yeni evlilik

zeybeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
48
13
3
meraba derttaşllar ben 3 aylık evliyim ama evlilige alışaamadımmı nedır bılmıyorum ama eskıler hep aklıma gelıyor bekarlık zamanlarım keske bekar olsaydım keeske bekar olsaydım da oraya gıtseydım gıbı sızede boyle oluyormuydu gecıcı bır sureç mı sızce

Kisitlaniyor musunuz evliliginizde? Ilk aylar aileden uzaklasildigi icin zor oluyor ama keske bekar olup da sunlari yapsaydim denmiyor. Cicim aylarinda keske bekar olsaydim diyeni duymadim hic. Severek evlenmediniz sanirim???

evet severek evlendık dısarı cıkamıyorum bekarlıgımdada hep gezen bırısıydım

Bekarken yaptığın ama şimdi kısıtlandığın şeyler çoksa ve eşinle paylaşımların kısıtlı ise böyle düşünmen normal .

Çare dersen ?

Bekar günlerin hayalini kurmak sana bir şey kazandırmaz . Gitmek ve yapmak istediklerini eşinle paylaş .

bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene

bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene

Eeee sen böyle haklı dersen ; adam zeytinyağı gibi üstte çıkar .

Ve hiç haklı olmadığı bir konuda kral kesilir .

haklı derken su knuda haklı bekar hayatım gıbı sureklı dısarı cıkı gezemem herseyın bı adabı var ama bu kadarda yamasını ıstemıyorum yenı evlıyız kıskanıyor dıe sesımı cıkartmıyorum ama gecer eralde dıyorum cocuk olduktan sonra..

çalısmadıgı zamanlarda oda çıkmıyor evde oturuyoruz beraber zaten kozu o dıyor kı ben erkek halimle senı kadar dısarı cıkmak ıstemıyorum sen kadın halınde hep dısarda durmak ıstıyorsun dıyor

Artarak devam eder

benim bekar hayatımla evlilik hayatım arasında hiç fark yok mesela olmamalıda.. eş insanın sahibi değildir hayat arkadaşı demek biribirimizin hayatını kolaylaştırmak demek bence sizin ki zorlaştırıyorsa o hayat arkadaşı değildir başka bişeydir o

Haklı falan değil eşiniz. Siz böyle derseniz, adama daha da baskı yapması için zemin hazırlamış olursunuz

haklı değil.
öküz
evlendin diye tecrit hayatı mi yaşayacaksın tamamen saçmalık
gidin gezin biraz kafanız dagilsin

adamdan midem bulandı
siz de niye kabulleniyorsunuz
ben bu kadınları anlamayacagim

ben zatn ona sen haklısın dıye hıbırsey soylemıyorum sıızın dedıklerımızı soyluyorum ama gec sen bu ayakları dıyor calısmama ızın yok zaten ne bılım rabbım yardım etsın ya zaten erkegı sen elıne alcaksın dıyorlar ya ben bunu yapamıyorum yapanlar nasıl yaptıgını bı ızah etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…