Yeni Evlilere Cinsellik Tavsiyeleri?

ARKADAŞLAR FARKINDAMISINIZ SEX TARZI KONULARI AÇAN KİŞİ GENELDE EDA.... ŞÜPHELİYİM GERÇEKTEN HEP SEXLE İLGİLİ KONULAR AÇIYO ŞÜPHEM ERKEK OLMASI Bİ BAŞLIKLARA DİKKAT EDERMİSİNİZlmaz:

ARKADAŞLAR FARKINDAMISINIZ SEX TARZI KONULARI AÇAN KıŞı GENELDE EDA.... ŞÜPHELıYıM GERÇEKTEN HEP SEXLE ıLGıLı KONULAR AÇIYO ŞÜPHEM ERKEK OLMASI Bı BAŞLIKLARA DıKKAT EDERMıSıNıZlmaz:

neden bu kadar şaşırıyorsunuz arkadaşlar anlamıyorum.sex sadece erkeğe mahsus bır güdümüdür amma yaptınız yahu.Birde erkekmişim diye tutturdunuz çok güldüm .kaydirigubbakcemile3

neden bu kadar şaşırıyorsunuz arkadaşlar anlamıyorum.sex sadece erkeğe mahsus bır güdümüdür amma yaptınız yahu.Birde erkekmişim diye tutturdunuz çok güldüm .kaydirigubbakcemile3

ama edacım sen ve yosun77 isimli üye dikkat cekiosunuz hangi parfümler erkeği bastan cıkarır? erkegi bastan cıkarmak için ne yaparsınız? hangi silikonu tavsiye edersiniz ? hangi prezervatifi kullanalım ? gibi konular size ait acıkcası bende erkek oldugunuzu düşünüyorum mersinliyim görüşelim dedim size onada cevap vermediniz

offf arkadaşlar sizin işiniz yokmu erkekmıyım bayanmıyım napıcaksınızki.
Bastırılmış duygularınızın sözcülüünü yapıyorum bayan olarak ismim erkeğe çıkıyor.

erkekmiyim bayanmıyım ne yapacaksınız sanırım bilmiosun erkek üye yasakkkkkkkk:enbuyukkk:

edacım sexshopa gidin deri etek dikenli gotik çizmeler falan alın..sonrada sen onu kırbaçla oldu mu?

bende bekarım ama boyle bir tavsiye almak aklıma gelmedi hic:) her kadının ozunde vardır bunları bilir diye dusunuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ha birde çok zaman evvel üyelerden biri bir fantazisini yazmıştı aynen şöyle:canım benim karanlıkta adamın eline feneri veriyorsun.adam ışığı açıp senin bir taraflarına tutuyor..sen o sırada soyunmaya başlıyorsun adama bil bakalım bura nereeee diye soru soruyorsun..ne süperr değil mi?

ben masumum vaaalla başlık sahibi yaniii bende ateşi sönsün diye fikir veriiim..:jeyyar:
ben bişe yapmadım yeminle ordan burdan okuduklarım

ben masumum vaaalla başlık sahibi yaniii bende ateşi sönsün diye fikir veriiim..:jeyyar:
ben bişe yapmadım yeminle ordan burdan okuduklarım

hayır cnm bu senin içinde bastırdıgın duyguların baslık sahibi dısarı vurmana yardımcı oldu kendisi öyle diyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizzati tiksinir gördüğüm yerde kahkahayı basarım fantazi işi şeylere..:roflol:
ama arkadaşın açtığı başlıklara bakılırsa neyi nerde bastırıp dışarı vuracğının ayarını bir türlü yapamıyor gibi..:hooray:

Anam baksanıza bekarlarda ne fantezliler var eeeee Evliler hiç konuşmasın Pleasea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…