Pardon da ilk ilişkisi olsa ne yazar. Ön sevisme için iliski tecrübesine ihtiyaç yoktur. Sevmek yeter sevmek. Hani oralmış işte klitoris uyarimiymis vs falan bunlari da kastetmiyorum. Adam dokunmuyor öpüsmüyor bile hem de evliligin başında. Anlatmanıza ragmen devam ediyor bir de. Bu sevgiden emin oluyorsunuz.
Hediyeleri onu,bunu geçtim adama kira ödeyin diyorsunuz 1 ay ödeyip devam etmiyor. Sizin savunmanız para biriktiriyor. Gözünüzle gördünüz mü biriken parayı.
Yani kusura bakmayın ama bu evlilikte ortada erkek yok. Cinselligi kendi kendine çözüyorsun, kira dahi ödenmiyor ee zaten yanında da degil.
Hani böyle konustugumuzda direk sert konuşuyoruz. Başına gelen anlar falan diyorsunuz ya. Ve aslında öyle bir adam degil diye kendinizce akliyorsunuz ya. Ben bu düşünce yapılarını, doğru olmayan iliski yaşama tarzlarını, sevgi dediğiniz şeyi 40 yıl düşünsem asla anlayamayacağım.
Bu konu özelinde soylemiyorum.Genelde konulara bakınca görüyorum ki sorun sadece adam olamayan erkekler degil. Bu erkeklere paşazade muamalesi yapıp koşa koşa kendine koca yapan kadınlar. En kötüsünün bile alıcısı olduktan sonra neyi nasıl duzeltecegiz toplumda.