- 4 Şubat 2023
- 511
- 810
- 33
- Konu Sahibi dahaneleraysel
-
Ay yok artık hadsizliğe bak! Sanane ya. İnsanlar başkalarının seks hayatına kadar karışma hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar deliricem. Sakın teslim olmayın. Eşiniz kesin anneci ve anneciğinin lafından çıkmayan ergenin teki. Size baskı yapmalarına izin vermeyin, "Vücut benim, istediğim zaman hamile kalırım" diyin kestirip atın.Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
Evet benımde aklıma gizli gizli kullanmak geldi bugunBenim eşim de böyleydi He baskı yapmadi ama çocuk hep istedi. Doğum kontrol hapı kullandim isterseniz gizli kullanin. Ne zaman hazır hissederseniz bırakırsınız. Kimse size bunu zorlayamaz
Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
Evet o kadar korkunckı saygılı olmayla olmayacak terlsemek lazımAy yok artık hadsizliğe bak! Sanane ya. İnsanlar başkalarının seks hayatına kadar karışma hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar deliricem. Sakın teslim olmayın. Eşiniz kesin anneci ve anneciğinin lafından çıkmayan ergenin teki. Size baskı yapmalarına izin vermeyin, "Vücut benim, istediğim zaman hamile kalırım" diyin kestirip atın.
Sert konuşmaksa sert konuşun. Bu ne hadsizlik ya.
Konustuk oda 2-3 yıl sonraya okeydı . Aniden değişiverdiKayinvalide utanmadan size korunmayin mi dedi? Esinizin buna cevabi ne oldu? Daha o zamanlardan her sey belliymis zaten. Siz esinizle bunlari evlenmeden konusamdiniz mi? Her sekilde sorun kayinvalide degil kayinvalidenizin etkisi altinda kalan esinizde. Boyle bir esi baba yapmak olmazsa olmaz zaten.
Evet benımde aklıma gizli gizli kullanmak geldi bugun
Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
İştw bir daha böyle bir şey dediğinde tam olarak nasıl terslemelıyım bı daha konusmamak üzere susmaları içinYa sözlüyken o lafı nasıl konuşturdunuz KV'ye. Sizin yatak odanızı konuşmaya utanmıyor mu kaç yaşındaki kadın. Kesinlikle korunun. İster bilsin ister bilmesin ama çocuk olursa KV ile daha çok karşı karşıya gelirsiniz
"Ona biz eşimle kendimiz karar veririz, bu konuyu sizinle konuşmayı doğru bulmuyorum" diyip kestirip atın. Daha devam ederlerse "Yok bu konuda konuşmuyorum" diyip mutfağa filan gidin bişey almaya.. O sırada konu dağılır. Eşinizi de önceden uyarın "Onların yanında konuyu uzatırsan çok kötü bozuşuruz" diye.İştw bir daha böyle bir şey dediğinde tam olarak nasıl terslemelıyım bı daha konusmamak üzere susmaları için
İştw bir daha böyle bir şey dediğinde tam olarak nasıl terslemelıyım bı daha konusmamak üzere susmaları için
Sakın hemen çocuk yapma, önce evliliğinden ve huzurundan emin ol , kv çocuğa bile karışma hakkı buluyorsa zaten eşiniz olgun bir erkek değildir, önce kendi iç huzurunuzu sağlayın sonra çocuk olur ...Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
Bence çocuk ağırlıklı olarak annenin vermesi gereken bir karar. Evet baba tabiki babalığını yapacak ancak babalık günümüzde maddi anlamda kalıyor artık. Siz doğurup siz bakacaksınız bu yüzden emin olunMerhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?