Yeni Evliyim Ama sorunlarım dağ gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nacun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nacun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
20
1
6
35
Kayseri
Bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..Şiddete başvurmaya başladı. ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. yardımcı olmuyor.

Metin2 oynamak asktir.
Ondan önce başka şeyler var takman gereken.
Boşver oynasin adam.
O oyuna asigim asikkk .

sana ayrıl diyemem ama sakın çocuk düşünme şimdilik
eşin arsız bi adama benziyo,hem sadakatsizlik edip hemde sana hayatı dar ettiğine göre kendini affettireceğine...

1-2 ay bir kizla mesajlasti demissin?

Yani hersey bir yana aldatilmissin..

Bunu aff edebilecekmisin?

canım sakın çocuk yapma tek tavsiyem bu olabilir

Metin2 bende yıllarca oynadım takımınada gırdım lakin bilinen bir gerçek varki o oyun online ve her online oyun gibi oyun aşkları çok fazla.Eşimle bende en buyuk örneklerınden biri olabiliriz mesela.Oyun içerisinde tanıdgıım neredeyse herkez ordaki sevgilisini gercek hayata gecırdı yıllardır ilişkisi devam edenler dahi var.Tabi sadece oyununa bakanda var.Neyse konu bu degıl tabı yapıcak insan her şekilde yapar ki sende görmussun baska bir bayanla konuşmuş etmiş.Peki birşey soracagım niye evlenmiş senınle.Seni evde bırakıp kendi cıkacaksa kafasına göre kız yapacaksa kendine ? Sen necisin hiç sordunmu.bu sorunuda hallettik demişsin ama bence bu bir sorun değil son başka kadın son nokta bundan büyük suç yokki

bence o kızla gorusmelerini vs kopyasını elinizde tutun,
bugun ayrılmsanız da yarın canınız tak edip dava acabilirsiniz.
akradasın dedigi gibi esiniz evcimen birine benzemiyor, cocuk yapmayı da planlarınız arasına koymayın bir sure.

hem aldatıyor hem dövüyor. ayrılmanız için daha ne olması lazım. bunlar yetmiyor mu..

Ben çok uğraştım evliliğimi bozmamak için. Ama bilmiyorumki böylede yaşanırmı :SS

Çok zor bir durum ya ne umarak evleniyosunuz ne buluyosunuz
Allah yardımcınız olsun
6 senelikte bir ilişki var ortada
Galiba o zaman bu tarz davranışlarına hiç tanık olmadınız
Böyle bir ömür yaşamak çok zor

Daha yeni evlisin, aldatma var şiddet var, ailenle görüşmene karışıyor.

Ekonomik özgürlüğün de var, ne bekliyorsun böyle bir adamdan çocuk yapıp ona daha çok bağlanmayı mı?

bence evlenmeden önceki 6 yılda bunun elbetteki sinyalini vermiştir ama siz ya fark etmediniz ya da göz yumdunuz evlenince düzelir diye.
ben ayrılmaktan başka yol göremedim

Flort ederken beyaz atli prensler. Evlenince kurbagaya donusurler. Al iste bir tane daha. Neden evlenir boyle erkekler ki. Sanirim kendileri sorumluluk almadan eski hayatlatini yasarken evdeki de hizmetini yapsin diye.

Icindeki suphe seni kemirir durur. O mesajlarin fotografini ya telefonuna cek ya da kopyasini bir sekilde tut cunku onlar sana ilerde delil olacak tazminat icin. Asla cocuk yapma. Duzelir diye de bekleme. Sindirmeye baslamis zaten seni. O el de bir kere kalkarsa inan ikinci kez de kalkar. Ayril diyemem ama duzelecegini beklemek zaman kaybi. Simdiden seni ezmeye baslamis. Psikolojin giderek de bozulmaya baslar. Kendine guvenini yitirirsin. Boyleleri evliligi yapamazlar. Hep bekar gibi hur olup evdekini de hizmetci gibi kullanirlar.
Ben de boyle biriyle evliydim, bosaniyorum.
Allah yardimcin olsun.

yazıklar olsunn.... aldatmakkkkk aldatmakkkk aldatmakkk.. bende aldatıyım ozaman?
ssonra ben kötu olurum.sen erkeksınn bısı olmaz demi..
hıc anlamam bu zıhnıyetı.
hıc aldatılmadım ama korkudan titriyorum dusundukcede.. yeter be valla yeter ..
nasıl sabredıosun cocukmusun kı yasın kaç 17 mi

Bosan denildigi zaman aman sizde herseye bosan diyosunuz oluyo ama ne denirki buna.
Daha bismillah kizla mesajlasma siddet hakaret.
Evlilik boyle bisey degil,yanlis ogretmisler size.
Neyin sabri,neyin suskunlugu bu.
Birakip gitmek zorda bu hayati yasamakmi kolay olan.
Yapmayin bu eziyeti kendinize.

1 yılda ne kadar ağır şeyler yaşamışsınız, çok üzüldüm.

İnsanlar kavun değil ki 6 yıl da geçse insanları tanımak mümkün değil aynı eve girmeden.

Peki iş yerindeki kız olayını öğrendiğinizde af diledi mi özür diledi mi yoksa oralı olmadı mı?

Ben şu an o tepkisine göre yorum yapmak istiyorum.

Eğer tepki vermeyip umursamadıysa bu evlilikten bir şey olmaz, yol yakınken dönemelisin.

En azından çaba harcayıp seni yanlış bir şey yapmadığına ikna ederse, bir umut var, bence.

bırakıp gıtse cekecegı 5 10 yıllık acı.. ki 5 yıldan sonrası bence mınımum duzeyyyy
fakat sabretse... omur boyu aynı acı...
daha agır vakalar...
tekrarlayann acılar
dolayısıyla kapanmyan yaralar.
ALLAH B...SINI VERSIN 'böyle' erkeklerın-kızlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…