Yeni evliyim boşanmak üzereyim

Afflicted

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
105
32
28
10 aylık evliyim eşimle problemlerimiz bir türlü bitmedi ne özel ilişkimizde yakın davranıyor yani isteksiz ne bir tatlı dili var .. sevgiliyken de arada odunlugu tutuyordu ama evlenince dahada beter oldu .. opmez sarilmaz bir çift tatlı söz duymam .. bunlarda yetmezmiş gibi bugün ettiğimiz kavgada babanın evine git senin istediklerin bende yok dedi.. kavga sebebide su son zamanlarda ilişki için gene yanaşan benim gene üzdü beni sabah o işe giderken aklıma geldi sohbet arasında açıldı kendimi enayi hissediyorum dedim işe giderken birşey demedi gidince mesaj atarak kızdı bana yat zibar ne kalkıyorsun ise göndermek için dedi şuan öğrenciyim bende niye yaticakmsm okula gidicem diye kalktım senin derdin o zaten okula gitmek istemiyorsun dedi.. işyerinde arkadaşlarının yanında telefonda bana bağırdı hem kendini rezil etti hem bana git diyor. Sadece bu değil tabi hep bir huzursuzluk sıkıntı ben artık çok bunaldım baba evine dönmek istemiyorum çok bunalıma girerim zaten hassas bir yapım var .. bosansamda ayrı evde durmak isterim ailemden ama oda öğrenciyken ne mümkün .. bir de herkes yeni evli boşandı diye bakacak hep yüzüme hadi hepsini geçtim ben bu adamı seviyorum onu nasıl unutucam istememki bir daha başkasını ..çok canım yanıyor

Keşke okulunuz bitmeden evlenmeseydiniz. Ben iki tarafın da eğitimleri bitmeden, bir kaç sene maaşlarını kafalarına göre harcamadan evlenmeleri taraftarı değilim. Hemen boşanmayı getirmeyin aklınıza daha yeni evliliginiz. Birbirinizi seviyorsanız bu kadar kolay pes etmeyin. Adapte olmak için biraz zaman lazım evliliğe. Esinize isteklerinizi makul bir dille anlatmaya çalışın, onu sevdiginizi ama bu durumun sizi uzdugunu daha düzgün davranması gerektiğini söyleyin. İmkânınız varsa beraber bir tatile çıkın , başbaşa vakit geçirin hemen ayrılık lafını düşünmeyin bence .

Doğru söylüyorsunuz bu benim 2. Üni sırf sevdiğim bölüm diye yoksa çalışıyordum bir dönem 28 yaşındayım zaten okul bitmesine 1 sene kaldı ama o 1 sene o kadar uzun geliyor ki maddi manevi her açıdan bir para kazansam belki daha iyi olcak herşey ama şuan okula bağlı elim kolum .. beni sevmediğini de söyledi bugün zaten çok incindim .. keşke sevgili kalsaydım diyorum ama çok geç artık

Evde bulunmanız da sizi bunaltmiş olabilir, belli bir yaştan sonra insan çalışıp para kazanmak istiyor . Belki eşiniz de sinirle sevmiyorum dedi. Demesi hoş değil , kirildiginizi belli edin. Ama dediğim gibi başbaşa tatili falan dusunebilirsiniz. Belki ikinizde tam olarak evliliğe uyum saglayamadiniz . Böyle sıkıntılar oluyor.

Arkadaşım aynı yaşta ve aynı süre evliyiz ama farkımız ben 3 aydır ayrıyım ve boşanma sürecindeyim.Bir iletişim probleminiz var belliki.Bu da yatak odanıza kadar yansımış.Hemen kötüyü düşünmeyin.Çünkü evliliği kurması kadar yıkması da zor.Kızınca “boşanıcam demek” aklımızdan geçirmek çok kolay.Ama İnan ki boşanma süreci çok çok ağır bir süreç ve baba evine dönmekte öyle.Aile destek olsa bile ağır geliyor insana.sen öğrencisin ve eşin çalışıyor ikinizinde yaşam şekli farklı.yeni evlisiniz bocalıyorsunuz belliki.birbirnize zaman tanıyın ve alttan alın aşılamayacak sorunlarınız Yok gibi.çok bunalmışsın sadece zamanla ve anlayışla yoluna girecektir.seviyorum da diyorsun acele karar verme.şimdi çıkar bi kaç hanımımız azarlıyor bağırıyorsa ayrıl bilmemne diye sıralar ama dinleme şahsi fikrim erkek olupta bağırmayanı yok.anasının evindeki kuzular evlenince Aslan kesiliyor malesef .biraz alttan almak lazım.Aldatma,dayak gibi büyük bir sebep olmadıkça aklına bile getirme boşanmayı

Ben 8 yıllık evliyim bir çok sorun yaşadık eşimle hatta benim babam bile dahil olmuştu ama siz biraz fazla bunalmışsınız sanırım biraz kendi haline bırak ben eşlerin her zaman kendi özgürlük alanları olması gerektiğini düşünürüm bazen kendi haline bırakırım Kafası dağılmış sakin koca en iyisidir .birazda anneden babadan gaz alırsa daha fena oluyorlar tabi

Bende anlamadim. Acaba siz mi biseyleri yanlis yapiyorsunuz diye dusunmedim degil acikcasi.
Biraz daha acarsaniz saglikli yorumlar yapabiliriz.

bence boşanma derim baba evine gidince daha buyuk sorunlar çıkıyor onlar sıkıntı çıkarmasa bile kendini kötü hissetmen yetiyor.

Sanırım eşinizde tahammul kalmamış size karşı.. En ufak bir hareketiniz batıyor olabilir. Ve sadece sizin ona karşı adım atmanız sizde çok büyük gurur kırılmasına sebebiyet vermiştir. Ama korkarım ki en kötü şey var aranızda: iletişimsizlik. İlişkiler iletişimsizlikten dolayı en ince yerinden kopuyor. İçinizdeki sevgi hatrına katlanıyorsunuz sizde. Boşanın demek kolay değil, ve sizin için çok acı yürekte sevgi varken böyle bişey. Yaşadığınız acıların farkına varmasını sağlayın

İletişimsizlik uzaklaşma sarılıp öpmek ten bile gocunma.. işin kötüsü artık benimde içimden gelmiyor .. misal haftasonu sehirdisina gittik kaynanam babası kardeşiyle annesiyle zaten düğün öncesi kavga etmstk bizi ayrcakti .. akrabalarında kaldık kadın bir patavatsız oğlunun eski sevgilisinle ilgili birşey söyledi akrabalarının yanında sürekli argo konuşmalar aksine benim ailem daha kibar terbiyelidir.. dedim ben naptim boyle kadının oğlundan ne beklycn oda Anaci zaten onların akrabalara gidince çok mutluydu onların yapısı insanı yerin dibine sokcak gibi lop lop laflar kufurler kaynanam gibiler .. benim ailem
Akrabalarım şaşar eşime nasıl hizmetlecegni şaşırır bizimki surat 5 karis gider başka odada yatar. Düğün öncesi annesiyle atistim diye elticilik oynar gibi benim annemede taktı .. çok zormuş kafam kalkmıyor yerinden

Çok üzüldüm sizin adınıza Tahmin edebiliyorum halinizi bazen o kadar boşanma ve sonrasını düşünüyorum ki o halleri ayrıntılı irdeliyorum sanki kendimi bir yandan alıştırır gibi .. kurtuluş gibi geliyor bazen boğularak gibi oluyorum önceden ağlama ma kiyamaysn adam şimdi kendimi yere atsam umursamiyo . Seviyor gibi ama nasıl bu kadar uzmeyi becerebiliyor.

Daha evliliğiniz oturmamış bile, boşu boşuna hayatınızı zındana çeviriyorsunuz .
Geçer geçer bu günler,döner gülersiniz halinize...

Siz neden ayrılıyorsunuz(

Siz neden ayrılıyorsunuz(
Ben bugün resmen boşandım.benim kendisine sevgim ilk dövdüğü gün bitmişti zaten.onun İçin sonsuz bir boşluk hissettim karar verildiği an.uçurumdan bir boşluğa atlamışım gibi değişik bir his.baba evi çok ağrıma gitti.kendimi ortada kalmış yapayalnız hissettim.değersiz hissettim.bunlar karar alırsanız konu sahibi aZ çok yaşayacaklarınız.bu yüzden anlattım.biz hiç birlikte olmadık ve şiddet vardı onun İçin ayrıldık 6 ay evli kaldım acele karar vermeyin erkekler evlenince hepsi değişiyor bu inkar edilemez bir gerçek sizin ilişkinizin düzeleceğini düşünüyorum zaman herşeyin ilacı

Kaç yaşındasın

Allah yardımcın olsun Allah mazlumun yanindadir.sen bu süreçte kendini çok yıpratma olurmu? Eminim daha güzel bir hayatın olacak.sen kurtulmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…