Yenı evlılık cocuk isteği

Kimseye yaranmak zorunda değilsiniz.Benim tercihim bitti bu kadar basit.

İşte bende sizinle aynı düşüncedeyim şok oldum böyle ciddi ciddi yüklenınce başka şeylere karışmıyorlar

Sizin yatak odanız hakkında fikir beyan etme hakkını ya eşinizden alıyor ya da aşırı cahil bir kadın.
Yakın arkadaşlarımdan birinin kaynanası da hemen çocuk yapın diye tutturdu asıl nedeni de çocuk olursa kız kolaylıkla boşanamaz diye düşünmesiymiş bunu sonradan kızı söyledi. Benim saf arkadaşım hamile kaldı ve çocuk doğmaya yakın adam bir değişti pir değişti gerçek yüzünü gösterdi diyebilirim. Kız her gün ağlıyor ne yapsam diye ve boşan dedikçe de çocuk babasına çok düşkün diyor. Yani tam da kaynananın dediği oldu.

Bu verdiğim örneği siz de yaşayacaksınız demiyorum ama siz yine de dikkat edin.

Yataga karisan kaynana buna ses etmeyen.kocaniz... vallaa kaynana teroru.gumnur gumbur gelmis cocuk dogunca onada karisir bu net. Soyleyinde hangi yontem daha iyi hangisi degil onuda anlatsiz hadsizlik terbiyesizlik diz.boyu

Kv nasıl karışabilir buna ya bize kaç sene boyunca kimse ağzını açıp bişey demedi çocukla ilgili denmez çünkü. Çocuk sizin bileceğiniz iş. Siz tavrınızdan şaşmayın korunun eşin kafaya takmış nolcağı belli olmaz. Biraz keyfini çıkar eşini anla tanı iyice

Kv bu konuda bisey soylerse bu esimle bilecegim konu bunu sizin konusmaniz terbiyesizlik boyle seyler duymak istemiyorum diyin esinizede kesin olarak istemediginizi sonucta doguracak olanin siz oldugunuzu soyleyin hap kullanin haber vermek zorunda degilsiniz

Eşine : bana baskı yapmayı kes artık hazır değilim.
Eş dışında herhangi birine : üzerine vazife olmayan işe yorum yapmazsan sevinirim. Herkes kendi cinsel hayatına baksın

Ömrünüzü paylaşmaya karar verdiğiniz kişiye karşı bahane bulmak mı? Eğer bunu bile karşılıklı oturup düzgünce konuşamıyorsanız neden evlendiniz ve daha ne çocuğu yahu? Evlendikten en az 2 3 yıl sonra çocuk düşünülmesi bence ideal olan.

İstemiyorum bitti gitti. Zorla mı doğuracaklar sizi? Kayınvalide çok istiyorsa kendisi yapsın bir tane daha. Bir kez tersleyin bir daha sormaya cesaret edemezler. Eşinizle evlenmeden konuşmadınız mı bu konuyu? Açık açık istemiyorum diyeceksiniz eşinize. Çocuğa bakacak olan sizsiniz kimsenin lafıyla çocuk düşünmeyin derim

Kadın için sorun değil sen günlerini bilirsin istersen doğum kontrol hapıda kullanabilirsin yani adam istemese sen istesen o zaman sorun olurdu.

Açıkça istemediğinizi soyliceksiniz. Saygılı olup empati yapsın.

He diyip geç doğum kontrol hapı yada iğne kullanabilirsin ruhu duymaz o çocuğu taşıyacak olan sensin bence

Cinselliği anlayıp tadına varmadan çocuk düşünmeyin tavsiyesi verebilirim. Kararınızı iletin ve saygı duymasını isteyin kayinvalide de bir konuşur iki konuşur cevap vermeyince susar o da ben onları çok dikkate almam keza annem de çok baskı yapıyor bana kayinvalidem de ara ara söyler önemli olan benim kararım

9 ay taşıyacak olan benim ve şu anda istemiyorum diyeceksin. Çok isteyen kendi doğursun. Nişanlıyken konuşmadınız mı şu kadar zaman çocuk yapmayalım diye.

Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım.

Niye bahane düşünüyorsunuz ki...
"Benim bedenim benim kararım, bu konuda bana baskı yapamazsın" demek bu kadar mı zor?
Hamile kalıp tüm vücudu değişecek olan sizsiniz, doğuracak olan sizsiniz, emzirecek ve muhtemelen en az 2 sene boyunca gecesi gündüzüne karışacak olan da sizsiniz.
Ne hakla size baskı kurmaya çalışabilir ki.
Bence bahane üretmek yerine bunu açıkça söyleyin.
Ve bu mesajı anladığından eminim.

Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye.
Bu kısmı okumamıştım.
Bu kısım da ayrı bir "yok artık" hak ediyor.
Ama cevap aynı "Benim bedenim benim kararım"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…