- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi dahaneleraysel
-
Kimseye yaranmak zorunda değilsiniz.Benim tercihim bitti bu kadar basit.Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
İşte bende sizinle aynı düşüncedeyim şok oldum böyle ciddi ciddi yüklenınce başka şeylere karışmıyorlarNekadar dengesiz bi kadın.
Bence kv hariç eşindede sorun var.
Seni savunması lazım.
Hatta erkek olarak hiç seni katmadan ben istemiyorum henüz diyerek o yükü senden almalı.
O yüzden bennce sadece kvye suç bulma.
Henüz yenisiniz ve şimdiden bile böyle bi konuda baskı varsa acele etme asla.
ikna etmelerine izin verme, bence her evlilik en az bir sene böyle bi yaşanmalı. Herşey daha çok yeni.
Ya eşini kvni alıp ikisiylede konuşacaksın açık açık. Baktın olmuyor korunacaksın.
Başka konularda baskı varmı?
Mesela çalışmana, gezmene, ailene gitmene vs birşey diyormu?
Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
Yataga karisan kaynana buna ses etmeyen.kocaniz... vallaa kaynana teroru.gumnur gumbur gelmis cocuk dogunca onada karisir bu net. Soyleyinde hangi yontem daha iyi hangisi degil onuda anlatsiz hadsizlik terbiyesizlik diz.boyuMerhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
Eşine : bana baskı yapmayı kes artık hazır değilim.Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
Ömrünüzü paylaşmaya karar verdiğiniz kişiye karşı bahane bulmak mı? Eğer bunu bile karşılıklı oturup düzgünce konuşamıyorsanız neden evlendiniz ve daha ne çocuğu yahu? Evlendikten en az 2 3 yıl sonra çocuk düşünülmesi bence ideal olan.Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
Açıkça istemediğinizi soyliceksiniz. Saygılı olup empati yapsın.Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
He diyip geç doğum kontrol hapı yada iğne kullanabilirsin ruhu duymaz o çocuğu taşıyacak olan sensin benceMerhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
9 ay taşıyacak olan benim ve şu anda istemiyorum diyeceksin. Çok isteyen kendi doğursun. Nişanlıyken konuşmadınız mı şu kadar zaman çocuk yapmayalım diye.Merhaba daha yenı evlıyız ve bırkaç aya cocuk istediğini söylemeye başladı ve gayet ciddi tartışıyoruz bu konuda. Ve bu baskıyı yapıp ıkna edenın kv olduguna o kadar emınımki. Daha evlılığe alısmadım cınsellığı anlamadım gezemedım. Desem simdi annenın düşünces bu iyice kopacak olay. Neden dediğinde anlatıyorum dıyorum evlılıgı anlayalım alısalım önce yok anlamak ıstemıyor resmen. Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım. Ki emınım yakın zamanda aılesı baslar tepemde cocuk cocuk korunmayın dıye. Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye. Nasıl cevaplarını verebılırım
Nasıl bahaneler bulabılırım ne yapabılırım.
Bu kısmı okumamıştım.Kv daha sözlüyken bıle demıstı zaten ılerde korunmayın dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?