cnm ele almak falan değil insan hayatına saygısı olan aklı başında karakteri oturmuş özgüven sahibi biriyle yapıyorsun evliliği hiç bir sorun kalmıyor.. işin içinde aşkta oluyor tabi. ama sadece aşkla seviyorum seviliyorum diye yapmayacaksın evliliğiben zatn ona sen haklısın dıye hıbırsey soylemıyorum sıızın dedıklerımızı soyluyorum ama gec sen bu ayakları dıyor calısmama ızın yok zaten ne bılım rabbım yardım etsın ya zaten erkegı sen elıne alcaksın dıyorlar ya ben bunu yapamıyorum yapanlar nasıl yaptıgını bı ızah etsın
3 aylık evliyim diyorsun ne çoluk çocuğu?bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
meraba derttaşllar ben 3 aylık evliyim ama evlilige alışaamadımmı nedır bılmıyorum ama eskıler hep aklıma gelıyor bekarlık zamanlarım keske bekar olsaydım keeske bekar olsaydım da oraya gıtseydım gıbı sızede boyle oluyormuydu gecıcı bır sureç mı sızce
sen kaç yaşındasın peki?bunalıma gırdım avası verıyorum hadı gel dısarı cıkalım dıyor ben cıkmayıncada ben cıkartıyrum sen ıstemıyorsun dıyor bılmıyorum nasıl yapıcagımı 34 yasındakı adamı ben egıtemem kı zıhnıyet bu sekılde gerek yokmus ben senın arkadasınım sen benım arkadasımsın dıyor e bosanmakta cok zor bızım aılede sıkıstım kaldım cozum yolları dusunuyorum ama pf... cocuk ya cocougunla buyu dıyor
bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
Kocanızın şu cinsiyetçi saçma düşüncesini haklı bulmayarak kendinize bir iyilik yapabilirsiniz mesela.bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
bekar hayatın bıttı artık evlı bı kadınsın senın dusuncen evın colugun cocugun cafelerde oturma işi bitti falan dıyor haklı ama alışamıyorum bu düzene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?