Yeni evliyim abartıyor muyum?

Kv yakın olma meselesine ben de onyargiliyim biraz. Siz neden sicak bakmiyorsunuz bu kadar? Borclarimiz var maalesef.

Borcunuz varsa otursun evde içsin çayını
Takılarınız duruyosa peşinat yapın ev alın peşinata yetmiyosa borcunuzu kapatın rahatlayın.

Kv yakın olunca 1.si sürekli birlikte yemek yenilmek istenecek e bu yemeğin yapması yenmesi roplanması sonra çayı servisi bulaşığı muhabbeti var hesapla bakalım kaç saat yapıyo ?

Eski usul insanlarsa gelsin temizliğimi yapsın olucak misafire gelse her fırsatta seni çağırıcak . Eşinin arkadaşlarıyla planları artı ak sen annesiyle oturucaksın nasıl olsa yakın yalnız değil kafası olucak.

Siz gitmeseniz onlar çat kapı gelicek falan filan

Engüzeli uzak olmak .

Tesekkur ederim son bisi sorucam gitmek istemiyoruma sebep bunları soylersem onyargilisin diyip kendini hakli cikarir kesin. Niye gitmek istemiyorsuna ne diyim bilemiyorum?

Tesekkur ederim son bisi sorucam gitmek istemiyoruma sebep bunları soylersem onyargilisin diyip kendini hakli cikarir kesin. Niye gitmek istemiyorsuna ne diyim bilemiyorum?

Bak canım gitmek taşınmak istemiyorum dersen kavga imkansız diyosun ya e taşınınca inan hergün kavga olucak.

Bahane meistiyosan sun ister kartlarını açık oyna ister derşe topla konuş.

Baştan söylesen ailemin yanında yaşamak istiyorum diye ben kabul etmezdim şu saatten sonra düzen kurmuşuz hiç olmaz de . Yakın olunca herkes oroblem yaşıyo aileni seviyorum bi sorunumuz yok bundan sonrada olsun istemiyorum uzak olalım tatlı olalım da diyebilirsin.

Gerekirse 15 gün 1 ay kavga edin ömürboyu etmekten iyidir.

Canım baştan alıştır kaynanaya hep birlikte gidin yoksa ne olsa sen anneme git ben de oraya gelirim olur ne kadar iyi olursa olsun mesafe koy benim eşin gayet normal takılma o da sıkılıyo araba alın hayırlısıyla

Gidecek bir yere gerek yok ki. 1,5 ay çok taze.
evde oturun film izleyin sohbet edin market alışverişinizi yapın zaten birkaç ay sonra normale dönecek sizde bu kadar ilgi beklemeyeceksiniz ama şuanda kesinlikle haklısınız bende yanımda kalsın isterim. En azından her hafta sonu çıkmasın canım arada çıksın.

Çoluk çocuk olmadan gezin karıkoca beraber.bi park çay bahçesi filandamı yok.malesef çocuk olunca hiç öyle başbaşa fırsatların olmuyo.bence tadını çıkarın.1,5 ay eşinin kendini dışarılara atması için çok erken.tabiki senle vakit geçirmeli.

Borcun bitmesine nekadar var ? 1yıl 2 yıl 3 yıl ?

Kemer sıkma politikası uygulayın sen kışlığını yap üst baştan kısın taşınmaya gerek kalmasın

İş imkanın yoksa internetten bişeyler yapıpta satabilirsin hem katkın olur hem zaman geçirirsin

Tesekkurler 2 yil rahat var ama bizi cok cok zora sokmuyor çok şükür borc.

Aynen öyle bravo.. !

Kardeş bi nisanlilik sevgililik doneminiz olmadi mi ? Birlikte yapabileceginiz bir aktivite yok mu ? Hic normal degil bu durum

3.5 yılda bir kere ayrı zaman geçirmemek iyi bir şey mi

Daha yolun başındasınız be güzelim şimdiden küskünlük fazla konuşmadan sessizlikler kendini boşluk bulunca tatil de vs dışarı atmalar araya soğukluk girmiş gibi hiç hayra alamet diğil gidişatınız

Ben de bir buçuk aylık evliyim. Bence abartmıyorsunuz. Hafta sonu ben diyorum eşine arkadaşlarınla görüş, ben davet ederim ama rahat edemezsiniz diye adam gitmiyor. Bu da işime geliyor açıkçası çünkü o iki gün bile çok çabuk geçiyor ve pazartesi gelmesin diye resmen saate bakıp, dakikaları sayıyorum. Ama kafedir, çay bahçesidir var diyorsunuz. Oralara beraber gidebilirsiniz. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum ama deniz kenarı olduğu için gece 2-3 fark etmeden sokaklar insan dolu oluyor. Akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkıyoruz sahile. Oturup bir çay içip dönüyoruz genelde. Dönünce de bir film izliyoruz ya da modumuz neyse onu yapıyoruz. Scrabble oynuyoruz mesela, iki kişi oturup tabu oynuyoruz bazen. Şarkı söylüyoruz birlikte. Evde de yapılacak çok aktivite var aslında. Bunları yapmaya eşinizi ikna edebilirsiniz. Özlüyorum bugün benimle kalsan diyebilirsiniz belki bilmiyorum. Taşınma konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Taşınmamanız daha iyi olur gibi geliyor.

Ben kocama playstation aldım doğum gününde bazen birlikte oynuyoruz bazen kendi oynuyor hicbiyere gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…