• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vallahi çok şaşırdım ya. bende hep hazır yedim açıkçası annemde kayınvalidemde hep birine yakındım:)) hele çocukta olunca açıkçası işime de geldi ama bizim evimiz tıka basa yiyecek doludur. sizin eşiniz kusura bakmayında cimri. ben ilk başta sanırım eşiniz ailenize alış veril yapıyor orda yediğiniz için diye düşündüm ama sanırım oraya da yapmıyorsunuz. birde tek erkek çocuk annesine de aşırı düşkün anneside ona. sizin işiniz çok çok zor sizde ne derse onu yapıyorsunuz galiba maaş kartınız da eşinizde sanırım esir gibi bilmiyorum ya bence zor bir evliliğin içindesiniz haberiniz olsun bir an önce silkelenip kendinize gelin

Malum kafalar işte yaa, iki memur evlensinler.
Kaynanayla aynı binada oturuyorlar.
Yani öyle üzüldüm ve üzüntüden sinirlendim ki,
resmen odalık almışlar oğlana bu garibi.
Bu da yeni diye sesini çıkaramıyor
kızım git ailene anlat bunları normal değil çünkü.

sizinle ayni durumu yaşayan alt komşumuzun gelini vardi, yan apartmana gelin almislardi , sabah erkenden uyanir kv evine gelirdi. bir defasında kiz hamileyken komsunun kapisini calmistim, su bile içmediğini kaynanasının hastane randevusundan eve gelmesini beklediğini soymemisti yazik o kıza cok üzülürdük ama o 16-17 yaslarında gözü acilmadan evlenmişti mesleği falan da yoktu. 35 ine gelince direkt adamı boşadı bu esaret hayatından kurtuldu kadincagiz cok şükür..
sizin yasiniz olgun, siniz kendinize ait paraniz var, haydi kaynanada yemek yemeyi anladık da eve alisveris edilmemesi ne mana? kendinize ait misafiriniz falan da mi olmuyor? ananız bacınız gelse ikramlik olarak d çıkaracak birseyiniz yok. cok enteresan. marketler uzak mi araçsız mi gidemiyorsunuz ? nedir sizi tutan ?
ha su ogullari evlense de 50 yasina da gelse hala cocuk hizmetine can atan annelere de hayret ediyorum ya. gitsin yemeğini de ben düşünmeyeyim artık esek kadar olmus adamın.

Malum kafalar işte yaa, iki memur evlensinler.
Kaynanayla aynı binada oturuyorlar.
Yani öyle üzüldüm ve üzüntüden sinirlendim ki,
resmen odalık almışlar oğlana bu garibi.
Bu da yeni diye sesini çıkaramıyor
kızım git ailene anlat bunları normal değil çünkü.
ben de çok içselleştirdim nedense. çünkü hiç sevmediğim şeyler. bir kadın bu kadar pasif silik ezik olmamalı. maaşını kimseye vermemeli. köle gibi. akıl işi değil.

konu sahibinin aklı başına gelir ama 3 çocuktan sonra. çokkkk geç olur ama ne fayda.

Aksam yediniz kayinvalidede erkenden saat 9 oldu hadi bi cay koyayim dediniz. Ay canim kunefe cekti sana da soyliyim mi diyin soyle derse zikkimlansin yoksa yiyin gecin. Sonraki aksam marketten abur cubur siparis edin sonra bi misir patlatayim diyin yerse yer yemezse kendiniz yiyin zor degil ki bunlar neyi mesele ettiniz?

ayyyy ciddi sinirlendim yaa ben olsam gecenin bir vakti kayınvalidenin kapısını çalar yiyecek bir şeyler isterdim. bunu bir kaç gün yapardım gıcıklığına. birde eşim akşam acıkıyor beni uğraştırıyor demişsiniz. birde ona yiyecek bir şeyler hazırlayıp ayağına mı götürüyorsunuz.birde artık bir çok şeyi gizli saklı yapıyorum demişsiniz bakın bir süre sonra ortaya çıkar birde bunun için büyük sorunlar yaşarsınız. ailenize söyleyin gidin gerçekten bu adamın neyini seviyorsunuz. ailenizin evine gidin çalışan insansınız tok karnınıza uyuyun ya böyle adamın yanında aç kalmaktan bin kat iyidir.

ben de çok içselleştirdim nedense. çünkü hiç sevmediğim şeyler. bir kadın bu kadar pasif silik ezik olmamalı. maaşını kimseye vermemeli. köle gibi. akıl işi değil.

konu sahibinin aklı başına gelir ama 3 çocuktan sonra. çokkkk geç olur ama ne fayda.
Aynen öyle.
Bir de gücüme giden ne biliyor musun, markette bir şey alırken on defa düşünmesi ve ona sorması, ve terslenmesi ay yüreğim kaldırmıyor.
Gencecik yeni gelin gecenin bir vaktinde canı bir şey cekse ev tam takır kuru bakır. Benim aklım almıyor.
Bir de mecbur kalıyorum ondan gizli alıp yiyorum demiş bir yorumda buna daha da çok üzüldüm.
Evladı olunca anlar da işte çok yazık.

Zaten annem yapıyor bizim almamıza gerek yok diyerekten almıyor kızlar onun dışındaki konularda tabiki de kahve çay vs her şeyi alıyoruz veya kendi kişisel ihtiyaçlarımı rahatlıkla ve fazlasıyla alabiliyorum giyim, kozmetik vs. sadece bu yemek konusunda özellikle akşam yemeği konusunda cimrilik diz boyu. Evlendiğimizden beri çok kez tatile gittik restorantlarda verdiğimiz paranın haddi hesabı yok o tür şeyleri hiç problem yapmıyor, istediğimi de ya o alıyor ya da ben alabiliyorum ama evde akşam yemeği için alışveriş beni çileden çıkartıyor
Anlattığınız profildeki erkek tatile ve restorana gitmez

Zaten annem yapıyor bizim almamıza gerek yok diyerekten almıyor kızlar onun dışındaki konularda tabiki de kahve çay vs her şeyi alıyoruz veya kendi kişisel ihtiyaçlarımı rahatlıkla ve fazlasıyla alabiliyorum giyim, kozmetik vs. sadece bu yemek konusunda özellikle akşam yemeği konusunda cimrilik diz boyu. Evlendiğimizden beri çok kez tatile gittik restorantlarda verdiğimiz paranın haddi hesabı yok o tür şeyleri hiç problem yapmıyor, istediğimi de ya o alıyor ya da ben alabiliyorum ama evde akşam yemeği için alışveriş beni çileden çıkartıyor

Bu arada kendi canım istediğinde kendi paramla alıp kendim yiyorum ve haber etmiyorum

Yapacaklarımı gizli yapmak daha cazip gelmeye başladığı için de bu ezik durumu kanıksadım muhtemelen. Çok fazla şeyi gizli yapıyorum artık
Henüz 8 aylık evlisiniz, mesai saatleriniz sebebiyle gebelik testi bile yaptırmaya gidememişsiniz, hatta evinizde test yapmak için eczaneden test bile alamamışsınız ama restaurantlarda yemek, birçok kez tatil.

Hamilelik şüpheniz var, canınız çikolata çekiyor bunu dahi eşinize söyleyip alamıyorsunuz gizli alıyorsunuz.
Evlilik bu değildir, eğer hamileyseniz yeterli ve sağlıklı beslenmeniz gerektiğini biliyorsunuzdur umarım.

Normalde çok fazla tatlı seven ve yiyen bir insan değilim ama son iki haftadır canım aşırı derecede tatlı istiyor ve her gün tatlı yiyorum. Genelde çikolata yemek istiyorum. Hamile miyim bilmiyorum kan testi veya idrar testi yapamadım mesai saatlerim uymadığı için.

Bu arada içerik silmek yasaktır, lütfen konularınızı silmeyin.

Bu konu gerçek mi çok şaşırdım. Çok sinir oldum. Eşinizle markete gidince kendi yediklerini alıyor, size sorma gereği bile duymuyor, siz ona şunu da alayım mı diyince hayır mı diyor. Yemek yapacak olsanız evdeki malzemelerle yap diyor yeni malzeme aldırmıyor mu yani. Sizin bunlara hiç tepkiniz olmuyor mu, susup oturuyor musunuz anlamadım. Çalışan iş güç sahibi insansınız, öyle olmasa bile bu durumu kabul etmek zorunda değilsiniz ki. Akşamları biz tok bile olsak sırf can sıkıntısına, keyfine bi çay kahve, tatlı, abur cubur yeriz, mısır patlatır sohbet ederiz. Eşimle evimde bunları bile yapamayacaksam neden evleniyim ki, kim için çalışayım.
Beraber markete gittiniz diyelim. sevdiğiniz yiyeceği alıp market arabasına atınca eşiniz tepki mi veriyor, almam diye mi tutturuyor, alsanız sizinle kavga mı ediyor yani mantığıma oturtamadım kusura bakmayın. Nasıl oluyor ki bu, kendi yediklerini alıyor, siz ne yer ne seversiniz hiç sormuyor. Markete tek gidince olay mı çıkarıyor, kavga mı ediyor. Etsin ne yapabilir ki en fazla. Niye razı oldunuz bu hayata

Aman beleşi mi kalmış bunların kadın canı istediği şeyi yiyemiyor ki. Adam alma gereksiz falan diyomuş kahvaltılık istediği şeyi bile aldırmamış (evdekileri ye demiş evdede yokmuş), cimriliğin kaçıncı leveli, rezillik ötesi
O kadarını düşünmedim bak.

Bir şey söyliyim mi? Eğer biri bana her aksam yemek yapacak ve bu yemeği benim evimi batırmadan ayrica "ne yemek yapayim bu akşam" diye sormadan yapacak var yaaa.... Her kim bunu yaparsa cennetliktir :KK53:

Ama sizin olay eşinizin psikopatlığı gibi duruyor.

Son düzenleme:
Çoğu zaman sınır çizmek istediğimde eşimden aile taraflı tepki görüyorum haklı olduğumda arkamda oluyor ama eve bir şey almamak vs işine geliyor mesela bu konuda. Çok hazıra alıştırılmış bir insanmış kendisi. Önüne al önünden kaldır. Tek çocuk zaten
Hayir peki siz bu maaslarinizi ne yapiyorsunuz? Esinizin ailesini siz yemek yapmak icin maasa mi bagladiniz? Iki kisi calisip biran evvel birikim yapip tasinin o zaman ilk etapta kira da olsa, madem bu kadar mutsuzsunuz

Yorumları okudum kk kadınları yazılması gereken her şeyi yazmış zaten.
Ben de ayrıca gıcık olduğum bir konuya değinmeye geldim.
Ya bazı erkeklerin bu et yeme sevdası nedir buna ayar oluyorum.
Sanki tüm gün ormanda avlanmış paşalar güce kuvvete ihtiyaçları var kdjdjk
Tabi ki et yenir etli yemek yapılır vs ama hergün hergun kadınları darlamak seçeneksiz bırakmak bir tür şiddet değil midir ya.
Bu kadar yemek seçip beğenmiyorsan da geç mutfağa kendin yap kardeşim kimseyi de darlama.
Valla konu sahibi senin yerinde olsam kendime haftalık menü oluştururum hafta sonundan 2 3 kap yemek yaparım canım ne istiyorsa.
Ayrıca da evi de atıştırmalıklarla doldururum bir güzel.
Ve haftada blr mutlaka ben kendime şunu ısmarlamaya karar verdim deyip çıkar dışarda yerim ve de asla eşimin keyfini beklemem kendim çıkar yerim biraz özerk hareket etmeyi öğrenin artık.

E evet akıl yok işte kuzum.
Hadi diyelim Kerbelada yaşıyor internetten sipariş veremiyor ya pazara gitmeme hangi koca karışabilir.
bazı kadınlar bana çok mıy mıy geliyor arkasından 😒geçen gün pakistana giden bir adamın videosunu izledim kadının dışarı çıkması için yanında mahrem bir erkek olmak zorundaymış, izlerken " demek ki ben Afganistanda olsam 2. saat idam edilirdim" dedim. 😂😂😂

"Hazır yemek ne güzel" diyemiyorum çünkü evlenmeden annenizin evinde de hazır yemek vardı muhtemelen.
Otururdum kendi anamın babamın evinde yerdim madem neden evlendim.
Böyle her akşam size rahatlık sunuyor gibi gözüküyor olsalar da o iş öyle değil. Herkes yeterince yorumlamış zaten.
Eşiniz gerçek anlamda "evlenmediği" sürece daha çok üzülürsünüz.

Hijyen sorunu yok yaptıklarını da gerçekten çok güzel yapıyor ama sıkıntım o yapıyor diye bizim evimize hiçbir şey alınmaması. Salata yapacak kadar dahi. Ve o yaptığı için eve bir şey alınmadığını kendisine söylememe rağmen hala yapmaya devam ediyor. Annesi yapmasa aslında bizim evimize de bir şeyler alınmak zorunda kalacak. Tv karşısında bile atıştıramıyoruz, yedik zaten boşver yemeyelim şimdi bu saatte oluyor. Ben bir süre çalışıp okurken kendim yaşadığım için de yemek yapma temposuna alışığım uğraşmayı da seviyorum burda yazdığım her şeyi herkese söyledim ama çözüm yok. Tam taşıp patladığım noktada buraya ihtiyaç duydum 😣
Eşine sorarmısn ?

Tv karşısında atıştırmalık yiyip film izlemeyeceksek.

Ben sana evimde ellerimle çeşit çeşit yemek yapıp akşam yemeğini yiyemiceksek.

Her akşam anne yemeği yiyeceksek ve herşeyi senin zevkine göre yapıp yaşayacaksak , biz neden evlendik?

En büyük hatanız anasıyla aynı yerde oturmanız zaten. Kızlar nasıl böyle bişeye karar verebiliyorsunuz çalışan insanlarsınız ne gerek var alt üst oturmaya?

Kira ödememek içinse tamam ama öyle de huzur olmuyor ödeyin daha iyi.

Back
X