• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin komik tarafı market alışverişi yaptık diyelim. Annesi geldiğinde dolabı açıp bunu siz alın acıkınca yersiniz diyip veriyor abi biz ne yiycezzzzz birbirimizi mi çıldırıyorum ya
Senin kocada iş yok. Asla adam olmaz.

Evde yemek yapmiyorum bir seneden fazladir evliyim. Zaten direkt hamilelik sonra çoçuk hiçbir seye yetisemiyorum. Evde kendi kendine yemek olsa cok sevinirdim 😅 ama eşimin annesinin yaptigini degil ya o zaman kendimi o evin kadini gibi hissetmem ben hoslanmiyorum. Esim annesi gelince tatile yanimiza yemek yaptirinca annesine aliniyorum bilmiyorum sacma e ben de yemek yapmiyorum niye aliniyorum bilmiyorum. Benim sevdigim yemekleri yaptirir bi de . Ben yapamiyor muyum niye böyle diye üzülüyorum ama evet yapamiyorum da ne denediysem tatli haric guzel olmuyor. Sizi anliyorum ama eger siz yapabiliyorsaniz iyice diretin evde yapmaya baslayin esinizde alisir artik

Markette sebze eczanede hamilelik testi aldırmayan, akşam evde yenilecek bir şey kalmayınca aç yatan adam bir anda tatillere giden, restoranlara para döken adama dönüştü. Açılan konuya tepki yağdığı zaman kocalar bir anda 180 derece değişip meleğe dönüşüyolar. Kk üyeleri olarak ne güzel şeylere vesile oluyoruz böyle :KK37:

Valla mutlaka yazanlar olmuştur konu sahibi kızımızın maaş kartını kocasına verdiğine yemin edebilirim ama ispat edemem
Bir de yazmış konu sahibi lux restoranlarda defalarca yemek yemişler Allahim ya evde peynir yok
Maaş kartını vermesine gerek yok. Maaşını her ay düzenli olarak eşinin hesaba yolluyor da olabilir. Öylesi çok var.

Zaten annem yapıyor bizim almamıza gerek yok diyerekten almıyor kızlar onun dışındaki konularda tabiki de kahve çay vs her şeyi alıyoruz veya kendi kişisel ihtiyaçlarımı rahatlıkla ve fazlasıyla alabiliyorum giyim, kozmetik vs. sadece bu yemek konusunda özellikle akşam yemeği konusunda cimrilik diz boyu. Evlendiğimizden beri çok kez tatile gittik restorantlarda verdiğimiz paranın haddi hesabı yok o tür şeyleri hiç problem yapmıyor, istediğimi de ya o alıyor ya da ben alabiliyorum ama evde akşam yemeği için alışveriş beni çileden çıkartıyor
Ne denir ki
Evlerden uzak erkek kişisi
Ve onu aklamaya çalışan kadın
Ne denir

Maaşını kocasına veren kadınlara saygım sıfır. Özsaygısı özdeğeri olmayana ben niye saygı duyayım. Çalışıyor ama gizli gizli yiyip içiyor. Bu kafayı anlamıyorum. Oturun 1 saat düşünün. Sizce bu evliliğin insana faydası ne?

Her gün sabahın köründe kalkan sizsiniz. Bütün gün çalışıp para kazanan sizsiniz. Ama paranızı adamın tekine sorarak mı harcıyorsunuz? Pardon sormayarak, gizli gizli. Sorunca izin vermiyormuş çünkü paşa.

Bence istifa edin. Böylece her gün kayınvalidenize gidip kayınvalidenizin mutfağında istediğiniz yemeği yapabilirsiniz. Eliniz değmişken ortalığa da bi el atıp silip süpürün hatta.
Bu kocaya ses çıkaracağınız yok çünkü belli ki. En azından kayınvalideniz sizi aç bırakmaz diye umuyorum.

Şu evlenince tek söz sahibi erkek kişisinin olmasına aşırı karşıyım ve buna niye izin veriyorsunuz anlamam. Ne demek o onu istemiyo bunu istemiyo. Alışverişinizi kendinize göre yapın yemeğinizi kendinize göre yapın,kocayı da anasına yollayın orda doyursun karnını.

Valla mutlaka yazanlar olmuştur konu sahibi kızımızın maaş kartını kocasına verdiğine yemin edebilirim ama ispat edemem
Bir de yazmış konu sahibi lux restoranlarda defalarca yemek yemişler Allahim ya evde peynir yok
Bu kadar pinti adamın da konu sahibinin dediği gibi haddi hesabı olmayan bir parayı restorana tatile döktüğünü de şu an biz değil külahlarımız dinliyor. Peyniri herhalde şeyden alamıyor adam Hollanda tatillerinde alıştıysa gouda, edam peynirine marketteki yerli ve milli peynir aromasında onu arıyor :D Konu sahibi artık hamileyse de kuytu köşede aş ermelerini yaşar 12 yaşında gibi.

Back
X