Dışarı çıkamamak ?evet severek evlendık dısarı cıkamıyorum bekarlıgımdada hep gezen bırısıydım
bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
Haklı mı?bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
Dışarı çıkamamak ?
Yalnız çıkmana izin yok ... beraberde çıkmayan eş modeli mi evdeki ?
Artarak devam ederhaklı derken su knuda haklı bekar hayatım gıbı sureklı dısarı cıkı gezemem herseyın bı adabı var ama bu kadarda yamasını ıstemıyorum yenı evlıyız kıskanıyor dıe sesımı cıkartmıyorum ama gecer eralde dıyorum cocuk olduktan sonra..
Haklı falan değil eşiniz. Siz böyle derseniz, adama daha da baskı yapması için zemin hazırlamış olursunuzbekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
çalısmadıgı zamanlarda oda çıkmıyor evde oturuyoruz beraber zaten kozu o dıyor kı ben erkek halimle senı kadar dısarı cıkmak ıstemıyorum sen kadın halınde hep dısarda durmak ıstıyorsun dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?