Yenı evlılık cocuk isteği

kusura bakmayın ama kayınvalidenizinki terbiyesizlik. o ne ya. çok ayıp. böyle şeyler hala kaldı mı? eşinizle konuşun, kavga ise de kavga. siz cocuk yapma makinesi misiniz kayınvalidenize? sinir oldum şuan. o kim ya? ne demek korunmayın. özür dileyerek kocaman bir hadsiz diyorum kendisine. eşiniz ne diyor bu duruma? annesinin yatağına ayar çekmesinden memnun mu? sonra avrupalılar ahlaksız biz ahlak bekçisi. korunmayınmış.

siz bile suan kayinvalidenizi her cumlede kullanip hayatinizin merkezine getirmissiniz .kocaniza diyeceksiniz ben hazir degilim.suan annelik yapamam .manevi olarak annelige hazirlanmadan yaparsamm duzgun cocuk yetistiremeyiz felan filan soyle .ya aslinda bise diyimmi bole adamdan cocuk hic yapmayin.ailesini daha ayristiramamis.kendi fizyolojin kendine sahip cik sanki senin vucudunda senin kullanim hakkin yokmus gibi davranma hap kullan

Ay onlara nee ? Onlar mı bakacakmış çoçuğa ? Şaka gibi çoçuk yapmaya kim ne diye karısır? Sen gizliden korun yazz hapına başla bence. Ama ben niye başkaları istiyor diye çoçuk yapacağım ya? Bak şimdi buna tutuldum bu gecede:)

tavrınızı koyacaksınız, buraya yazdıklarınızın aynısını söyleyeceksiniz. Fakat anladığım kadarıyla özgür fikirli biriyle evlenmemişsiniz yani bu kafa yapısında birini evlenmeden tanımanız gerekiyordu. Çocuk, evlenince beraber gezme vs konusmadınız mı konuları daha öncesi

Ilac ic kimseye soyleme. Kendin hazir degilsen hiv baslama. Cocuk yapmak oyle pazardan karbpuz almaya benzemez

İştw bir daha böyle bir şey dediğinde tam olarak nasıl terslemelıyım bı daha konusmamak üzere susmaları için
Bende ilk başta kaynama ses etmedim her hakereti iftirayı duymazdan görmezden geldim baktım olmuyor artık karşılık verdim şimdi evimiz ayrı ve gidip gelmeyi kestim ama bir laf dahi bana söyleyemiyor bazen susmak değilde karşılık hakina göre vermek gerek öyle hatalarının fakrina varıyorlar yoksa ne yapsan suçlu sensin gözlerinde

Ne zaman isterseniz o zaman çocuk olmalı karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…