Yeni evliyim ama :(((

Konu sahibi en son hamile kalmaya çalışıyormuş. Boşanmamış yani, benim gibi merak edenler varsa yazayım dedim.

Kusura bakma ama sende suç. Eşin hiçbir zevkinden kısmıyor ama sen o bedelli yapabilsin diye hep veren taraf oluyorsun. Kendini değiştirmelisin o rahat davranıyorsa sende canın ne istiyorsa onu yap. Bu kadar fedakarlık yapma. Çünkü bu işin sonunda gün gelir yapmasaydın olur.

Bu kadar verici olma.Daha çok yolun başındasınız.Ben de eşimin çok borcunu ödedim zamanında.Mont almaya kıyamayıp bir kışı 2 ince montu üstüste giyerek geçirdiğim oldu.İnsanlar teşekkür etmiyor,kıymet bilmiyor.Artık yeter dediğin noktada senden kötüsü olmuyor.Sakın bedelliyi ödeme,kendine araba al.

Ciddi misiniz?
Eşiniz bedellisini ödemek istiyorsa satsın altındaki arabayı ödesin bir zahmet.
Sanki siz kocası olmuşsunuz?
Ne münasebet ya birde aile sizi arayıp öde diyor..
Yani yanlış anlamayın ama bu anlattıklarınız eşinizin ve ailesinin tamamen sizi kullandıklarını gösteriyor.
Ayrıca bir evde araba varsa o arabayı ilk kullanma hakkı sizindir.

Lütfen kullandırtmayın kendinizi..

Konu sahibi en son hamile kalmaya çalışıyormuş. Boşanmamış yani, benim gibi merak edenler varsa yazayım dedim.
alem kızsın yaa bende bakmıştım merak edip . insan neden buraya bir soru sorup sonra neden 2015 yılından beri girmez çok merak ediyorum. konu sahibi en yazdığı şeyde hamile olabilir miyim demiş ama sonra girip bakmamış hiç acaba şimdi ne yapıyor

Konu sahibi 6senedir sitede aktif değil arkadaşlar,hortlatip durmayın su Nuh nebiden kalma konuları ya

yuhhh seni yolunacak kaz görmüss adama bak kendi keyfinden zerrre fedakarlık yok sen ödicen vayybee yazık kesin erkek grubunada bende bir karı var herseyi o yapar diyordur yazık üzüldüm adına

esinizle neden evlendiniz peki? cok uyanik bir aileymis dogrusu.

oncelikle isiniz ve birikimleriniz sizin onceliginiz olsun. ondan taviz vermeyin.

ayrica evet bedelliyi sizin esinizle beraber odemesi gerekiyor, ya da memursa gitsin duz askerlik yapsin zaten cok para kazanmiyorsa. ailesinin odemesine gerek yok.

madem bu kadar borclanacaktiniz neden bu kadar masrafli bir evlilik yaptiniz?

parayi siz kazaniyorsaniz bir an once ipleri elinize alin, esinizi hizaya cekin ve aileden de para istemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…