- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
korunmama ızın vermıyordedım degısmedıgın surece ıstemıyorum dıye ısyan etti
haklı mı?bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
çalısmadıgı zamanlarda oda çıkmıyor evde oturuyoruz beraber zaten kozu o dıyor kı ben erkek halimle senı kadar dısarı cıkmak ıstemıyorum sen kadın halınde hep dısarda durmak ıstıyorsun dıyor
beraber cıkan tek çıkarmayan model
haklı derken su knuda haklı bekar hayatım gıbı sureklı dısarı cıkı gezemem herseyın bı adabı var ama bu kadarda yamasını ıstemıyorum yenı evlıyız kıskanıyor dıe sesımı cıkartmıyorum ama gecer eralde dıyorum cocuk olduktan sonra..
bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
korunmama ızın vermıyordedım degısmedıgın surece ıstemıyorum dıye ısyan etti
Evlenmek bu değil ki. Cafelerde işin bitti ne demek. 8 yıl oldu evleneli ve biz cafelerde oturur tavla oynarız eşimle. Eşin de bi tuhaf yani.bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?