Yeni evliyim bosaniyorum

Tm teşekkür ederim...bu forumu silebilme ihtimalim var mi ne çok saçma insanlar varmis burda
Konuyu silmek yasak ama konunu kapattirabilirsin. Uyelikten cikis var mi bilmiyorum. Mune' a soylemen yeterli konunun kapatilmasi icin.

Konu kapansın lutfen editörlerden rica ediyorum

Tm teşekkür ederim...bu forumu silebilme ihtimalim var mi ne çok saçma insanlar varmis burda
Eski sözlüsüne "senin yüzünden bu evliliği yaptım" diye sitem etmeyen saçma insanlar dolu bu forum o konuda size katılıyorum . Bence de burdaki yorumlar sizi açmaz.

Mune . Hanimefendi bizi beğenmemiş. Konusunu kapattırmak istiyormus

Son düzenleme:
Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Ama çoluk çocuk sizin yaptığınızı yapmiyor
Demek bazen onları da dinlemek gerek

Şaka bir yana ben en çok tüm bunların 14 günde nasıl gerçekleştiğine şaşırdım

Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun

Nereye konu sahibi, soruları cevaplamadın. Kaçıyorsun olmuyor böyle

Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Yorumların silinmeyecegini söylemeye geldim.

Tes ederim ne demek?
Kobay nasil oluyor evlilikte açıklar misiniz?
Altınlarinizi niye teslim ettiniz eşinize?
Eski sevgilinize sadece sitem mi ettiniz?
Sade sitemse niye eşiniz aldatmakla itham etti?
Babam bu kadar guzel pasta yapmayi nereden öğrendi?

Şimdi ne gerek vardı ki eski sözlünüzü arayıp senin yüzünden oldu demek ne alâka? Ne umarak aradınız gelip sizi kocanızın kollarından alıp götüreceğini falan mı gerçekten etik olmayan bir hareket . Boşanırsanız çok yerinde olur diye düşünüyorum

Ve bütün bunlar 14 günde nasıl yaşandı ?

Saçma sapan bir şekilde evlilik yapan sonra senin yüzünden oldu, pis çocuk der gibi eski sözlüyü arayan siz, çocuk olan burada yorum yapanlar.

Profildeki yaşta doğruysa pes derim teyzecim.

Ve bütün bunlar 14 günde nasıl yaşandı ?
Ve ikinci kez evlilik, yoğurt üflememiş ..
Ve özel sorun. Ben kobay miyim? Tek benim mi aklima adamin kadina cinsel şiddet uyguladigi geldi bu cümlede? Aslinda konuyu açsa el birligi ile çoluk çocuk yardimci olurduk.

Ve ikinci kez evlilik, yoğurt üflememiş ..
Ve özel sorun. Ben kobay miyim? Tek benim mi aklima adamin kadina cinsel şiddet uyguladigi geldi bu cümlede? Aslinda konuyu açsa el birligi ile çoluk çocuk yardimci olurduk.
Benimde geldi aklıma. Kendi özel sorunundan baskı yapıyor ve bayan da kobay gibi hissediyor. Acaba adamın sertleşme problemi varda gerisini yazmıyım tövbe tövbe. Benim aklımda böyle şeyler canlandı ama konu en başından anormal bilemedim.

Allah başa vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…