Yeni Evlilere Cinsellik Tavsiyeleri?

anlatılmaz yaşanır

bir de birisi bana etiketlerdeki güllaç, poğaça, simit, köpek, kedi vs.. nin konuyla alakasını anlatabilir mi?
cidden merak ettim de..
delikafadulden

anlatılmaz yaşanır

bir de birisi bana etiketlerdeki güllaç, poğaça, simit, köpek, kedi vs.. nin konuyla alakasını anlatabilir mi?
cidden merak ettim de..
delikafadulden

etiketlerdeki alman çobana ne demeli, başka erkek fentezisi :roflol:

onlardan alıyorlarda taglara nıye yazıyorlar ,yoksa alınanlar mı otomatık yazılıyor buraya akannehir

hiç gülecegım yoktu kaydirigubbakcemile3

edacım işin özü rahat olmak, doğal ve kendine güvenli olmak, yeniliklere açık olmak, herşeyi karşıdan beklememek, spontane gelişmesi, bazen uzun, bazen kısa, bazen hızlı olması, değişikilikler yani zaten yeni evliisin libido ibresi kırmızıya dayanmış, gerisi gelir
gün içindeki ilişki geceyi çok etkiler gün içinde eşine dır dır vır vır etmicen, gün içinde flörtöz davrancan
daha da açık bişiyler yazılmaz sanırım burda

hmm anladım.
ne cahilim ayol.
bende güllaçla gerdek bağlantısı çözmeye çalışiidim burda..
:dance:

tabiii...sen herkes kadar uyanık değilsen o da senin sorunun...
herşeyin suyunu çıkarmakta üstümüze yok nasılsa, bak bunun da çıkardık...

Dieter Bohlen kaydirigubbakcemile3

Bacim,sen internetde neler okuyorsun???

gereğinden fazla vermeki tadını bilsin....

gereğinden az vermeki gözü dışarı kaçmasın...

iyide canım almak istediklerini değil, konuyla alakalı etiket eklemeleri gerekiyo, yönetimin amacı buydu ama olmadı sanırımkaydirigubbakcemile3

burdan seslenelım ozmn
alakasız etıket yazmayın
konuya az buçuk katkısı olcak etıketler beklıyoruz sızlerden :jeyyar:

aman Allah göstermesinnn tavsiyene uyarız bizde nedir yaniii :kedi:bilgili gördm seniii:jeyyar:

bilgiliyim evet..gayette memnunum şakkıdı
6.sinifta basladik biz dersini görmeye.. mutlulukrecetem bilir, "sexualkunde/sachuntericht"
ayrica bir ara gönüllü olarak bir egitim grubunda calistim,dogal olarak bir cok seyi ögrenmis oldum gamyoncuiremsu

Dieter Bohlen kaydirigubbakcemile3

Bacim,sen internetde neler okuyorsun???

yes dieter bohlen,
ohoo ne okumuyorumki..

en basta wikipedia canom
kırılınca alçıya mı alıyolarmış peki çok merak ettim bak şimcik :roflol:

cix,sargiya aliniyor

:bbo:
var
ses çıkar sessiz olma
sonra evir çevir kendini kaydirigubbakcemile2

burdan seslenelım ozmn
alakasız etıket yazmayın
konuya az buçuk katkısı olcak etıketler beklıyoruz sızlerden :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 düşünsene birisi google a çanta yazdığı zaman bu sayfa çıkcak etiketler yüzünden, kadın çanta görmeyi beklerken cinsellikle ilgili tavsiyeleri bulcak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…