yeni evlilik

cnm ele almak falan değil insan hayatına saygısı olan aklı başında karakteri oturmuş özgüven sahibi biriyle yapıyorsun evliliği hiç bir sorun kalmıyor.. işin içinde aşkta oluyor tabi. ama sadece aşkla seviyorum seviliyorum diye yapmayacaksın evliliği

Hayda evlilik hapis hayatı mı demekmiş ?
Baştan beyim bilir o nederde dersen içinden çıkılmaz hal alır.

Çalışmıyosan gece yatarken sabah beni uyandır niye derse gezmeye gidicem de hergüne bi plan yap.
Akşamda o gelince hadi kahve içmeye gidelim de alışsın

Kafeye gidince ne oluyormuş ki? Kötü bir şey mi? Kadının da erkeğin de hemcinsleriyle ayrı ayrı vakit geçirmeye hakkı var abartmamak koşuluyla. Ben kız arkadaşlarımla çıkınca evde de mutlu oluyorum ama bunu zamanlı yapıyorum eşim işteyken yapıyorum mesela. Ona ayıracağım vakitten çalmıyorum. Böyle olduğu sürece ne sorun olabilir ki? Eşinin düşünce tarzını zihniyetini değiştirmesi gerekiyor böyle sen de bunalırsın. İki insan görsen ortama girsen fena mı olur enerjin değişir

Bence eşini dışarı çıkması için teşvik et biraz sosyalleşsin belki örnek alacağı daha geniş perspektiften bakabilen arkadaşlar edinir o zaman sana da anlayışla yaklaşır

Neden kocaniz baskici bir tip mi ? Kisitliyormu gezmenizi kiyafetinizi gittiginizi geldiginizi aldiginiz ? Yoksa siz kendi kendinize artik evliyim diyerek mi kisitlama getiriyorsunuz ?

bunalıma gırdım avası verıyorum hadı gel dısarı cıkalım dıyor ben cıkmayıncada ben cıkartıyrum sen ıstemıyorsun dıyor bılmıyorum nasıl yapıcagımı 34 yasındakı adamı ben egıtemem kı zıhnıyet bu sekılde gerek yokmus ben senın arkadasınım sen benım arkadasımsın dıyor e bosanmakta cok zor bızım aılede sıkıstım kaldım cozum yolları dusunuyorum ama pf... cocuk ya cocougunla buyu dıyor

hayır ben degıl o kısıtlıyor bana kalsa oda gezsın arkadlarula bende gezıyım gayet sosyal ınsandım ben

sen kaç yaşındasın peki?

bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene

Nasil ya evlenince disarida bir arkadasinla oturup kahve icmek yasak mi oluyormus ? Peki bu kotu birseyse neden bekarken yapiliyor ? Veya siz bekarken bunu yapan birisiydiniz ve kocaniza gore bu kotu birsey neden sizle evlenmis o halde ?

Adam kendi icinde ters dusuyor azicik akilli ol akilli simdiden hakli dersen ohoooo
Seni eve kapatir ustunede zincirle kilitler yasli burusmus 75 lik teyze olunca ancak izin verir gun yuzu gormene.

Disiri cik dediysek her Allahin gunu kafa kafe gez ogleden once alisveriste ogleden sonrz bilmem kimin gunude gezmene gerek yok ama kocan olmadan disari cikmamak nedir yaaa?

Ben boyle adamlara acayip sinirleniyorum varya... Cunku bu kadin senden oncede disarida cikip gezip yiyip iciyordu, kisaca namus bekcisine veya herhangi bir bekciye ihtiyaci yoktu simdi evlendi diye birden bire zeka engelimi peydah oldu kadinda, kendi basina disari cikacak kabiliyeti kalmadi mi ?

Kadina guvenmiyordun neden evlendin ? Kadinin harektini hakini tavrini kiyafetini duygun bulmuyordun madem neden evlendin ?

Bunlari adama sorarlar canim. Evlendin disari cikamazsin diye adama akilli bir kadin hatta daha neler neler sorar!!!!!

O evinin kadini kocanin kolesi oldun sacmaliklar 1930 yilinda kaldi bu devirde islemez artik o sacmamliklar.

Kendinden o kadar buyuk adamla evlenirsen olacagi oydu, su kendinden kucuk ozellikle cahil denecek kadar kucuk kizmarma evlenen heriflere gicik oluyorum. Bunlarin makadi ve bunlarin ozellikle kurnaz analarinin maksadi , ahanda tam bu ornekte oldugu gibi, kucuk al gozu acilmamis olsun, sana karsi gelemesin sen istedigin gibi yonlendir zihniyeti..
Zihniyetine tukurduklerim.

bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
Kocanızın şu cinsiyetçi saçma düşüncesini haklı bulmayarak kendinize bir iyilik yapabilirsiniz mesela.

Madem sosyal bir insandiniz boyle bir adamla niye evlendiniz? Bence esinizin bu fi tarihinden kalma dusunceleri hosunuza gitmiyor degil.

Ayrica kadin evlenince erkegi eline alacak demek... Himmm...

Çok iyi anlıyorum seni bizimde en fazla yaptigimiz etkinlik ev alışverişiydi kendi gittiği zamanlarda olurdu beraber gitsek diye sürekli liste yapardım markete gitmek bile nimetti o zamanlar simdiyse herseyi beraber yapmak istiyo bensiz markete gitmiyo ama simdide benden geçmiş gibi geliyo gezmek piknige gitmek teklif bile etmiyorum alisiyo insan zamanla

Evli kadın ve bekar kadın arasındaki tek fark, evli kadın artık başka bir erkekle flört edemez, bekar kadın hayatında biri yoksa istediği adamla flört edebilir. Bunun dışında yok evlisin artık çok gezemezsin yok gidemezsin yok sadece çocukla ilgilen yok çalışma. Hadi ordan! Sen kimsin be? Sadece eşimsin EŞ. sahibim değilsin haddini bil. Siz bile bile böyle bir adamla evlenmişsiniz. Değişeceğini hiç sanmam. Ortalık bu tiplerle dolu zaten. Çocuk olduğunda değişeceğini sanıyorsan çok büyük yanılgı içindesin. Her gün bdv'de çocuk olduktan sonra eşim kötü yönde çok değişti tarzında başlıklar açılıyor bi oku.

Haklı derken ?
Nesi haklı ,evilik eşlerin birbirine pranga vurduğu bir cezalandırma sistemi değil ki ?
Ben haftada en az 3-4 gün kız arkadaşlarıma geri kalan günlerde de eşimle kafedir sinemadır gezip tozuyorum hatta evde oturursam bunalıma gireceğimi bildiği için eşim kendi diyor çık gez oturup durma evde diye.

bu kadar sert elestırmenıze gerek yok ben fıkır almak ıstedım nasıl yapaabılırım ne edebılırım dıye trıp atıyorum yok alttam alı guzelce konusuyourm yok ee ne yaapabılırım dıye soruyorum boşanıyım mı elımde olsa boşanırım ama yok ıste olmuyor

Nolur cocuk düşünmeyin. .
Sizin kisiliginize saygi duymayan, istek ve ihtiyaçlarınızı hos gormeyen insanin sevgisi de supheli olur. Herseye taviz vermeyin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…