• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımefendi şaka mısınız? Herkesin çok mutlu inanılmaz iyi evliliği olduğunu mu düşünüyorsunuz cidden? sokakta gizli gizli almayı bırakın kadınlar dayak yiyor öldürülüyor ben bunu normal karşılamıyorum aşırı anormal, çoğu kadın kocası tarafından susturularak hayatını devam ettiriyor, bırakın maaşı almayı çoğu kadın kendi kazandığını gizli bile harcayamıyor ya.. gündem takibiniz veya sosyal aile konularını hiç takip etmiyorsunuz sanırım. Benim düsüncelerim bu konuyla alakalı cok ağır ben buna dayanmam direk boşanırım ama insanlara direk bunu söylemek te inanın kolay değil. Bazı karakterleri değiştiremiyorsunuz belli yaşa gelmiş birde çocuk değil kimse. Bu sınırları kadın olarak başta koyacaktı konuşacaktı baskınlığını gösterecekti. Şuan buna çözümünüz varsa buyrun çözüm üretin düzelsin bende sizi alkışlayayım..
nasil bir mantık kurma bu? Başkaları dayak yiyor diye kadın kendi evinde bir çikolata bile alamasın ve bunu normal görsün yani? Parana sahip çık adamın karşısında dik dur diyoruz. Şaka olan ben değilim bu kafayla hayatta başarılar gerçekten...

Aşırı baskın benim dediğim olacak BİR karakter çıktı. Eskiden markete gittiğimizde nişanlılık sevgililik döneminde istediğin ne varsa al derdi. Şimdi evlendik ve markete girdiğimizde bir şey almak istediğimde on kere düşünüp söylemek zorunda kalıyorum çünkü genelde hayır cevabını alıyorum. Bu yüzden çok kırıldım artık bir şey istediğimde söylemiyorum bile. Bir kere kahvaltılık bitmişti ve ne kaldıysa onu yeriz demişti ve hiçbir şey yoktu. Çok acınası bir durum
Ben sizi anladım , bence eşiniz yemek işini ailesi üzerinden halledip market masrafını kısmayı amaçlıyor. Yani hiç olmazsa eve çekirdek dondurma çerez bisküvi alınır , çay yanına bişeyler alınır, meyve alınır yani. Ay evde en sevmediğim şey dolabın boş olmasıdır. Kahvaltılık falan olması lazım yani. Markete gidip kadına onu alma bunu alma demesi çok kırıcı. Ama siz napın en iyisi marketten ne istiyorsanız alın kendi paranızla. O da gelip utanmadan yesin.

nasil bir mantık kurma bu? Başkaları dayak yiyor diye kadın kendi evinde bir çikolata bile alamasın ve bunu normal görsün yani? Parana sahip çık adamın karşısında dik dur diyoruz. Şaka olan ben değilim bu kafayla hayatta başarılar gerçekten...
Tmm siz haklısınız.. yazılanı sizde cok iyi okuyorsunuz maşallah. Cevap vermeyeceğim duvara anlatıyorum gibi çünkü. İyi günler dilerim

Şimdi her şeye karşı çok bilendim valizi alıp gidesim geldi
Ailecek cimriler
Annesine düşkün
Pazar parasını biriktiriyor aklınca.
Faturaları bile hesaplıyordur.
Sizden gelecek maaşı bile hesaplıyordur bence siz alışveriş yapın kendi paranızla ona bile karışacak emin olun. Çünkü onu benimsiyorlar erkekler. Maaşınızı alıyor mu ?

Bu kadar kv ile yakın oturmaya bir şey diyemeyeceğim ama hazır yemek kadar güzel bir şey yok. Daha yeni evlisiniz ve bazı hevesleriniz elbette olabilir ama ilerde bu yemek olayı zulüm gelecek. ( asla sıkılmam, mutfak işlerine, yemek yapmaya bayılıyorum derseniz bilemem) Neyse.. Keşke bana da sen uğraşma ben yaparım yemeğinizi diyen birileri olsa...
Abla adın bile mercimek çorbası😂

Bizde eşimle özel sektördeyiz eve inanılmaz geç geliyoruz annem yapmışsa annemden alıyor eve gelirken eşim ya da o an müsaitsek beraber yapıyoruz bence çok kafaya takma böyle şeyleri kim verirse alın yiyin sen yetersiz değilsin zaman yetişmiyor müsait olduğunuzda haftasonu falan beraber yaparsınız bende yeni evliyim kocam çok şükür anlayışlı asla yüz azdırmaz aksine sen yorulma der. Sen de insansın. Ayrıca eşimle benim misal büyüme tarzımız yemek tarzımız çok farklı o hep aperatif sever ben tam tersi. Can sıkma annesi yapıyorsa alsın getirsin yiyin beraber sende yorulmamış olursun emin ol başlarda hem işten gelip üstümü bile değişmeden yemeğe girişirdim bacaklarım ağrırdı o kadar umursamıyorum açıkcası altıüstü bir akşam yemeği yani. Asla can sıkma keyfine bak hazır yemek istemiyorsanız annesinde yiyin evinize geçin sende rahat et. Ağzını açan olursada; kusura bakmayın bende evde otursam akşama kadar bende yaparım ama bnde çalışıyorum yoruluyorum de geç acıma kimseyede ezdirmede kendini. Her çalışan karı kocada aynı sorunlar var çünkü emin ol…
Bence hayat sizin anlattığınız kadar kolay değil. Öyle insanlar var ki yapar eder arkasından lafını eder. Öyle kayınvalideler yok mu, çok var. Yarın bir gün konu sahibi kayınvalidesinin üst katından ayrılmak istese kv bunu mesele yapsa ya da bir konuda ters düşseler yedirdim içirdim nankörlük etti deme ihtimali yok mu sizce de? Ben çok korkarım mesela bundan. İnsanoğlunun dili her yere dönüyor. Benim kayınvalidem çok iyidir sağolsun her zor zamanımda yanımda oldu ama bazen de zor zamanlarda yemek yapamadığımda eşime dışarda yiyelim ya da sen yap diyorum bu ihtimal hep aklımın bir köşesinde. Kendi 1 kap yemeğinizi çıkarabiliyorsanız gerçekten bu hayatta en büyük zenginlik ve zevk bu. Hanımefendi de kendine güveniyor ki kendi evinde yiyip içmek istiyor. Koca denilen adam öyle her şeyin içinde olmaz. Biraz eşini dinlemeli. Hiç sevmem böyle tipleri. Evin mutfak iradesi kadındadır. Erkekler bir zahmet her tarafa burnunu sokmasın.

Son düzenleme:
Ya bu bir utanç tablosudur ya biz kadınlara çalışın kendi paranız olsun dik durun derken görmek istediğimiz çalışan kadın profili bu değil ya canının istediği şeyi gizli gizli alıp yemek hemde kendi paranızla daha sizin zorunuza gitmiyosa hiçbir şey zorunuza gitmez bu nasıl bir hayat şunu size ana babanız reva görse evden kaçarsınız ailem baskı yapıyor hem çalışıyorum hem istediğimi alamıyorum diye buraya kırk konu döşersiniz şu hareketleri el oğlu yapınca mı yutabiliyosunuz kusura bakmayın işin içinde sex olunca mı kabullenebiliniyor bunlar
Ben demeyeyim dedim ama bazı kadınlar bir erkek bulunca yapışıyor adama. Şuna niye tahammül edersin ki.

Bence hayat sizin anlattığınız kadar kolay değil. Öyle insanlar var ki yapar eder arkasından lafını eder. Öyle kayınvalideler yok mu, çok var. Yarın bir gün konu sahibi kayınvalidesinin üst katından ayrılmak istese kv bunu mesele yapsa ya da bir konuda ters düşseler yedirdim içirdim nankörlük etti deme ihtimali yok mu sizce de? Ben çok korkarım mesela bundan. İnsanoğlunun dili her yere dönüyor. Benim kayınvalidem çok iyidir sağolsun her zor zamanımda yanımda oldu ama bazen de zor zamanlarda yemek yapamadığımda eşime dışarda yiyelim ya da sen yap diyorum bu ihtimal hep aklımın bir köşesinde. Kendi 1 kap yemeğinizi çıkarabiliyorsanız gerçekten bu hayatta en büyük zenginlik ve zevk bu. Hanımefendi de kendine güveniyor ki kendi evinde yiyip içmek istiyor. Koca denilen adam öyle her şeyin içinde olmaz. Biraz eşini dinlemeli.
Size tamemen katılıyorum ama eşi dinler mi sizce? Bu hayatta herşeyi bu kadar cok düsünüp takınca olan kadınlara oluyor. Yani kayınvalidesinin ne diyip ne demediği şuan kocasının tavırlarından ve yaklaşımından bence önemli değil. Kocası değişmediği sürece bu süreç zor, herşey bu tarz konularda erkekte bitiyor. Beni bazı kullanıcılar yanlış anlıyor, belli yaştaki insanların huylarını, hal hareketlerini değiştirmek çok zor. Zaten değer verse bana göre erkekler en başta zaten eşlerine böyle davranmazlar ki kaybetmekten korktukları için veya üzülür diye düşünürler ezdirmezler. bu yapı meselesi. konuşup sert şekilde ayar verecek ya da kabul edecek. Ayarı veremiyorsa sözünü dinletemiyor cesareti yoksada kabul edecek yaşayacak.
Bence hayat sizin anlattığınız kadar kolay değil. Öyle insanlar var ki yapar eder arkasından lafını eder. Öyle kayınvalideler yok mu, çok var. Yarın bir gün konu sahibi kayınvalidesinin üst katından ayrılmak istese kv bunu mesele yapsa ya da bir konuda ters düşseler yedirdim içirdim nankörlük etti deme ihtimali yok mu sizce de? Ben çok korkarım mesela bundan. İnsanoğlunun dili her yere dönüyor. Benim kayınvalidem çok iyidir sağolsun her zor zamanımda yanımda oldu ama bazen de zor zamanlarda yemek yapamadığımda eşime dışarda yiyelim ya da sen yap diyorum bu ihtimal hep aklımın bir köşesinde. Kendi 1 kap yemeğinizi çıkarabiliyorsanız gerçekten bu hayatta en büyük zenginlik ve zevk bu. Hanımefendi de kendine güveniyor ki kendi evinde yiyip içmek istiyor. Koca denilen adam öyle her şeyin içinde olmaz. Biraz eşini dinlemeli. Hiç sevmem böyle tipleri. Evin mutfak iradesi kadındadır. Erkekler bir zahmet her tarafa burnunu sokmasın.
hanımefendi tamamen katılıyorum size, hayat zaten kolay değil ben yazdıklarımda kolaylığından bahsetmedim. Kayınvalidenin laf etmesini düsünmesinden önce eşinin hal hareket tavırlarını düsünmesi daha önemli bence.. sert şekilde konuşup uyarmadığı tavrını koymadığı sürece kabul etmek zorunda kalacak coğu şeyi. Ayrıca sizin dediğiniz gibi basit değil belli yaşa gelmiş insanların huyunu karakterini değiştiremezsiniz. Eşi zaten düşünse kadınına değer verse bu şekilde davranmaz yani kaybetmekten korkar. Neden benim eşim böyle değil neden kayınvalidem bana böyle davranamıyor mesela? Benim en başından beri gösterdiğim baskınlık, tavır ve duruştan ötürü. Yani milletin ne diyeceği laflarını düşüneceğine eşiyle içindeki bu durumu düzeltmediği takdirde yaşayacağı hayat belli.

Back
X