Yeni Evlilere Cinsellik Tavsiyeleri?

fındık fıstık bal muz kim yemeli karı mı koca mı :icecream:

her ikisi de yisin canım. benim kocam çok yoruluyo 2 ayrı işte çalıştığı için artı enerji yüklemesi daha iyi sonuçlar veriyo:kedi: o kadar ayrıntıya girimicim ama cilve utangaçlık azcık fare kaç kedi kovala da çok eğlenceli yani:jeyyar:

tek tavsiyem cok verip biktirma saklayip azdirma anlayan anlar

ben fındık yiyodum kocan yesin dediler mafoldumben -tatlicadiarzu-
bundan sonra bol fındık muz bal :jeyyar:
yüzümde sivilceler pörtledi nan :mymeka:
cilve milve anlamam ben :dilcikar:

tek tavsiyem cok verip biktirma saklayip azdirma anlayan anlar

CADIARZU

Yatak konularımızı da mı paylaşacağız yaniyasakkelime

he yaa sorma evlendikten sonra ben de ergenliğimde çıkmadığı kadar sivilce çıktı. evlenince geçerdi hani bunlar

yahu arkadaşlar çok komiksiniz.:roflol: burayı çerezci dükkanı gibi yaptınız ilahisırnaşık şey

ayyyy ben koptum yorumlara
Allahta sizi güldürsün emisırnaşık şey

allahtan fındık diyarındanım. findık zamanı da bitti çuval çuval gelir memleketten.. şifa niyetine mis gibi. mavrulam tebrik ederim. hayırlı olsun

noldu dirimimkaydirigubbakcemile3

isteyen paylaşsın ben almim. sadece işin makarasında ve öncesindeyiz sonrası kapalı kapılar bizi illgilendirmez canemmlaelaelaelaelae

Yok canım bende paylaşmam.kocişimlen yaptıklarımız özeldir yane:kedi: dimi?CADIARZU

Canım bence herşeyi yaşayarak öğrenirsin.Şimdi ne desek boş:sinifsinif:

allahtan fındık diyarındanım. findık zamanı da bitti çuval çuval gelir memleketten.. şifa niyetine mis gibi. mavrulam tebrik ederim. hayırlı olsun

Evet fındık iyi gelir.Muz kesip üstüne bal döküp,antep fıstığıyla süslemekte iyidir:kedi:

arkadaşlar gırgırla sayfayı doldurdunuz canım.:1rolleyes: ben konuyu 2ye taşıyorum ordan devam edin ama dalga geçmeden tamamı hadı bakalım teşekkürler yorumlar için.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…