Yenı evlılık cocuk isteği

dahaneleraysel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
511
810
33
Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım

Ay yok artık hadsizliğe bak! Sanane ya. İnsanlar başkalarının seks hayatına kadar karışma hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar deliricem. Sakın teslim olmayın. Eşiniz kesin anneci ve anneciğinin lafından çıkmayan ergenin teki. Size baskı yapmalarına izin vermeyin, "Vücut benim, istediğim zaman hamile kalırım" diyin kestirip atın.
Sert konuşmaksa sert konuşun. Bu ne hadsizlik ya.

Kayinvalide utanmadan size korunmayin mi dedi? Esinizin buna cevabi ne oldu? Daha o zamanlardan her sey belliymis zaten. Siz esinizle bunlari evlenmeden konusamdiniz mi? Her sekilde sorun kayinvalide degil kayinvalidenizin etkisi altinda kalan esinizde. Boyle bir esi baba yapmak olmazsa olmaz zaten.

Evet o kadar korkunckı saygılı olmayla olmayacak terlsemek lazım

Konustuk oda 2-3 yıl sonraya okeydı . Aniden değişiverdi

Ya sözlüyken o lafı nasıl konuşturdunuz KV'ye. Sizin yatak odanızı konuşmaya utanmıyor mu kaç yaşındaki kadın. Kesinlikle korunun. İster bilsin ister bilmesin ama çocuk olursa KV ile daha çok karşı karşıya gelirsiniz

İştw bir daha böyle bir şey dediğinde tam olarak nasıl terslemelıyım bı daha konusmamak üzere susmaları için

İştw bir daha böyle bir şey dediğinde tam olarak nasıl terslemelıyım bı daha konusmamak üzere susmaları için
"Ona biz eşimle kendimiz karar veririz, bu konuyu sizinle konuşmayı doğru bulmuyorum" diyip kestirip atın. Daha devam ederlerse "Yok bu konuda konuşmuyorum" diyip mutfağa filan gidin bişey almaya.. O sırada konu dağılır. Eşinizi de önceden uyarın "Onların yanında konuyu uzatırsan çok kötü bozuşuruz" diye.

"Sana yakıştıramadım. Bunu bana nasıl söylersin çok ayıp. Ben yatak odamı seninle konuşacak değilim ve çocuk yapma kararını seninle almayacağım. Bir daha bu konuda baskı yaparsan bu kadar yumuşak olmaz tepkim "

Doğum kontrol hapı kullanmak çözüm değil olayı erteler.3 ay sonra doktora gidelim diye tutturur.ben açık ve net bir şekilde istemiyorum kelimesini kullanma taraftarıyım. Net konuşun 1 sene sonra kayınvalidem çocuğuma evliliğime karışıyor nasıl bosancam dersiniz üstüne birde çocuk olur

Sakın hemen çocuk yapma, önce evliliğinden ve huzurundan emin ol , kv çocuğa bile karışma hakkı buluyorsa zaten eşiniz olgun bir erkek değildir, önce kendi iç huzurunuzu sağlayın sonra çocuk olur ...

Bence çocuk ağırlıklı olarak annenin vermesi gereken bir karar. Evet baba tabiki babalığını yapacak ancak babalık günümüzde maddi anlamda kalıyor artık. Siz doğurup siz bakacaksınız bu yüzden emin olun

Nekadar dengesiz bi kadın.
Bence kv hariç eşindede sorun var.
Seni savunması lazım.

Hatta erkek olarak hiç seni katmadan ben istemiyorum henüz diyerek o yükü senden almalı.
O yüzden bennce sadece kvye suç bulma.

Henüz yenisiniz ve şimdiden bile böyle bi konuda baskı varsa acele etme asla.
ikna etmelerine izin verme, bence her evlilik en az bir sene böyle bi yaşanmalı. Herşey daha çok yeni.

Ya eşini kvni alıp ikisiylede konuşacaksın açık açık. Baktın olmuyor korunacaksın.

Başka konularda baskı varmı?
Mesela çalışmana, gezmene, ailene gitmene vs birşey diyormu?

Ileride korunmayin mi oncelikle bu derece ahlaksiz hadsiz bir kauinvalide ve onun etkisindeki ogluna karsi "bahaneler" ile kacarak yasamak yerine net olun ve keskin sınırlarınızı cizin. Kayinvalide oglunu ne kadar didiklese bile sizin etkinizi ve gucunuzu hissetsin. Cok soguk ve mesafeli olun bu kadina karsi bence. Bahaneyle olmaz bu is. Cok cok sert ve net şekilde "ben kendimi hazir hissetmiyorum, bu iki kisinin verecegi bir karar, ben istemedigim surece kendi basina karar veremezsin" diyeceksin olacak bitecek cocugu doguracak sensin bakacak olan yine cogunlukla sensin , konusmasin o oyle anasının agziyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…