Yeni evliyim çok büyük bir çıkmazdayım

Nişanlıyken öğrendim bu kızla aynı yerde çalıştığını . Ve ondan sonra içime korkular girdi. İnat için mi evleniyosun benimle diyip durdum hep. Kendime olan güvenim saygım paramparça. Evliyim kocam hep benm yanmda ama ben o kızı kıskanıyorum korkuyorum aklını çelecek diye . Kocama da çok güvenmiyorum açıkçası . En ufak boşlukta alır başını gider diye. Şimdi tekrar bu konuyu ona açamıyorum aramız bozulmasın diye fakat vesveseler peşimi bırakmıyor. Ama şunu anladım ki hayatta neyi devamlı düşünüp çağırırsanız o size geliyor . Pişmanım

Evde boş durmaktan da böyle kuruntu yapıyorsunuz bence bi meşgale bulun derim ya eşinizle konuşun size işinn iyi geleceğini böyle kafanıza taktıgınızı yada bi kursa yazılmak istediğinizi diyin biraz baska seylerle ugrasın ki kafanız dagılsn birazda boş kalmaktan iyice sarmışsınız gibi

Eşim tek olsa sorun değil ya sanırım ben yanlış konu açtım . Ben eşimin ailesiyle evlendiğim için hiçbir kpnuda onlardan izin alamıyorum. Spora gitmek istesem onlardan izin almalıym markete giderken onlara sormalıym. Anneme söylediğimde diyor ki kızım ne olcak söyle kendi huzurun için . Ama iğneleyici laflar olunca olmuyor kabul edemiyorm

nasıl alıştırırsanız öyle gider neden eşinizin ailesine haber veresnz ki hem çok saçma eşiniz bilse yeterlii umarım herşey güzel olurr sizin için bu kısım biraz kilit siz kendizi kötü etmeden eşinizle bunu konusmanız lazım oda ailesine sizin habernz yokmuş gibi sizin onlara haber vermeniz gerekmediğini sadece kendisine haber vermenizin yeterli olduğunu söylemelii tabi bnun için ilk eşinizin ikna olması lazım bu konuşmaya

Bu korkularla ve bu özgüvensizlikle daha ne kadar perişan edeceksiniz kendinizi? Bunun çözümü sizin içinizde. Dediğim gibi ciddi bir kaygı bozukluğu yaşıyorsunuz öncelikle destek alın ve sakinleşin. Biraz sağlıklı düşünmeye başladıktan sonra bir değerlendirme yaparsınız. Bunlar sizin özgüvensizliğinizden kaynaklanan korkular mı yoksa gerçekten ortada güvenilmez bir eş mi var buna karar verirsiniz. Ama şu ruh halinizde bunu anlamak zor..

Bi yere giderken annesinden niye izin alacakmışsınız pardonda ?
En kötü evleriniz yan yana merak etmesinler diye haber verirsiniz,
Ama izin almak çok saçma.

O kızdan bahsettikçe daha da adamı eskiye itme, kendine güven. O gelip sana bana baktı, konuştu vb derse, hayatım yanlış anladın heralde, biz artık evliyiz eskiye sünger çektik de geç. Sen bir çok türk kızının yaptığı hatayı yapıp evlenmeden önce er şeye evet demişsin, şimdi ne adamın işini ne evi değiştirebilirsin.

Yol yakınken don kardes.. bu. Ne daha ılk aydan? Atamamıs kafadan belli.. kv yede ayıp yuh.. git bırak bunları hepsı kopek olsun kapında

Malesef öyle olmadı. Gittim denedim on gün kaldım babamın evinde . Ya gerçkten çok safım inandım inanmayı tercih ettim ya da eşim gerçkten çok pişmandı. Kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum bu yüzdn içimden atamıyorum ama döndüm bir kere devamlı aynı şeyleri tekrar edemiyorm da . Kadın olmak ne zormuş

Bu ne saçmalık yahu. Adam eski sevgilisine mesaj atmış üyelerden biri odada ayna varsa kaldırın yazıyor. Üstelik şiddet oldu aramızda yazmışsın nasıl bir şiddet bu?
Kv den izin alma olayına gelince sakın böyle bişey yapma her ama her şeyine karışmaya başlar. Madem bu evliliği devam ettireceksin insnaları alıştırman lazım.

Canımm evliliğin ilk ayları kimine göre canım cicim ayları olsada kimine göre bu denli sancılı geçiyor bana görede öyleydi eşimle sürekli kavga ediyorduk öyle böyle değil çok ağlıyordum üzülüyordum insan evliliğinini ilk aylarında böyleeyse biz bir ömrü nasıl geçirrcez die ama şükürler olsunki atlattıkk çok mutluyum 2. yarıda şifreleri çözüyor insan sen eşini af edersin ama ailesinin hiç sanmıyorumm zaten senin kendini böyle değersiz his etmen eşinin ailesinin de bunu bilmesi olmuş diyorsunya oğullarını tutdular senide tutsalar bu durum seni yine böyle his ettircekti emin ol bencede sen bir pedegoğa git ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum die destek al.. Rabbim mutluluğunu arttırsın...

Bence size birdaki oneriler bir cozum olmaz. Profosyenl destek almazsaniz hayati kendinize zindan edersiniz. Ve omur boyu kaygi bozuklugu cekersiniz

nişanlıyken bu kız arkadaş meselesi nasış ortaya çıktı?
siz taa ozamandan başlamışsınız bu günleri yaşamaya ama üstünü örtmek yerine hep taze gündemde tutmaya çabalama gayretiniz ilginç geldi.
giriş çıkışlarınızı haber vermek mi ? izin almanızı mı istiyor valideniz?
inanın bana insan sonunu baştan yaxıyor siz buna iyi bir örneksiniz.
bu evliligi kurtarmak için bir kaç çocuk yapmaya gitmeyin çünkü temeliniz saglam degil.

Sakın çocuk filan yapmayın ve psikolojik destek alın.işe girin çalışın.İzin filan almayın evinizi elinizi yuvanızı brnimseyin sahiplenin siz çekingen oldukça üzerinize gelirler

Eşine güvenmesini nasıl tavsiye edebiliyorsunuz? Aynı konuyu mu okuduk? Kadını dövmüş ve eski sevgilisine mesaj atmış.

Ben burdaki önerileri anlayamıyorum şu an hayretler içindeyim. Sabret diyenler, evliliğin ilk ayları sancılı diyenler..
Herkes evliliğinin ilk 3 ayında dayak yemiyor aldatılmıyor bunu bir netleştirelim önce.
Bu adamdan bir de çocuk yapmadan önce son şansın E Eate
Neden dayak yediğin eve döndün?

Yaşınız kaç sizin evcilik mi oynuyorsunuz? Ne demek sinirle başkasına mesaj atmak ne demek dayak yemek ne demek rezil olmak böyle yuva mı kurulur? Kaynananın derdi de etrafa rezil olmakmış asıl bak bak. Şu halinizle bi de çocuk yapıp onu çekiştirmeyin huzursuzluğun içinde

o evden taşının. evliliğe devam edecekseniz mümkünse eşin de başka bir iş baksın kendine.

aileler özellikle erkek aileleri neden yeni evlilerin evine yapışık, mahallesine yapışık bir yerde otururlar .gelinini,oğulları çıldırtınca dövmek için mi?yoksa oğullarının değil kendi dizayn ettikleri evlilik hayatını gelinlerine yaşatmak için mi?ondan sonra geline duvar kovuğundan çıkmış muamelesi yap geçim bekle.bu dünyasnın 8. harikasının doğurduğunu düşünenen erkek anneleri hiç evlendirmemeli oğluşlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…