altina guvenme bence
ben de bu sene evlendim annemin iki ayri evliliginde 2 bilezik taktigi yegeni bana 3bin takti, yine bilezik takilan, oglunun sunnetine ceyrek takilan kardesi 100 euro takti. annem onlarin teyzesiydi, haliyle benim teyzemin takmasi gerekir dersen o da ceyrek takti

eskidenmis gelenlerin ayip olmasin diye ceyrek taktigi , yakin akrabalarin bilezik taktigi devirler.
ben de benzer heveslerle bir yatirim yaptim, nikahtaki nakitler (ki herkes nakit takti) bir taksidimi kapatmadi, ustune eklemek zorunda kaldim

altinlarin hepsi taksitlerime gitti , altinlar bitti taksitler bitmedi

yine de hersey gonlune gore olsun ama boyle yuzyillik planlar yapma
hele bir eve gir, bak bakalim sevgilinle nikahli kocan ayni insanlar mi?
cogu kisi ne hayallerle evleniyor ilk günden kocalari isten gelip tv kumandasina uzanan adama dönüsüyorlar, çöp atmasi icin bile kavga ediyorsun , bekarken kactikları analarının kuzusu olası geliyor vs vs...
kervan yolda düzelir, bunca plana gerek yok.
ev olarak da icine sineni tut gitsin. araba varsa ne sorun olacak ki uzak olmasi? benim evim sehrin göbeginde, turistik yerlere parklara bahcelere yakin, dibinden de metro geciyor. yine de cikasim gezesim gelmiyor uzun zamandir, bir boy yuruyus yapip eve geri dönüyorum. canin istedikce arabayla gidersin