Yeni evliyim ama çok karışığım :(

Tipkisinin aynisini yaşıyoruz. Bak benimki 7 ay. 3 ay gecsede aynı olck.. bekliyorm

Can çıkar huy çıkmaz yaş 45 50 den sonra biraz durulmuş olur ama o zamana kadar sen ne durumda olursun bilemiyorum.

Evlilik terapistine gidin.. valla evlilikte kimse kimseyi değiştiremiyor malesef sadece o huylara alışıyosun bisüre sonra kii siz daha çokk yeni evlisiniz bikaç sene sonra düzelir ancak bu süre içinde sabırlı ol ve soğutmayın birbirinizi..

Evlilik terapistine gidin.. valla evlilikte kimse kimseyi değiştiremiyor malesef sadece o huylara alışıyosun bisüre sonra kii siz daha çokk yeni evlisiniz bikaç sene sonra düzelir ancak bu süre içinde sabırlı ol ve soğutmayın birbirinizi..

canim ayni durum bendede var bende ne yapacagimi bilmiyorum . iyiylen cok iyi kotuylen cok kotu ne yaptigim yemegi begenir ne cocuklarima bakisimi ne baska sey . cok zor cok kaprisli bi insan . ama bazende hicbisey yokmus gibi sanki dunya melegi . ama tv de uzman soylemisti bu tip insanlar dan icten hasta olan insanlarmis. ve yapacak gicbisey yok maalesef ya bosanicaz ya da kadere boyun egcez . evlenmeden oncekiyle aimdiki arasinda daglar var . ve unutma insan 7 sinde neyse 70 inde de odur . ben hic inanmadim bu aoze ve o niyetle evlendim ama gordum yasadim asla degismiyorlar degistiremiyorsun . o yuzden isimiz cok zor ben anlatsam dag olur dag

benimde ailem uzakta. ay bian düşündüm benmiyim bu nasıl bu kadar benzer şeyler yaşamışız

bu yemek derdi benide bitirmişti. çalışıyorum küçük yerdeyim öğlenleri yemeğe eve geliyoru öğlene 2 akşama 2 günde 4 çeşit yemek yapmaktan fenalık gelmişti. bide değer bilme< eline sağlık demez küstah biri için

Biliyordun boyle keske evlenmeseydin

Ask insanin gozunu kor kulagini sagir ediyor iste. Ilk aylar evliligin en guzel zamanlari esini mutlu etmek varken neden burnunuzdan getiriyor esiniz ya sinir oldum.. O ortamda kendisi de mutlu olamaz bi seyleri duzeltmeye calismiyor mu? Huylu huyundan vazgecmez ama daha iyiye gidebilir. Gerektiginde sizde tavrinizi koyun beni kaybetmekten korkuyor diye dusunmesin asil o sizi kaybetmekten korksun

Çok haklısın keşke yapabilsem keşke bazı inşalar gibi sapasağlam dimdik korkusuz olabilsem her şeye üzülmeyen ve umursamaz biri olmayı cidden çok isterdim

Hiçbir ilişki ite kaka iyi gidemez

Baştan biliyormussun değişmeyecegi de bellidir keşke evlenmeseydin demek istemiyorum ama bile bile evlenmissin. Oturup düzgünce konusup anlasamiyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…