- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Kv yakın olma meselesine ben de onyargiliyim biraz. Siz neden sicak bakmiyorsunuz bu kadar? Borclarimiz var maalesef.
alışkanlık işte hemen kötüye yormayın yavaş yavaş alıştırın kendinize ama ailesinin yakınına taşınırsanız kolay olmayacağa benziyorEvet bekarken de böyleydi.
Tesekkur ederim son bisi sorucam gitmek istemiyoruma sebep bunları soylersem onyargilisin diyip kendini hakli cikarir kesin. Niye gitmek istemiyorsuna ne diyim bilemiyorum?Borcunuz varsa otursun evde içsin çayını
Takılarınız duruyosa peşinat yapın ev alın peşinata yetmiyosa borcunuzu kapatın rahatlayın.
Kv yakın olunca 1.si sürekli birlikte yemek yenilmek istenecek e bu yemeğin yapması yenmesi roplanması sonra çayı servisi bulaşığı muhabbeti var hesapla bakalım kaç saat yapıyo ?
Eski usul insanlarsa gelsin temizliğimi yapsın olucak misafire gelse her fırsatta seni çağırıcak . Eşinin arkadaşlarıyla planları artı ak sen annesiyle oturucaksın nasıl olsa yakın yalnız değil kafası olucak.
Siz gitmeseniz onlar çat kapı gelicek falan filan
Engüzeli uzak olmak .
Tesekkur ederim son bisi sorucam gitmek istemiyoruma sebep bunları soylersem onyargilisin diyip kendini hakli cikarir kesin. Niye gitmek istemiyorsuna ne diyim bilemiyorum?
Tesekkurler 2 yil rahat var ama bizi cok cok zora sokmuyor çok şükür borc.Borcun bitmesine nekadar var ? 1yıl 2 yıl 3 yıl ?
Kemer sıkma politikası uygulayın sen kışlığını yap üst baştan kısın taşınmaya gerek kalmasın
İş imkanın yoksa internetten bişeyler yapıpta satabilirsin hem katkın olur hem zaman geçirirsin
Tabii ki değilim. Asla da kabul etmem. Dolayisiyla cok yipratiriz birbirimizi oyle düşünceleri varsa.'Seni annesine birakip?' sen cocuk musun?
'Seni annesine birakip?' sen cocuk musun?
Tesekkurler 2 yil rahat var ama bizi cok cok zora sokmuyor çok şükür borc.
Aynen öyle bravo.. !Bak canım gitmek taşınmak istemiyorum dersen kavga imkansız diyosun ya e taşınınca inan hergün kavga olucak.
Bahane meistiyosan sun ister kartlarını açık oyna ister derşe topla konuş.
Baştan söylesen ailemin yanında yaşamak istiyorum diye ben kabul etmezdim şu saatten sonra düzen kurmuşuz hiç olmaz de . Yakın olunca herkes oroblem yaşıyo aileni seviyorum bi sorunumuz yok bundan sonrada olsun istemiyorum uzak olalım tatlı olalım da diyebilirsin.
Gerekirse 15 gün 1 ay kavga edin ömürboyu etmekten iyidir.
"Eşler birbirinden ayrı Zaman geçirmeli" diyen arkadaşlar olmuş ama konu sahibi henüz 1,5 aylık evliyim diyor
Biz birbuçuk aylık evliyken evin içinde bile birbirimizden ayrılmıyorduk
Maalesef eşinizin çıkmaları bana fazla geldi
Beraber kalabildiğimiz 3,5 yılda ( sonra eşim yurt dışında görev aldı) inanın bir defa olsun beni bırakıp yarım saatliğine bile dışarı çıkmamıştı
Büyükşehir'de yaşıyoruz ama paramız kısıtlıydı evde beraber tv izler okey ( evet iki kişi okey oynardık) pişti vs oynar yemek temizlik yapar yürüyüşe çıkardık ve bol bol sohbet ederdik
Siz severek mi evlendiniz bilmiyorum
Ama tavsiyem şu ki evvela kesinlikle taşınmayın
Mümkün mertebe alttan alın kavga çıkarmayın
Kavga çıkacağını anladığınızda ortamı yumuşatın
Daima sevgi dolu uyumlu ve şefkatli olun sizden vazgeçemesin ve gün içinde bile sizi özlesin
İnanın evliliğin ilk zamanları ömür boyu unutulmaz en Mutlu anılarla doludur
Mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?