Yeni evliyim ama çok karışığım :(

Tosbikella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
70
20
88
Herkese merhaba ben yaklaşık 4 aylık evliyim çok zorlu stresli sevgililik nişanlılık süreci sonucunda evlendim. Eşim o zamanlarda da çok zor bi insandı. Her şeyi yanlış anlamaya müsait, sinirli, sinirlenince gözü bi şey görmeyen, hemen ayrılmak isteyen, inanılmaz baskıcı tutumları olan biriydi. Ama öyle bi bağ vardı ki bende ona karşı asla vazgeçemedim kopamadım. Zaman içinde bana karşı tavrı da değişmeye başladı iyi yönde. Sevgisini belli etmeye başlayan biri oldu. Kendisi Zaten çok dik biridir sözünü dinleten ağır bi yapısı vardır çoğu kişi çekinir kendinden. Benimle ilgilidir de Aslı’nda ama. Öyle değişik huyları var ki bazen sinir krizine girecek gibi oluyorum. Bşr defa çok küfğrbaz ağzı inanılmaz bozuk her şeye küfür eder trafikte yolda felan. Boşanma eşiğinden döndük defalarca kendisi boşanmak istedi küçücük mevzulardan. Bana karşı saygısı olmadığını da görüyorum. Sinirlenince çok değişik biri oluyor işin kötü kısmı da her şeye sinirleniyor olması. En ufak şeye sinirleniyor. Bende çalışıyorum ev işlerinde bana yardımcı olmaz. Söylerim söylediğime pişman eder. Her şeyi benden bekliyor 10 yapayım 1 yapmayayım benden kötüsü olmaz. Kavgalarda yatak ayırdığı da oluyor. Bazen bağırarak ağlamak istiyorum. Öyle yoruldum ki. Asla özür dilemez haklı haksız asla. Hep peşinden ben koşarım. Kaybetmekten korkuyorum çünkü. Benden ayrılmak ister felan diye ödüm kopuyor psikolojim iyi değil

Canınla zorun varmış ki böyle bir adamla evlenmişsin kardeş, ne denir ki baska

Nasıl düzeltebilirim bilmiyorum kimseye de anlatamıyorum aileme arkadaşıma felan hiç kimseye asla bahsedemem küfür etmesin hiç istiyorum evet direk bana etmiyor ama yanımda ediyor sonuçta en ufak şeye sinirleniyor küsüyor ve küslüğü 2 gün sürdüğü oluyor en ufak bi şeyde eski konular açılıyor boğuluyorum bazen iyiyken iyi de en ufak bi şeyde şeytana dönüşüyor sanki

ne diyelim bosan desek bosanma korkusu ceken sensin, bu adami oldugu gibi kabul et madem yardim etmesini vs bekleme ve ben sahsim adina sinirli insanlardan korkarim, adami sinirlendircek seylerden kacin madem. mutluluklar dilerim

ne diyelim bosan desek bosanma korkusu ceken sensin, bu adami oldugu gibi kabul et madem yardim etmesini vs bekleme ve ben sahsim adina sinirli insanlardan korkarim, adami sinirlendircek seylerden kacin madem. mutluluklar dilerim
İnşallah zamanla düzelir her şey daha yeni evliyiz belkide zamanla oturur duanızdan eksik etmeyin

Canım sen bile bile lades demişsin , Allah sana gerçekleri göstermiş ama sen üzerine gitmişsin yinede. O adam hiç ama hiç değişmez ya o koyunu güdeceksin yada ordan gideceksin , allah yardımcın olsun

Yok yok.. sen düzelmeye çalışdıkça altdan aldıkça iyice başına çöreklenecek.
Aha buraya yaziyorum.
Başka ne gelir elimden alttan almaya çalışıyorum haklı olduğum onca konu oluyor ama nasıl oluyorsa hep ben haksız oluyorum daha bir gün sen haklıydın ben haksızdım kusuruma bakma dikkat ederim konuşmalarına veya şu huyuma davranışıma dediğini asla duymadım. Ahh ah kimseye de anlatamıyorum mutluyken çok mutlu ediyor da bazen bi şey oluyor en ufak bi şey dağ oluyor ayrılmak asla istemiyorum sadece daha sakin daha yumuşak daha anlayışlı yanlış anlamayan en ufak bi şeyi deve yapmayan ve de boşanma lafını ağzına almayan biri olsun istiyorum. Yorgun nöbetten geliyorum kahvaltı hazırlarım akşamına yemek yaparım az buçuk yapıyorum bi şeyler temizlik yapmaya çalışıyorum felan. Bilmiyorum ‍ hata bende mi acaba bilmiyorum

Canım sen bile bile lades demişsin , Allah sana gerçekleri göstermiş ama sen üzerine gitmişsin yinede. O adam hiç ama hiç değişmez ya o koyunu güdeceksin yada ordan gideceksin , allah yardımcın olsun
İnşallah yardımcı olur bazen çok kötü hissediyorum ailemde uzakta öyle zoruma gidiyor ki bazen ahhhh Allahım bugünüme çok şükür bugünümü aratmasın ama inşallah düzelir bazı şeyler de.

Her Zaman haksız olmak çok kötü. Bu defa sen haklıydın demek bu kdar zor mu. Haklıyken de özür dileyebilmeli insan. Öffff maddi anlamda borç felan da ödüyoruz aylardır kendime tek bi parça bir şey almış değilim. O kadar dikkat ediyorum ki. Elimden geleni yapıyorum yaptım maddi manevi. Her şeyi göze aldım çok şeye sustum içime attım anneme ya da bi başkasına asla anlatmadım aramızda geçen tartışmaları. Çok zor günler geçirdim evlenmeden önce. Bi Allah bi ben bilirim. Şimdi o gümlere nazaran çok değişti iyi yönde. Ama aynı ev çok başka kızlar. Aynı evde yaşıyorsan iyi olmak zorundasın yoksa evin havası değişiyor kasvet çöküyor içi sıkılıyor daralıyor insanın. Her gün yemek derdi bugğn ne yemek yapsam zaten ev işleri bitmiyor. Ay bakıyorum bi çok dolmuşum yaaa

E yavrum sen bu adamla evlenerek hayatının hatasını yapmışsın perşembe'nin gelişi carsambadan belli olmuş zaten üzgünüm

E yavrum sen bu adamla evlenerek hayatının hatasını yapmışsın perşembe'nin gelişi carsambadan belli olmuş zaten üzgünüm
Valla şuraya şu konuyu açma sebebim birazcık destek veya ne biliyim benimle aynı durumda olanlar mutlaka vardır ya da bu süreçleri geri de bırakanlar. O kişilerden tavsiye almak.

Canım bnim o tipler düzelmez bendede var sınırlı olmuyor 2 senem dolmak uzere bir kızım var bn simdi babamın evindeyim ailene anlar kimse çocuğuna bunu yaptırmaz

Canım bnim o tipler düzelmez bendede var sınırlı olmuyor 2 senem dolmak uzere bir kızım var bn simdi babamın evindeyim ailene anlar kimse çocuğuna bunu yaptırmaz
Siz bi çözüm bulabildiniz mi kendimizce peki herhangi bi düzelme hiç mi olmadı bir de bebeğiniz varmış çocuk çiftleri birbirine yaklaştırır derler çocuktan sonra değişen bi şey olmadı mı

Bizde ole dusunduk ama yok Tatlım huy değişmiyor barışıyorum bi hafta iyi sonra gene aynı sinirli sinirlenince kufurler hakaret ailesini eleştiremezsin ailesi bizi kapıya attı bnim ailem sahip çıktı maddi anlamda özellikle maddi ama yok babamın yaptıklarına kızına neler yaptı... Şimdi de bn küçük bireyden evden ayrildim

Ah ya valla herkes dertli herkesin kendi dünyasında başetmeye çalıştığı bi mücadelesi bi sınavı var. Rabbim yardımcımız olsun. Evlilik bambaşka bi boyut bambaşka bi hayat. Hayatın değişiyor tepeden tırnağa. Bazen kader kısmet bazen içinde bulunulan durumlar İşte. Yapacak bi şey Yok. Dua etmekten başka elden ne gelir. Oysaki bi kadını mutlu etmek ne kolaydır. İki güzel hoş söze inanırız hemen. Hemen içimize güller laleler dolar. Kendimi hizmetci gibi görüyorum. Artık yaptıklarımdan zevk almıyorum mecburiyetten yapıyorum. Her gün yemek derdi evlendiğimden beri. Bir yapma bakıyım oyu oy. Çok doluyum çok. Anlatamadım şimdiye kadar hiçbir şekilde kimseye resmen kk ya kustum içimde ne var ne Yok. Ve daha yazmak istemediğim şeyler de var.

Eğer henüz evlenmemiş birileri okuyorsa şu an mesajımı mutlaka sözlerimi kulağına küpe etsin. Asla kimse için kendinizden vazgeçmeyin asla. Asla kimseye haddinden fazla sevgi aşk duymayın. Her zaman ağırlığınız olsun. İlişkide en çok seven taraf, en çok Peşinden koşan taraf erkek olsun. Sizi eleştirmeyecek, iyi kötü yaptığınız şeylere tebessümle cevap verecek insanları sokun hayatınıza. Kibar nazik özel günlerin ve anların değerini bilen nerde nasıl konuşması gerektiğini bilen ahlaklı imanlı, size değil şiddet bağırmaya Bile kıyamayacak, anne babanıza sonsuz saygı duyan ev işlerinde size destek olabilecek en azından çalışıyorsanız yükünüzü hafifletebilecek, sizi hizmetci olarak görmeyecek biriyle evlenin. Ve vazgeçilmez görsün sizi kaybetmekten korksun üstünüze titresin. Şakın ama şakın hataya düşmeyin kızlar. Kimseye çok güvenmeyin de ayrıca. Hele söz konusu kişiler erkeklerse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…