- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
bırakıp gıtse cekecegı 5 10 yıllık acı.. Ki 5 yıldan sonrası bence mınımum duzeyyyy
fakat sabretse... Omur boyu aynı acı...
Daha agır vakalar...
Tekrarlayann acılar
dolayısıyla kapanmyan yaralar.
Allah b...sını versın 'böyle' erkeklerın-kızlarında
Bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..Şiddete başvurmaya başladı. ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. yardımcı olmuyor.
Bende bir yıllık evliyim. Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz ancak evlendikten sonra herşey farklı oluyormuş. Eşim srekli hafta sonları beni bırakır giderdi. Birlikte herhangi bir planı olmazdı. Bende başlarda evde temizlik falan yaparak geçirdim o gidince baktım olmuyor bnde aileme gittim o gelene kadar. Bu konuda çok tartıştık. Beni çanta gibi taşımak istemediğini söyledi. Sen kendime köpek arıyormuşum peşimde koşacak. Sonra metin2 oyununa dadandı onun başından kalkmadı. 4 ay sonra iş yerinden bir kızla 1-2 ay telefonla mesajlaştı. Bu sorunda bitti derken ailesi ile aram bozulunca bu nedenle hergün kavga ettik tartıştık..Şiddete başvurmaya başladı. ben yeni gelin olduğumu anlamadım ki... şimdi hiç mutlu değilim hiçbirşeye ses çıkartmıyorum ailemle sık sık görüşmez oldum. Ses çıkartmazsan iyi ama ses çıkartırsan herşey sorun. Ben çalışan bir bayanım ama bnden ev hanımı gibi herşeyi bekliyor. yardımcı olmuyor.
BEKARA AVRAT BOŞAMAK kOLAY DERLER.BOSVER ALDIRMA ...SADECE DEDİKLERİ GİBİ ÇOCUK DÜSÜNME ...OTUR ÇEK KARSINA BÖYLE EVLİLİK OLMAZ BEN YIPRANDIM YAPAMICAM VS DE..YADA MUTLAKA AKIL ALABİLCEĞİN BİRİLERİ VARDR DANIŞ ÖNCE ONLARA..kOCAN NE BOSANMASI DİYE İTRAZ EDİP SENİ KAYBETMEKTEN KORKUYORSA BİR UMUT VARDR..YOK BAGRIP CAĞIRIP SİDDEN UYGULUYOR İSE ÜSTE CIKMAYA CALSIYOR İSE O ZAMAN YETER BE DİYEBİLME GÜCÜNÜ KENDİNDE GÖR EN AZINDAN AYRI KAL 10-15 GÜN..
Kendine tekrar güven kazandırmak için hiçbir çaba göstermediği gibi telefonuna da şifre koydu. Olayı farkettiğimde pişkin pişkin güldü ne olmuşki ben aldatmadım ona aldatmak denilmez o olmasaydı başkası olurdu dedi.
Ben çok uğraştım evliliğimi bozmamak için. Ama bilmiyorumki böylede yaşanırmı :SS
Yaşadığın şeyler kolay diyil bir çok arkadaşım gibi öncelikle çocuk için sakın erken davranma derim....bunca şeye katlanıyorsanız çok seviyor olmalısın ya da ayrılınca yanlız olmakdan korkuyorsun ya da aileniz çevreniz ne der diye düşünüyorsun...evet belki hepsi gerekçe gösterilebilir ama peki kendinize olan saygınız siz de bir bireysiniz hemde eli ekmek tutan bir birey.eşinizin gerçekten düzeleceğine inanıyormusunuz??ne düşünüyorsunuz cevap yazarsanız belki biraz daha detaylı konuşabiliriz..
Ben çok uğraştım evliliğimi bozmamak için. Ama bilmiyorumki böylede yaşanırmı :SS
Bende çocuk yapmayı düşünmüyorum şuan için. Eşimin düzeleceğini umut ettim hep. Sanki bu sorunlar düzelecekmiş gibi geldi. düzelince ben nedensiz ayrılmış olacakmışım gibi geliyor. Tüm evliliklerde sıkıntılar oluyor herkes az çok bu tip şeyleri yaşıyor hemen pes etmeli miyim bunları tartıyorum açıkça. Hayattan zevk almaz oldum ki. Bu aralar eşim iyi gibi.
Ama Telefonunda şifre var. Ailemle arası açık. Gitme demiyor ama gitmem içinde bir fırsat oluşmuyor. Kendim zorla zaman yaratarak görüşmek zorunda kalıyorum ailemle o da 4-5 saat kadar. Aldatma konusunda da güvenim kalmadı bir hata dedim başta unutmak istedim ama güvenimi kazanacak da birşey yapmadı. O aldatma olayından sonra tokatla başladı. Sonra ailesi yüzünden tartıştık. Şuan yaptıklarına yapmadıklarına hiçbirşeye ses çıkartmıyorum o da iyi. Ses çıkartsam yine aynı olacak eminim. İşten elince sarılır özledim der bana sen beni özlemiyormusun soğuk davranıyorsun gibi şeyler söyler bilmiyorum ki.. diğer yaptıkları hata mı
Boşanmıyacaksan bile seni bu kadar cepte bilmese keşke. Ne güzel çalışıyormuşsun. Kendi paranla hayatının keyfini sürmen mümkün değil mi? Gez, toz, en güzelinden giy, arkadaşlarınla takıl, evde hobilerin olsun, mutluluğunla ışılda, onun da üstüne düşmek bir yana, yüzüne gerekmedikçe bakma, yok gibi davran. Belki bişeyler dank etmez mi? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?