yeni evlilik

Kotu bi evlilik varsa, uzun sure gecse bile insan ailesini ve bekar hayatini ozler..
Ama bi sorun yoksa, ailesini arada ozlese bile "keske orda olsam" demez diye dusunuyorum..
Evlilik mukemmel de gitse, bekarlik rahatlığı olmuyo tabii ki.. Illa ki sorumlulukların daha fazla oluyor, yapman gerekenler vs.. Ama dedigim gibi, huzur varsa o kadar dert etmiyorsun diye tahmin ediyorum..

Yaa bu adamları tebrik etmek lazım cidden. Nasıl bir telkin metodudur, nasıl bir ikna yöntemidir söylesin ben 7 yaşındaki kızımda kullanacağım. Zira ben bile annesi olarak pek çok şeye ikna edemiyorum "bence bahane bunlar çok saçma" diyor. Konu sahibi nasıl bastırılmışsanız artık adamın tüm saçmalıklarına haklı bir yerde diyorsunuz. O sizin sahibimiz değil eşiniz. Bizim muhabbet kuşu bile sizden daha özgür. En azından günde 2 saat kafesinden dışarı çıkıyor.

korunmama ızın vermıyor dedım degısmedıgın surece ıstemıyorum dıye ısyan etti

İçten içe durumundan memnun gibisin.
Çalışmama izin yok pfff gibi ifadelerden bunu anladım.
Yaşının da küçük olduğu belli. Ama biraz insanın gözü açık olur ya.
Bir de böyle hastalıklı zihniyet ile hareket edenleri 'beni çok seviyor kıskanıyor ondan kısıtlıyor' diye düşünüp sevinenler var. Fakat hiç öyle değil o işler haberin olsun.
Madem ne yaptıysan çözüm olmadı, oturacaksın evinde. Kabulleneceksin.
Sonuçta ayrılmayacağına göre kocanın esaretinde kal. Evinin hanımı çocuklarının anası olarak hayatını geçir.
Başka bir tavsiye gelmedi aklıma.

Yeni üyesin inşallah doğru değildir bu yazıkların. Bir insan bu kadar mı kendinden geçer ya. Utanç verici. Ne bencil bir adamla berabersin.

Ne demek korunmama izin vermiyor oldu Başka senin kendi düşüncen kendi isteklerin yok mu ??? Sana bu kadar müdahale etmesine ne ara izin verdin de böyle tepene bindi bu Ada'm. Senin işin çok zor ben sana söyleyeyim Ada'mın bir kere sana saygısı yok seni bir birey olarak bile görmüyor. İleride neler yaşanabileceğini otur bir tahayyül et istersen. Karşında ki Ada'm hastalıklı bir ruha sahip normal bir insan asla eşine bu tarz davranışlar sergilemez mümkün değil

bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
haklı mı?
küçük şehirde mi yaşıyorsunuz ya da kasabada aslında haklı değil ama oralarda laf söz oluyor diye çok kısıtlıyorlar biliyorum...

Eşiniz ev kuşu. bahanesi olmuş

Eşinden kaynaklı bir durum bu.

Değiştir bu durumu daha basindasin. Nasıl başlarsa öyle gidiyor evlilik. .

aynen canım. 3 çocuk filan yap sen. düzelir o zaman. çocukların öyle bi gücü kuvveti var çünkü. kötü evlilikleri bi anda iyi, odun kocaları bi anda pamuk filan yapıyolar.

bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene

Sen bu şekilde düşünürsen şikayet etmen de saçma olmaz mı?
Eşin bu konuda haklı falan değil. Sen bir arkadaşınla kahve içip laflayamayacaksın ve bu konuda eşin haklı olacak öyle mi?
Bu neyin kafası hiç anlamıyorum.

Siz evliligi yanlis anlamissiniz bence. Evlilik birbirinizin hayatını kısıtlamak değil kolaylaştırmak, birbirinize destek olmaktır. Tabiki eşinizden ayri geçireceginiz kendinize ozel zamanlariniz olmalı, esiniz de bunu yapabilmeli. Hazir evliliğin başındayken ortak kurallar koyun birlikte yoksa bu sekilde ikiniz de cok sıkılırsınız yıpranırsınız.

izin mi alacaksın
git bir aile hekimine
anlat derdini bir doğum kontrol hapı verir talimatlara uyarak
saatli kullanırsanız olur

Evlenmek bu değil ki. Cafelerde işin bitti ne demek. 8 yıl oldu evleneli ve biz cafelerde oturur tavla oynarız eşimle. Eşin de bi tuhaf yani.

Nasıl tanıştınız ne kadar görüştünuz ve öncesinde farketmediniz mi bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…