kuzuumm daha eğlenceli şeyler var yapabilcek. genel kültür değil konumuz anatomi:umursamaz:
yenisin ama az değilsin ya gamyoncuiremsuBende vermek isterdim ama daha yeniyim :hulya:
he nolmuş yanii -tatlicadiarzu-Yatak konularımızı da mı paylaşacağız yaniyasakkelime
hepsi evlenince geciyoduhe yaa sorma evlendikten sonra ben de ergenliğimde çıkmadığı kadar sivilce çıktı. evlenince geçerdi hani bunlar
Evet fındık iyi gelir.Muz kesip üstüne bal döküp,antep fıstığıyla süslemekte iyidir:kedi:
arkadaşlar gırgırla sayfayı doldurdunuz canım.:1rolleyes: ben konuyu 2ye taşıyorum ordan devam edin ama dalga geçmeden tamamı hadı bakalım teşekkürler yorumlar için.vereliniortak
noldu dirimimkaydirigubbakcemile3
Yok canım bende paylaşmam.kocişimlen yaptıklarımız özeldir yane:kedi: dimi?CADIARZU
Canım bence herşeyi yaşayarak öğrenirsin.Şimdi ne desek boş:sinifsinif:
vavvv bilmediğin şey yok dermişim yine :kedi:Evet fındık iyi gelir.Muz kesip üstüne bal döküp,antep fıstığıyla süslemekte iyidir:kedi:
akannehirsen gözunu kapa yeter:roflol:
yenisin ama az değilsin ya gamyoncuiremsu
he nolmuş yanii -tatlicadiarzu-
hepsi evlenince geciyodu
regl oldum sancısını hala çekiyom :mymeka:
ooo iyisin he :jeyyar:
akşama denimm :lepi:
vavvv bilmediğin şey yok dermişim yine :kedi:
kociş gelsin bende deneyim:kedi:
akannehir
kolaysa kapa dermişim
sen gözunu kapa yeter:roflol:
:
akannehir
kolaysa kapa dermişim
arkadaşlar ben yemek içmekten bahsetmıyorum. onun dışındaki tavsiyelerinizi soruyorum. yani yapmamız ve yapmamamız gerekenleri?yerimseniben
arkadaşlar ben yemek içmekten bahsetmıyorum. onun dışındaki tavsiyelerinizi soruyorum. yani yapmamız ve yapmamamız gerekenleri?yerimseniben
kesinlikle yapmayacagin seylerden biri ani hareket,allah korusun cok büyük hasarlara yol acabilirsin akannehir
almanyada bir ünlü adam yasamisti bu olayi,ordan hatirliyorum, gülmeyin adamin penisi kirilmisti :1shok:
kirilirmi,kemigimi var demeyin,kiriliyormus..
gecen internettede okudum, ani hareket yaptigin zaman,penisden tipki lastik balonu cekip birakiyormussun gibi ses geliyormus,daha sonra ereksyonu iniyormus,ve penis mavi/mor rengine dönüyormus akannehir
resim varda ekleyemem buraya mirmirmirmir
doğru ya :kedi:Dene ladym dene..Bak o zmn noluyo kocişinkaydirigubbakcemile3
Dene canım.Sen kociş gelince denemesende olar gerçi:jeyyar:
kapamanla açman bir olur canım benim :jeyyar:gözumu kapamak kolay
diğerını bılmem ben:kedi:
zor mu
aman ben zor ıslerın garusuyum
Etiketleri Düzenle
Etiketler
çanta, çantalar, çay, çiçek, açık çay, alışveriş, alman çoban, antoryum, ayakkabı, baklava, bebek patiği, bilgi, bonsai, cinsellik, dalmaçyalı, deri çanta, erkek, eskiler söylesin, evlilere, güllaç, gece elbisesi, köpek, kırmızı ruj, kırmızı rujj, kız elbisesi, kedi, kkda, kocama, kozmetik, mavi patik, mavi tulum, nasıl, orkide, pembe çanta, pembe patik, pembe ruj, pembe tulum, poğaça, sanal, simit, siyah ayakkabı, tatlılar, tavsiyeleri, tecrübeleri paylaşın:), tiramisu, turkuaz ayakkabı,
verin, yaş pasta, yardım,
yeni bu etiketlerin konuyla ne alakası var anlamadım, ne değişik fentezileriniz varmış yanikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?