Ekonomik ve sosyal özgürlüğü olmayan bir kadın...Herkes 48 yaşındaymış gibi yorum yapmış ama bence 48 yaşında değildir hangi kadın o yaşta kendi isteğiyle değilde ailesinin zoruyla sevmediğiyle evlenir?
Adam bir de anlamsız bir şekilde onu ihanetle suçlamış onu yazmamışsınız :) Neden acaba ?Sevmediği biriyle evlenmiş, sonra evliyken eski sevgilisini aramış . Kocası yakalamış. Nasıl boşanırım diye soruyor
Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum
Hiç bi şey anlaşılmıyor biraz daha açarsan konuyu ne demek istediğiniArkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?
2.evlilik arasında bide eski sözlü mü var? Hey masallahh senden hızlısı Thy ablacımArkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
ben iki tarafı da hatalı buldum açıkçası. adamın sana uyguladığı bir şiddet varsa ortada senin de boşanmaya hakkın var tabiki ve şiddet sadece fiziksel olmaz.Arkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Abla ikide bir tes ediyor. Türkçeye yeni bir fiil kazandırdı herhalde.Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Forumu niye siliyorsun abla biz kullanıyoruz. Sen git diyecektim ki gitmişsin.Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Yazık her şeyi yanlış söylüyor. Tenzih edeceğine tes ediyor. Konu yerine forumu siliyor.Forumu niye siliyorsun abla biz kullanıyoruz. Sen git diyecektim ki gitmişsin.
Esta abla diyorsa doğrudur karıştırma ortalığı. Bildirelim TDK'ye gerekli değişiklikler yapılsın.Yazık her şeyi yanlış söylüyor. Tenzih edeceğine tes ediyor. Konu yerine forumu siliyor.
Diyene bak ya ahhahahahahhahaha.Tm teşekkür ederim...bu forumu silebilme ihtimalim var mi ne çok saçma insanlar varmis burda
Ben onu test etmek ya da pes etmek yazmak istedi diye düşünmüştümAbla ikide bir tes ediyor. Türkçeye yeni bir fiil kazandırdı herhalde.
Ben de deminki yorumumda yanlışlıkla teşekkür yerine tenzih yazmışım. Sanki tenzih etmeyi cümle içinde kullanabilecekmiş gibi.Ben onu test etmek ya da pes etmek yazmak istedi diye düşünmüştüm
Meğer teşekkür ediyormuş
İyi tşk filan yazmamış
48 yaşlılar arasında bi kelime mi acaba tes etmek
Tes deyince aklıma gelen tek şey sendikam ahsjjajaja48 yaşlılar arasında bi kelime mi acaba tes etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?