koptummm:roflol:uzvunun götürdüğü yere git
verici olmaktan korkma
ölünce bötü böcük yicene herifin yesin
zamanı gelince sende konusursun canım az kalmış ya sabırkaydirigubbakcemile3
ARKADAŞLAR FARKINDAMISINIZ SEX TARZI KONULARI AÇAN KıŞı GENELDE EDA.... ŞÜPHELıYıM GERÇEKTEN HEP SEXLE ıLGıLı KONULAR AÇIYO ŞÜPHEM ERKEK OLMASI Bı BAŞLIKLARA DıKKAT EDERMıSıNıZlmaz:
neden bu kadar şaşırıyorsunuz arkadaşlar anlamıyorum.sex sadece erkeğe mahsus bır güdümüdür amma yaptınız yahu.Birde erkekmişim diye tutturdunuz çok güldüm .kaydirigubbakcemile3
ama edacım sen ve yosun77 isimli üye dikkat cekiosunuz hangi parfümler erkeği bastan cıkarır? erkegi bastan cıkarmak için ne yaparsınız? hangi silikonu tavsiye edersiniz ? hangi prezervatifi kullanalım ? gibi konular size ait acıkcası bende erkek oldugunuzu düşünüyorum mersinliyim görüşelim dedim size onada cevap vermediniz
edacım sexshopa gidin deri etek dikenli gotik çizmeler falan alın..sonrada sen onu kırbaçla oldu mu?
niye kıssss? :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::uhm::uhm::uhm::uhm:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Umarım ciddi değilsindir.
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
niye kıssss? :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::uhm::uhm::uhm::uhm:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ben masumum vaaalla başlık sahibi yaniii bende ateşi sönsün diye fikir veriiim..:jeyyar:
ben bişe yapmadım yeminle ordan burdan okuduklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?