Yeni Evliyim Ama sorunlarım dağ gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nacun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 yıldaki tanıdığınız kişilik nasıldı? aranızda sevgi hiç yok gibi şuan

arkadaşım ekonomik özgürlüğü olan bir bayansınız fakat nasıl ayaklarınızın üzerinde duracağınızı bilmediğiniz için boşanmayı düşünemiyorsunuz galiba...

bu adamdan halen ne bekliyorsunuz?? size zerre kadar yararı olmayan biri üstelik onlarca zararı varken kimin için neyin mücadelesini vermeye çalışıyorsun? hayatın avcunun içinden kayıp gidiyor sen halen hiç bir şeyin farkında bile değilsin..

hatta ve hatta kk konu açmamış olsaydın halen hiç bir şeyin farkında olmadan yaşayacaktın sanırım...

offf evet yaa evet hep biz kızlar kadınlar acı cekiyoruz erkekler bir şekilde işin içinden sıyrlıyor buna sinir oluyorummmm

sorun zaten var sesini çıktığı kadar çıkar sen sustukça o seni sindirmeye çalışıyo klasik erkek tavrı ezdirme kendini bi ömür onun istediği gibi yürümez öyle

BEKARA AVRAT BOŞAMAK kOLAY DERLER.BOSVER ALDIRMA ...SADECE DEDİKLERİ GİBİ ÇOCUK DÜSÜNME ...OTUR ÇEK KARSINA BÖYLE EVLİLİK OLMAZ BEN YIPRANDIM YAPAMICAM VS DE..YADA MUTLAKA AKIL ALABİLCEĞİN BİRİLERİ VARDR DANIŞ ÖNCE ONLARA..kOCAN NE BOSANMASI DİYE İTRAZ EDİP SENİ KAYBETMEKTEN KORKUYORSA BİR UMUT VARDR..YOK BAGRIP CAĞIRIP SİDDEN UYGULUYOR İSE ÜSTE CIKMAYA CALSIYOR İSE O ZAMAN YETER BE DİYEBİLME GÜCÜNÜ KENDİNDE GÖR EN AZINDAN AYRI KAL 10-15 GÜN..

evet yuva kolay kurulmuyor evet bırakıp gitmek zor da
adamın kadını aldatıp dövdüğü üstüne bırak buna pişman olmayı daha da pişkin pişkin dolandığı yer yuva mı
emin misiniz yuva ve evliliğin böyle olduğuna
yuva ve evlilik adamın dövüp sövdüğü istediği gibi aldattığı bir şey değildir
buna sabredilmez
bu adam sadece oyun manyağı olsaydı sadece hafta sonraları arkadaşıyla çıksaydı sabret denirdi
şiddet ve aldetmenin neyine sabretmeli bir kadın Allah aşkına

arkadaşım kendine dürüst olup şunu düşün
annen baban seni bugüne getiren senin üzerinde emeği çok olan insanlar değil mi
bekar olsaydın bu yaşında baban sana bir fiske vursaydı
dışarı çıkmanı yasaklasaydı
o evden kurtulmanın yolunu arayacaktın değil mi
ee senin üzerinde bu kadar hakkı olan insanın eziyetine katlanamazken
elin adamının eziyetine niye katlanıyorsun

zaten biz de sorgusuz sualsiz ayrıl demiyoruz. yapılacak bir şeyler varsa yapmalı ama bir kadın da hayata erkek gibi bir kere geliyor ve hiç bir kadın şiddet+aldatma içinde kendini ucuzlatmaya mahkum değildir.

Bir kadının tek kuruşu yoktur, gidecek yeri yoktur, gitmeye kalkarsa canından olacaktır... Anlarım, kalmaya mecburdur, ne yaşarsa yaşasın gidemez. Ama bir kadın kendini aldatılmadan, ilgisizlikten, şiddetten kurtarabilecekken gitmiyorsa ne denir? Ben "sabret" falan diyemem. Sabretmek isteyenler diğer kadınlara da sabredebilir, dayağa da sabredebilir, artık kendi tercihidir.

Bence evlilikte herşeyin bir çözüm ihtimali vardır, şiddet ve aldatma hariç. Örneğin eşinin oyun bağımlılığı bence doğrudan bir boşanma sebebi değildir, üzerine düşülüp düzeltilebilir. Ancak diğerleri... Şimdiye kadar sustuğun hata, ailenle bile görüşemez olmuşsun, sindirmiş seni. İlk ciddi hatasında resti çekip "Ya düzelirsin, ya gidiyorum. Bunun ikinci seferi yok." demeliydin bana göre. Artık kendini düzeltirse ne ala... Düzeltmezse bil ki ömür boyu böyle gider. Evlilik güzel bir şey ama kimse bir kocaya muhtaç değil. Hele ki böylesine...

Eşiniz bu cümlesiyle aldatma olayını tekrarlayacağı sinyalini vermiş size ve siz hala seviyorum bitirmek kolay değil diyorsunuz. Evet bir yuvayı yıkmak kolay değildir mutlaka ama aldatmak, şiddet ve hakaret tüm bunların olduğu bir yer yuvamıdır sizce. Kendinize eziyet etmeyin lütfen.

Öyle ayrılmakta kolay olmuyor ama hiç değer vermiyor böyle nezamana kadar yaşanır sadece yıl israfı ömürden ömür gidiyor.Çocuk yaparsan bide bunalımdan çıkamazsın unutmaa

"Bekara avrat boşamak kolay" lafına karşılık öncelikle EVLİ olduğumu belirteyim yorumumun ciddiye alınması için.
Arkadaşım ortada bir "yuva" olsa tamam,eşin "adam" olsa,dibine kadar çek,katlan...
Ama okuduklarımdan ortada bir "yuva" göremedim.
Çekmek zorunda değilsin canım.
Henüz çocukta yok,çok iyi düşün ve kararını ver.

Ben çok uğraştım evliliğimi bozmamak için. Ama bilmiyorumki böylede yaşanırmı :SS

yaşanmaz cnm,adam evliliği bitiricek herşeyi yapmış ne bekliyorsun,çocuk olmasınımı?Adam dövmüş,aldatmış,ilgilenmemiş,ailenle arana girmiş,sende erkek bu yapar demiş oturmuşsun arkadaşım ne diyeyim sna,çek git,yol yakınken ve şükürki hala çocuğun yokken.

aldatma dayak ilgiszlik vs hepsi var
oyun dersen benim esimde oyun hastasi
insanlarin bir hobisi olabilir ama gerisi affedilir cinsten degil

Bende çocuk yapmayı düşünmüyorum şuan için. Eşimin düzeleceğini umut ettim hep. Sanki bu sorunlar düzelecekmiş gibi geldi. düzelince ben nedensiz ayrılmış olacakmışım gibi geliyor. Tüm evliliklerde sıkıntılar oluyor herkes az çok bu tip şeyleri yaşıyor hemen pes etmeli miyim bunları tartıyorum açıkça. Hayattan zevk almaz oldum ki. Bu aralar eşim iyi gibi.

Ama Telefonunda şifre var. Ailemle arası açık. Gitme demiyor ama gitmem içinde bir fırsat oluşmuyor. Kendim zorla zaman yaratarak görüşmek zorunda kalıyorum ailemle o da 4-5 saat kadar. Aldatma konusunda da güvenim kalmadı bir hata dedim başta unutmak istedim ama güvenimi kazanacak da birşey yapmadı. O aldatma olayından sonra tokatla başladı. Sonra ailesi yüzünden tartıştık. Şuan yaptıklarına yapmadıklarına hiçbirşeye ses çıkartmıyorum o da iyi. Ses çıkartsam yine aynı olacak eminim. İşten elince sarılır özledim der bana sen beni özlemiyormusun soğuk davranıyorsun gibi şeyler söyler bilmiyorum ki.. diğer yaptıkları hata mı

Ben çok uğraştım evliliğimi bozmamak için. Ama bilmiyorumki böylede yaşanırmı :SS

Boşanmıyacaksan bile seni bu kadar cepte bilmese keşke. Ne güzel çalışıyormuşsun. Kendi paranla hayatının keyfini sürmen mümkün değil mi? Gez, toz, en güzelinden giy, arkadaşlarınla takıl, evde hobilerin olsun, mutluluğunla ışılda, onun da üstüne düşmek bir yana, yüzüne gerekmedikçe bakma, yok gibi davran. Belki bişeyler dank etmez mi? :44:

bende 7 aylık evliyim anlattıklarını o kdr iyi anlıyorum ki benimde ewliliğimde aldatma haricindeki şeyler neredeyse aynı
ama ben ne yapmam kime danışmam nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum.zaman mı en doğrusu yoksa daha fazla başkalarını düşünmemek mi?

Çok boş bir insan değilim. Normalde çok aktif olan ben şimdi köşeme sinmiş durumdayım. Bende böyle yapmayı düşünüyorum işte evde spor yapıyorum. ingilizce öğreniyorum kitap okuyorum. İş dışında hep evdeyiz yada eşimin akrabalarında. Eşim genelde tek gezmeyi seviyor bensiz. Ama kendi plan yapmaz çevresi davet ederse gider. Bu aralar öyle birşey olmadığı için hep evde bu yüzden bnde evde olmak zorunda kalıyorum.

Eşiniz sizi aldatmış resmen,çok zordur biliyorum ama durum bu maalesef.

Karamsar olacak ama evlilik nasıl başlarsa öyle gidiyor.
Belki biraz törpülemek mümkün ama tamamen değiştirmek mümkün değil.
Yani maalesef eşin tekrar beyaz atlı prense dönüşmeyecek.

Farkındaysan sen değişiyorsun.Onun isteklerine sorgusuz boyun eğmeye başlamışsın.
Suyuna gitmeye çalışıyorsun çünkü bu şekilde hayatın kolaylaşıyor.
Ama bu sen değilsin,hayal ettiğin evlilik bu değil.

Eşinin böyle bir koca olacağını bilseydin evlenir miydin ?
Gerçekçi olmanı öneririm.Flört bitti,aşk bitti.
Evlilik hayatın üç aşağı beş yukarı böyle gidecek.Razı mısın ?

Ya bence durumu eksik anlattiniz bu sebeple yorumlar yetrrsiz kaliyir..ilk olarak esiniz sizi sevdigine inaniyor musunuz, sonra ne zamandir bu halde, sobra ilk siddet uyguladigi olay, mecburen mi evlendiniz....vs.
Yazdiklarinizdan anladigim bosanmaya hazir degilsiniz..o halde zarf atin. Sayet aileniz destek verirse durunu hafiften anlatin onlara ve pilinizi pirtinizi toplayip gidin (tabi esibizin hosuna gitmeyecek ve sizin hakli oldugunuz bir tartisma sonrasi) babaniz sart kosar:adam olacaksin kizimi uzmeyeceksin felan. Sayet gelir yalvarir yakarirsa senindir. Gelmezse iki yil uzulur sonra omrun boyu kafan rahat yasarsin... el gun ne der, dul kalicam diye dusunme sakun..yarin kazara bi cocuk olur bak o zaman depresyonun dibine vurursun...serefsizg ezsin gelsin hergece yatacak kadin da var...bunlari var ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…