Yeni evliyim bosaniyorum

Herkes 48 yaşındaymış gibi yorum yapmış ama bence 48 yaşında değildir hangi kadın o yaşta kendi isteğiyle değilde ailesinin zoruyla sevmediğiyle evlenir?

Cekismeli bosanma davasi tek celsede bitmez. Asamalari var. Beklenmesi gereken sureleri, dilekceleri, cevaplari vs. var. 2,5 yili askin berbat 1 cekismeli bosanma surecini yasayan kisi olarak bildiriyorum.

Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum

Silah zoruyla mi evlendiniz? Bekar kalmak akliniza gelmedi mi. Hic kusura bakmayin birde 2. Evliliginiz. Insan biraz daha akli basinda davranir. Yok saglik sorunu cikti da felan. Bir adami dogru dürüst tanimadan evlenseniz böyle oluyor iste. Birde eski sözlünüzü ariyorsunuz. Erkek yapsa ihanet deriz. Kadin yapinca farki yok. Bi kendinize gelin. Burda asil zararli cikan ikinci esiniz. Siz bu kafayla 3. 4. Evliligi de yaparsiniz

Hiç bi şey anlaşılmıyor biraz daha açarsan konuyu ne demek istediğini

2.evlilik arasında bide eski sözlü mü var? Hey masallahh senden hızlısı Thy ablacım

ben iki tarafı da hatalı buldum açıkçası. adamın sana uyguladığı bir şiddet varsa ortada senin de boşanmaya hakkın var tabiki ve şiddet sadece fiziksel olmaz.
ama eski sözlünü arayıp senin yüzünden böyle bir evlilik yaptım demen de nahoş olmuş gerek yoktu bence böyle bir şeye yani düşünüyorum eşim eski sözlüsüyle telefonda konuşsa bir durur düşünürüm tabiki bunun gibi hemen ihanetle suçlamam da insanın aklına bir gelir yani..
ben boşanayacağını düşünüyorum hakimin sonuçta iki taraf da evli kalmak istemiyor, anlaşmazlıklar var.

ikiniz için de hayırlısını diliyorum

Çoluk çocuk yorum yapiyo...aklı basında biri olan forumu nasıl silebilecegimi söyleyebilir mi...bu arada yararıma yorum yapan arkadaşlara tes ederim
Abla ikide bir tes ediyor. Türkçeye yeni bir fiil kazandırdı herhalde.

Ben onu test etmek ya da pes etmek yazmak istedi diye düşünmüştüm
Meğer teşekkür ediyormuş
İyi tşk filan yazmamış
48 yaşlılar arasında bi kelime mi acaba tes etmek
Ben de deminki yorumumda yanlışlıkla teşekkür yerine tenzih yazmışım. Sanki tenzih etmeyi cümle içinde kullanabilecekmiş gibi.

Eski sözlünü aradın peki ya onun hayatında biri varsa ne medet umdunda eski adamı rahatsız ediyorsun huzur kaçırıcı hanımefendi.
Ona buna dadanmayında adam sizi boşasın diye dua edin

48 yaşında kadın liseli ergen gibi söz mü takar ayol ? hadi ilkinde sözü taktın olmadı, ikinciyi niye söz nişan yapmayıp tanımadan etmeden nikâh kıydın? Hadi nikâh kıydın 14 günde niye dellendin?çok fantastik hayatlar annecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…