Yeni evliyim boşanmak istiyorum ?

Cevabı açıkladım zaten yazımın için de kısa süre beraber oturcaz diyerek kandırıldım şimdi de ayrı ev falan yok denildi ailemi bile kandırdılar sadece beni değil.
Cok kisa sure sonra ev ayirabilecek gucu kuvveti varsa maadi ve iradi olarak, o cok kisa sureyi pekala nisanli gecirebilirsiniz Kaciyo mu Evinizi kurun sonra evlenin 2+2=4 gibi basit bi mabtik bu
 
çok gençsiniz ya, çıkın o evden kendi hayatınıza bakın, kendi ayaklarınzın üstünde durmaya çalışın. yoksa ömrünüzü bu insanlara hizmetçilikle mi geçireceksiniz? farkına varmışsınız zaten hatanın, ailenizin yanına dönün bir müddet, iş bulana para biriktirene kadar.
 
O kadar sayısız hatalar yapmışım ki simdi pişmanlık duyuyorum . Eşime güvenip evlendim köyde ailesi ile birlikte yaşıyor kısa bir zaman beraber oturcaz diyerek kandırdı . 4 aylık evliyim . Annesi akıl hastası gibi birisi , sabah kalkar gece yatana kadar afrası tafrası bitmez bağırtısı bitmez yüzüme bakmaz insan yerine koymaz işi yapılsın da nolursa olsun kafasında . İnsan yerine koymaz yeri gelir bura benim evim defol git der , oğlu ile tartışmamı fırsat bilir boşan oğlum diye doldurur . Başka kız mı yoktu da almadım diye geldiğim günden beri dirlik vermedi ben ona bir kusur yapmadım çamaşırımı bulaşımı yük etmedim fettan bir insan değilim bana insanca yaklaşım da bulunmadı gel kızım şu işi yapalım dese ikiletmem ama o hizmetçi yerine koyduğu için bir işi yapsam diğerini yapmıyorum geçenlerde yoğurt peyniri de ben yapacakmisim diye evde kavga çıkardı ben şehirde yetişmisim nerden bilirim peyniri yoğurdu . oglu 33 yaşında ben 22 . Baba maaşı ile geçinen annesi ile köyde oturan oğluna beni yakıştırmıyo başka kızmı yoktu diyip duruyo sırf her işini yapmıyorum diye . Bir işini yapmadım mı ? Hakaretler küfürler eder evde kimse yokken tabi . Gerçi eşim olsa bile benim karım diyip sahip çıkmaz arkamda durmaz niye o annesi çünkü. Ben merkeze annemlere gittiğim günlerde annesi yatak odamı kurcalar bir kusur bulursa oturur herkese anlatır yatamın altında peçete varmış ben pismişim vs. Eşim anneci biriymiş annesi her lafı pisliği rezilliği çıkarır ama ben ağzımı açamam . Çok eziliyorum stresten sıkıntıdan sağlığımdan olmak üzereyim. Ayrı eve çıkmak istemiyor eşim . Ben de daha fazla onun sorunlu ailesini ve kendinin sorumsuzca yaptığı şeyleri çekemiyorum.bosanmak istiyorum eşim para tutmaz elinde har vurup harman savurur gelecek planı yok köyde emekli olunmuyor gel uzatmadan kendi yolumuzu cizelim dediğim zaman şiddet görüyorum . arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ben ne aptal ne kör salak biriymişim de evlenmisim böyle biriyle cevremin uyarılarına rağmen hemde . Nolur akıl verin intihar eşiğine geldim aptallığım yüzünden . Bu kadar mı cahilmisim körmüşüm de evlenmisim
Yani kusura bakmayın da siz hiç nişanlılık hayatı yaşamadınız mı bu kadar kötülerde kör müydü çevrenizdekiler hiç mi fark etmediler. Evlilik çocuk oyuncağı değil ki ben bu adama güvendim evleneyim yok ya olmuyor boşanayım. Lütfen evlilik işlerini cok iyi düşünün bir insanla sevgililik gibi değil kavga ettim ayrılayım öyle oldu bırakayım diyemeyiz bir insanla ömür geçirmek kolay değil.
Tabi ki bu evliliği bitirmek gerek evlilik yok ki ortada köle arayan insanlar var çevrenizde. İntihar edecek bir şey yok. Kendinize zarar verince her şey düzelecek mi . Ama sakın bir hata daha yapıp çocuk yapmayın bu süreçte
 
Onu bende anlamadım.
Ev var mı? Var ama boş.
Boş ev var, tamam eşya alındı mı? Boş eve mi gelin gideceksin? Yok, kısa süre oraya gececez.
E niye beklemedin, kısa süre sonra evlen o zaman? Yok, büyükler öyle uygun gördüler, bizi kandırdılar.
Kocanı kendin araştırdın mi? Yok, çiftçilik yapıyorlar, gelirleri iyiymiş.
Çocuk yapma o zaman? Yok kazayla oldu, korunuyordum ama oldu işte.
Söylediğine göre dayak var, kv kötü davranıyor,,,, mutsuz yani
Kadın sığınma evine git, ailen arkanda değil? Yok, beni tehdit ediyorlar.

Ayrıca belki kv de bu gelini istemiyor ki istemiyormuş. E niye kocasi olacak adam iki eşya alıp evi ayırmıyor?E kocam ve ailesi yapmıyor.

Her lafa cevap var burda. En başta sorulması gereken herşey evlilikten sonra sorulmuş. Hayattaki en önemli kararlardan biri evlilik. Nasıl böylece oldu bittiye getirip evlenebiliyorlar. Geriye tek çözüm kadın sığınma evi kalıyor. Ama çocuk var ortada, baba da görmek isteyecek sonuçta babası. Bağını tamamen kopartamaz zaten. boşanma olmaz gibi geliyor bana da hayırlısı artık.
Boş evi göstermediler ev dayalı döşeli boş bir evdi kimse oturmuyo orda oturacaktik sözde . Bu yüzden de beklemedim hazır ev sonuçta . Araştırdım geliri var çiftçilikle hayvancılıkla uğraşıyor gelir düzeyi iyi biliyordum . Siz soru soruyosunuz cevap veriyoruz her lafa cevabın var oluyo evet var her soruya cevabım var . Korunma rağmen çocuk oldu bu benim elimdemi ? Kadın sığınma evine git demekle bitmiyo Benim gibi binlerce kadın ve genç kız var şuan bana benzer veya daha beter halde evlilik sürdüren onlara da kapı kapı gezip hesap soralım ee niye evlendin bide çocuk yapmışın diyerek sanki herkes evlenirken neler yaşıcanı biliyomus gibi . Evet bilerek de yaptığım bir çok hata var köyü kabul etmek gibi yanlış eş seçimi gibi ama tüm bu hatalar benim yaşadığım şeyleri hak ediyorum anlamına mı geliyor . Yarın öbür gün haberlerde bir kadın katliamında adım geçtiği zaman da iyi olmuş hata yapıp evlenmeseydi diyip diğer kanala geçin .
 
Boş evi göstermediler ev dayalı döşeli boş bir evdi kimse oturmuyo orda oturacaktik sözde . Bu yüzden de beklemedim hazır ev sonuçta . Araştırdım geliri var çiftçilikle hayvancılıkla uğraşıyor gelir düzeyi iyi biliyordum . Siz soru soruyosunuz cevap veriyoruz her lafa cevabın var oluyo evet var her soruya cevabım var . Korunma rağmen çocuk oldu bu benim elimdemi ? Kadın sığınma evine git demekle bitmiyo Benim gibi binlerce kadın ve genç kız var şuan bana benzer veya daha beter halde evlilik sürdüren onlara da kapı kapı gezip hesap soralım ee niye evlendin bide çocuk yapmışın diyerek sanki herkes evlenirken neler yaşıcanı biliyomus gibi . Evet bilerek de yaptığım bir çok hata var köyü kabul etmek gibi yanlış eş seçimi gibi ama tüm bu hatalar benim yaşadığım şeyleri hak ediyorum anlamına mı geliyor . Yarın öbür gün haberlerde bir kadın katliamında adım geçtiği zaman da iyi olmuş hata yapıp evlenmeseydi diyip diğer kanala geçin .
size ne başkalarının evliliğinden ? siz kendi sorununuza bakın. evlenirken pekala belliymiş bunların olacağı. köy yerinde iş çok, kocan senden 11 yaş büyük, sen çalışmıyorsun evdesin 22 yaşındasın. sorunlarınız var, direkt o eve gitmeden milletin lafına inanıp evlenmişsin. zaten belliydi , siz başkasına inanmayı seçtiniz.
inatla anlamak istemiyorsunuz. bunları haketmediğin için yazıyoruz. kimse senin kolundan çekip kızım sen ne yapıyorsun dememiş . böyle çemkirerek anca kavga dövüş o evde oturursun. aileniz bu yüzden size herkes çekiyor sen de sus otur diyor. ne yapacaksınız? hiçbir şey yapmadan bekleyecek misiniz? tek çıkar yol kadın sığınma eviydi ona da yok diyorsunuz. size başarılar
 
Kcsam
hiç inanamadım inanın

böyle söyleyen bir aile sizi nasıl başından atarcasına evlendirdi?

sonra da bunu yazmışsınız.

Hem ailen itiraz etmiş, hem de başlarından atarcasına evlenmişsiniz bence ortada söylemediğiniz bir şeyler var.
Siz desenize kaçıp evlendim şimdi de geri dönemiyorum??
Kaçsam sizden mi çekincem pardon ?
Ayrı ev yoksa kapı orda denildi onlarda ayrı ev hazır dediler tüm hazirliklar yapıldı .
Nişanlılık doneminde ailesi hakkında aldığım duyumları kendi ailemle paylaştım ailem kulak asmadığı için başlarından atar gibi evlendirdiler dedim
 
Ben anlamadım konu sahibini
hem uyaran bir çevre vardı diyor
hem de ailem bana sırtını döndü diyor
çevre kim o zaman?
demek ki bir arkadaş dost akraba bir yakınlık durumu var birilerinden

bence ailesi istemedi gitti zorla evlendi, şimdi aile sırt çeviriyor
başka mantıklı açıklama bulamadım.
Mantığınız uymuyo malesef . Ailem gayet de istedi evlenmemi . Uyaran çevre eşimin ailesinin çevresiydi
 
O kadar sayısız hatalar yapmışım ki simdi pişmanlık duyuyorum . Eşime güvenip evlendim köyde ailesi ile birlikte yaşıyor kısa bir zaman beraber oturcaz diyerek kandırdı . 4 aylık evliyim . Annesi akıl hastası gibi birisi , sabah kalkar gece yatana kadar afrası tafrası bitmez bağırtısı bitmez yüzüme bakmaz insan yerine koymaz işi yapılsın da nolursa olsun kafasında . İnsan yerine koymaz yeri gelir bura benim evim defol git der , oğlu ile tartışmamı fırsat bilir boşan oğlum diye doldurur . Başka kız mı yoktu da almadım diye geldiğim günden beri dirlik vermedi ben ona bir kusur yapmadım çamaşırımı bulaşımı yük etmedim fettan bir insan değilim bana insanca yaklaşım da bulunmadı gel kızım şu işi yapalım dese ikiletmem ama o hizmetçi yerine koyduğu için bir işi yapsam diğerini yapmıyorum geçenlerde yoğurt peyniri de ben yapacakmisim diye evde kavga çıkardı ben şehirde yetişmisim nerden bilirim peyniri yoğurdu . oglu 33 yaşında ben 22 . Baba maaşı ile geçinen annesi ile köyde oturan oğluna beni yakıştırmıyo başka kızmı yoktu diyip duruyo sırf her işini yapmıyorum diye . Bir işini yapmadım mı ? Hakaretler küfürler eder evde kimse yokken tabi . Gerçi eşim olsa bile benim karım diyip sahip çıkmaz arkamda durmaz niye o annesi çünkü. Ben merkeze annemlere gittiğim günlerde annesi yatak odamı kurcalar bir kusur bulursa oturur herkese anlatır yatamın altında peçete varmış ben pismişim vs. Eşim anneci biriymiş annesi her lafı pisliği rezilliği çıkarır ama ben ağzımı açamam . Çok eziliyorum stresten sıkıntıdan sağlığımdan olmak üzereyim. Ayrı eve çıkmak istemiyor eşim . Ben de daha fazla onun sorunlu ailesini ve kendinin sorumsuzca yaptığı şeyleri çekemiyorum.bosanmak istiyorum eşim para tutmaz elinde har vurup harman savurur gelecek planı yok köyde emekli olunmuyor gel uzatmadan kendi yolumuzu cizelim dediğim zaman şiddet görüyorum . arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ben ne aptal ne kör salak biriymişim de evlenmisim böyle biriyle cevremin uyarılarına rağmen hemde . Nolur akıl verin intihar eşiğine geldim aptallığım yüzünden . Bu kadar mı cahilmisim körmüşüm de evlenmisim
tabikide boşannnn hiç 1dk düşünme daha genceciksin hayatını yuvanı kuracak cok vaktin var.böle hayat mı geçer.hadi bir hata edip evlenmişin bu adamla artık hatayı devam ettirip hayatını yakma.arkana bile bakmadan git kuzum.başlarım öle kocaya kaynanaya alsın oğlunu koynunda yatırsın bitmedi su minnoş oğul krizleri😡
 
Nasil kandin cok mu seviyordun? Evlenmeden once de boyle miydi bu adam bir anda mi anneci oldugu ortaya cikti?
Gecmis olsun kendinden soğut gitmene izin vermiyosa temizliğine dikkat etme ama farkinda degil gibi yap, bakimsiz gez vs
 
Ben açıkcası böyle getiriyorum tanıdığım biri olsaydınız iki kolunuzdan tutar birde sarsardım kendine gel diye. Ben size gerçeği yazdım. Ayrıca çevreden uyaran olduğunu da yazmışsınz bana sinirlensenizde hatta içinizden sayın istediğiniz kadar gerçekler ortada. Aileniz gerçekten nefretlik haklısınız madem öyle koruyucu aile olmayacaklardı. memur olma imkanınız var mı diye soruyorum mesela size? Bu evliliği gayet istiyerek yapmışsınız mesela neden köye gelin gitmek yerine okumayı düşünmediniz? Size her türlü 22 yaşınıza kadar bakmışlar çünkü o zamana kadar üniversite bitiyor.
Hayat detayına girersek uzun süre çıkamayız okumayı isterdim ama olmadı bu sene yazıldım üniversiteye hazırlık yapıyorum geçte olsa bitircem zaten
 
Nasil kandin cok mu seviyordun? Evlenmeden once de boyle miydi bu adam bir anda mi anneci oldugu ortaya cikti?
Gecmis olsun kendinden soğut gitmene izin vermiyosa temizliğine dikkat etme ama farkinda degil gibi yap, bakimsiz gez vs
Anneci oldunu evlenmeden nasıl bilebilirim ki ? Evlenmeden önce sorunlarimiz yoktu evet severek evlendim tanıdığım adamla şuan evli olduğum adam aynı değil ama sanki başkasıyla evliyim
 
Hayat detayına girersek uzun süre çıkamayız okumayı isterdim ama olmadı bu sene yazıldım üniversiteye hazırlık yapıyorum geçte olsa bitircem zaten

üniversite okumak çözüm değil ki
herkes üni okumak zorunda da değil
ben anlamıyorum bu mantığı, yanlış!
Sizin durumunuzda şu an üniversite okumak hata. 4 yıl en aşağı 2 yıl kaybetmek demek
sizin bir işe girmeniz lazım da hamile halinizle nasıl olacak o da olmaz.
sizin hayatınızı bilmiyoruz
bize evlendim hemen hamile de kaldım şimdi ne yapayım değil
bize şunu mu yapayım bunu mu yapayım demeniz lazım ki bir şeyler diyebilelim.
 
O kadar sayısız hatalar yapmışım ki simdi pişmanlık duyuyorum . Eşime güvenip evlendim köyde ailesi ile birlikte yaşıyor kısa bir zaman beraber oturcaz diyerek kandırdı . 4 aylık evliyim . Annesi akıl hastası gibi birisi , sabah kalkar gece yatana kadar afrası tafrası bitmez bağırtısı bitmez yüzüme bakmaz insan yerine koymaz işi yapılsın da nolursa olsun kafasında . İnsan yerine koymaz yeri gelir bura benim evim defol git der , oğlu ile tartışmamı fırsat bilir boşan oğlum diye doldurur . Başka kız mı yoktu da almadım diye geldiğim günden beri dirlik vermedi ben ona bir kusur yapmadım çamaşırımı bulaşımı yük etmedim fettan bir insan değilim bana insanca yaklaşım da bulunmadı gel kızım şu işi yapalım dese ikiletmem ama o hizmetçi yerine koyduğu için bir işi yapsam diğerini yapmıyorum geçenlerde yoğurt peyniri de ben yapacakmisim diye evde kavga çıkardı ben şehirde yetişmisim nerden bilirim peyniri yoğurdu . oglu 33 yaşında ben 22 . Baba maaşı ile geçinen annesi ile köyde oturan oğluna beni yakıştırmıyo başka kızmı yoktu diyip duruyo sırf her işini yapmıyorum diye . Bir işini yapmadım mı ? Hakaretler küfürler eder evde kimse yokken tabi . Gerçi eşim olsa bile benim karım diyip sahip çıkmaz arkamda durmaz niye o annesi çünkü. Ben merkeze annemlere gittiğim günlerde annesi yatak odamı kurcalar bir kusur bulursa oturur herkese anlatır yatamın altında peçete varmış ben pismişim vs. Eşim anneci biriymiş annesi her lafı pisliği rezilliği çıkarır ama ben ağzımı açamam . Çok eziliyorum stresten sıkıntıdan sağlığımdan olmak üzereyim. Ayrı eve çıkmak istemiyor eşim . Ben de daha fazla onun sorunlu ailesini ve kendinin sorumsuzca yaptığı şeyleri çekemiyorum.bosanmak istiyorum eşim para tutmaz elinde har vurup harman savurur gelecek planı yok köyde emekli olunmuyor gel uzatmadan kendi yolumuzu cizelim dediğim zaman şiddet görüyorum . arkadaşlar kafayı yemek üzereyim ben ne aptal ne kör salak biriymişim de evlenmisim böyle biriyle cevremin uyarılarına rağmen hemde . Nolur akıl verin intihar eşiğine geldim aptallığım yüzünden . Bu kadar mı cahilmisim körmüşüm de evlenmisim
Ayrılın. Çocuk olmasın. Tehditlere boyun eğmeyin.
Yoksa ömür boyu çeker hasta olursunuz.
 
bir üye daha sormuş memur olma şansınız yok mu? Devlet korumasında büyüyen çocuklar yetişkin olduğunda memuriyet hakkı var diye biliyorum. Sizin bir koruyucu aileniz olduğu için o haktan yararlanamıyor musunuz?
 
Kcsam

Kaçsam sizden mi çekincem pardon ?
Ayrı ev yoksa kapı orda denildi onlarda ayrı ev hazır dediler tüm hazirliklar yapıldı .
Nişanlılık doneminde ailesi hakkında aldığım duyumları kendi ailemle paylaştım ailem kulak asmadığı için başlarından atar gibi evlendirdiler dedim
İyi de ailen de biz nasıl göremedik bunlari diye dert yanmamış miydi
Senden 11 yaş büyük köyde yaşayan bir adama niye verdiler ki ?
 
X