Konuyu silmek yasak ama konunu kapattirabilirsin. Uyelikten cikis var mi bilmiyorum. Mune' a soylemen yeterli konunun kapatilmasi icin.Tm teşekkür ederim...bu forumu silebilme ihtimalim var mi ne çok saçma insanlar varmis burda
Malesef canım silemezsin! Buraya giriş var çıkış yok! Kaçamazsın bi yereTm teşekkür ederim...bu forumu silebilme ihtimalim var mi ne çok saçma insanlar varmis burda
Sanırım yanlış alıntı oldu. Annenizden 5 yaş küçük olamam diye düşünüyorum+1
29 yaşındayım. Annemden 5 yaş küçüksünüz. Ama ben bile yapmam yaptığınız şeyleri.
Eski sözlüsüne "senin yüzünden bu evliliği yaptım" diye sitem etmeyen saçma insanlar dolu bu forum o konuda size katılıyorum . Bence de burdaki yorumlar sizi açmaz.Tm teşekkür ederim...bu forumu silebilme ihtimalim var mi ne çok saçma insanlar varmis burda
Size +1 dedim, katılıyorum manasında.Sanırım yanlış alıntı oldu. Annenizden 5 yaş küçük olamam diye düşünüyorum
Ama çoluk çocuk sizin yaptığınızı yapmiyorÇoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Kız onu da alıntılasaydın yaSize +1 dedim, katılıyorum manasında.
Konu sahibine dedim diğerlerini. :)
48 yasinda yaziyor. Annem 48 yasinda.Annem yaşındasınız mı?
Hızına yetişemiyoz diye bizi sevmedi. Bekleme dönmez bi dahaNereye konu sahibi, soruları cevaplamadın. Kaçıyorsun olmuyor böyle
Yorumların silinmeyecegini söylemeye geldim.Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Şimdi ne gerek vardı ki eski sözlünüzü arayıp senin yüzünden oldu demek ne alâka? Ne umarak aradınız gelip sizi kocanızın kollarından alıp götüreceğini falan mı gerçekten etik olmayan bir hareket . Boşanırsanız çok yerinde olur diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?
Ve bütün bunlar 14 günde nasıl yaşandı ?Yorumların silinmeyecegini söylemeye geldim.
Tes ederim ne demek?
Kobay nasil oluyor evlilikte açıklar misiniz?
Altınlarinizi niye teslim ettiniz eşinize?
Eski sevgilinize sadece sitem mi ettiniz?
Sade sitemse niye eşiniz aldatmakla itham etti?
Babam bu kadar guzel pasta yapmayi nereden öğrendi?
Bunu cevaplamıyor malesefOzel sorunu yuzunden bana baski yapti dediniz. Merak ettim bunu
Ve ikinci kez evlilik, yoğurt üflememiş ..Ve bütün bunlar 14 günde nasıl yaşandı ?
Benimde geldi aklıma. Kendi özel sorunundan baskı yapıyor ve bayan da kobay gibi hissediyor. Acaba adamın sertleşme problemi varda gerisini yazmıyım tövbe tövbe. Benim aklımda böyle şeyler canlandı ama konu en başından anormal bilemedim.Ve ikinci kez evlilik, yoğurt üflememiş ..
Ve özel sorun. Ben kobay miyim? Tek benim mi aklima adamin kadina cinsel şiddet uyguladigi geldi bu cümlede? Aslinda konuyu açsa el birligi ile çoluk çocuk yardimci olurduk.
Allah başa vermesinArkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?