- 15 Şubat 2015
- 13.389
- 47.315
- 798
Boyle seyleri bastan kabul ederek hata yapıyorsunuz. Evlenmeden once benim ailem de bende esimle ve ailesiyle konustuk. Su zamana kadar calisti dort dortluk ev isi ve yemek yapamaz, tarladan findiktan anlamaz dediler. Bunu kabul ettiler o yuzden simdi kimse tarlaya inmemi beklemiyor. Bunu sizin gibi evlenmeden once kabul eden kadinlar varsa ornek olsun diye yazıyorum. Anlamadiginiz isleri kabul etmeyin. Köy işi cok agir, sehirde yasayip elinize bir kürek almamisken bu ne cesaret anlamiyorum.
Esinize gelecek olursak anlasamadiigi gaddar babasiyla ne diye sizi muhattap ediyor. Sen 11 de gelirsen, bende memlekete gelmem diyeceksiniz. Mecbursun diye birsey yok. Okurken sinir oldum valla. Ne diye sesinizi cikarmiyorsunuz? Birde cok bilmis esiniz ailenizle gorusmuyormus. Boyle giderseniz daha çok çekersiniz
Esinize gelecek olursak anlasamadiigi gaddar babasiyla ne diye sizi muhattap ediyor. Sen 11 de gelirsen, bende memlekete gelmem diyeceksiniz. Mecbursun diye birsey yok. Okurken sinir oldum valla. Ne diye sesinizi cikarmiyorsunuz? Birde cok bilmis esiniz ailenizle gorusmuyormus. Boyle giderseniz daha çok çekersiniz