Yeni evliyim boşanmak üzereyim

Allah yardımcın olsun Allah mazlumun yanindadir.sen bu süreçte kendini çok yıpratma olurmu? Eminim daha güzel bir hayatın olacak.sen kurtulmuşsun.
evet kurtuldum çok şükür sağolun desteğiniz için Allah kimseyi yuvasını yıkacak durumlara getirmesin

Canım hayırlısı olsun herşeyin çok zor eminim böyle olsun kimse istemez . Ama bazen kaderin cilveleri insanı üzüyor .. ben oluruna bıraktım ve şuan mesafeliyim çok üzdü beni şiddet demişsin benimkide birkere kavgada elini kaldirir gibi yaptı indirdi potansiyel var gibi özel ilişki ona keza vasat . Şu sıralar yıldım herşey ustuste.

Merhaba bnde size de birşeyler söyleyip derdimi paylaşmak istiyorum ama kimse başıma namus bekçisi olmaya kalkışmasın 20yaşındayım 10aydır evliyim eşimle görücü usulü ailem istediği için evlendim ileriki zamanda alışırım severim dedim ve onu sevmek için elimden gelen herşeyi yaptım ama bunların hiç biri umrusunda olmadı afedersiniz yatağına bile bn gidiyorum bana bni sevdiğini söylüyor ama bn hiç inanmıyorum seven insan böyle olmaz öyle bi hale geldikki intihara kalkıştım hastaneye son anda kaldırıldum neler çektim biliyorum yanlış yaptım ama o anlık öfkemle yaptım ve bn hastaneden eve geldiğim an eşime yalvardım ltfn artık mutlu olalım bıktım dedim ama o bnmi sana kendine zarar ver dedim eşimin bu bni vurdum duymaz hareketleri iyice ondan soğumamı sağladı ve ansızın karşıma biri çıktı ne baba sevgisi ne eş sevgisi gördüm kalbim boştu ve bi adama kaptırdım bi hafta konuştuktan sonra pişman oldum ayrıldım ama onu unutmuyorum ne yapsam nereye gitsem o var nasıl unutucam

Canım elbe
Canım namus bekçiliği değil ama yaptığın çok yanlış. Bırda karısını aldatanlara ne deniyorsa aynı şey sizin içinde geçerli. Eşin sana aynı şeyi yapsa ne hissederdin. Ben bir çok sorunun aslında karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Hiç bir yanlışın karşılığı aldatmak olmamalı eğer sürdüremiyorsan lütfen eşinle konuş ve ayrıl. Üzülerek söylüyorum seni sevdiğini söyleyenler ayrıldığında başıma kalır gibi iğrenç düşüncelerle arkasına bile bakmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…