra kedi gibi buğulu gözlerle bakarlar suratına
korkun bence kaynananızın bu yorumundan
geçen günde anlatıyo adamın biri yaşlı yanlız yaşıyomuş midesi bulanmış klozete eğilmiş oracıkta ölmüş kafası öyle şişmiş ki klozeti kırmışlar eee tabi yanlızlık olunca böyle olurmuş kızıyorum bu tavrına kendi kızı k.validesiyle yaşasın istemez ama kendi bizimle yaşamak istiyor

Herkesin düşüncesi farkli tabiki

kızının yanına gıtsın madem
ama değil mi kızının yanına yakışmaz kızının aile saadetı bozulmasın damat rahat edemez degıl mi
gelinin görevi zaten lafı bile olmaz

kesınlıkle karşı çıkın gerekirse öldürün kendinizi de
hiç takmayın duymuyomus gıbı yapın bence
laf cakıyo ıste bende yalnızım gıbılerınden
beraber yasayanlar hayatı garantılenıyo ya
esınızın tavrı onemlı bence
benımde allahım hayatta en cok korktugum sey kaynanamla yasamak
kayınpeder ölecegıne ben öleyım öle olacaksa

ne öldürmesi sende yani :) yok bn başta konuştum anlaştım o da bnde istemem annemle yaşamayı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…