Öncelikle şuanda bir kaygı bozukluğu yaşadığınızı söylemeliyim size. Bu kaygılarınız hafiflemeden ne sağlıklı düşünebilirsiniz ne de huzur bulabilirsiniz. Öncelikle psikolojik destek alın, bu kaygıları hafifletin. 2nokta dikkatimi çekti: Birincisi neden sürekli nişanlıyken eğer istemiyorsan ayrılalım diyordunuz? İnsan bunu durduk yere söylemez, demek ki zaten bir sorun vardı ve hissediyordunuz. İkincisi çalışmanıza izin vermemesi konusunu halletmeniz gerekiyor. Bu şekilde sürekli evde kurup kurup hasta olursunuz. Kadınların en büyük hatası evlenince kendilerini her şeyden soyutlamaları oluyor bence. Böyle bir konuda izin bile almamalısınız ya, lütfen mutlaka çalışın çalışın çalışın.
Evde boş durmaktan da böyle kuruntu yapıyorsunuz bence bi meşgale bulun derim ya eşinizle konuşun size işinn iyi geleceğini böyle kafanıza taktıgınızı yada bi kursa yazılmak istediğinizi diyin biraz baska seylerle ugrasın ki kafanız dagılsn birazda boş kalmaktan iyice sarmışsınız gibi
Eşim tek olsa sorun değil ya sanırım ben yanlış konu açtım . Ben eşimin ailesiyle evlendiğim için hiçbir kpnuda onlardan izin alamıyorum. Spora gitmek istesem onlardan izin almalıym markete giderken onlara sormalıym. Anneme söylediğimde diyor ki kızım ne olcak söyle kendi huzurun için . Ama iğneleyici laflar olunca olmuyor kabul edemiyorm
Nişanlıyken öğrendim bu kızla aynı yerde çalıştığını . Ve ondan sonra içime korkular girdi. İnat için mi evleniyosun benimle diyip durdum hep. Kendime olan güvenim saygım paramparça. Evliyim kocam hep benm yanmda ama ben o kızı kıskanıyorum korkuyorum aklını çelecek diye . Kocama da çok güvenmiyorum açıkçası . En ufak boşlukta alır başını gider diye. Şimdi tekrar bu konuyu ona açamıyorum aramız bozulmasın diye fakat vesveseler peşimi bırakmıyor. Ama şunu anladım ki hayatta neyi devamlı düşünüp çağırırsanız o size geliyor . Pişmanım
Yol yakınken don kardes.. bu. Ne daha ılk aydan? Atamamıs kafadan belli.. kv yede ayıp yuh.. git bırak bunları hepsı kopek olsun kapında
Canımm evliliğin ilk ayları kimine göre canım cicim ayları olsada kimine göre bu denli sancılı geçiyor bana görede öyleydi eşimle sürekli kavga ediyorduk öyle böyle değil çok ağlıyordum üzülüyordum insan evliliğinini ilk aylarında böyleeyse biz bir ömrü nasıl geçirrcez die ama şükürler olsunki atlattıkk çok mutluyum 2. yarıda şifreleri çözüyor insan sen eşini af edersin ama ailesinin hiç sanmıyorumm zaten senin kendini böyle değersiz his etmen eşinin ailesinin de bunu bilmesi olmuş diyorsunya oğullarını tutdular senide tutsalar bu durum seni yine böyle his ettircekti emin ol bencede sen bir pedegoğa git ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum die destek al.. Rabbim mutluluğunu arttırsın...Merhaba. Öncelikle şuan üye oldum ve ilk defa kendimi hiç tanımadığım insanların yardımına muhtaç hissettim. Üç aylık evliyim ve bana göre çok ağır şeyler yaşadım. Şimdi eve geri döndüm eşimle aram sözde iyi ama atlatamıyorum. Daha iki aylık evliyken eşimin bir anlık sinirle (kendisi öyle diyor) eski kız arkadaşına mesaj attığını gördüm. Ben bunun üstüne rezillik çıkardım yapmamalıydım belki ama o an aklım gitti. Aramızda şiddet de oldu. Sonra yalvar yakar kaldım ama tek başına hissettim kendimi. Kayınvalidemlerle evlerimz kapılarımz yapışık. Bu olayda oğullarını tutup benim bağırmalarımın rezillik oldğunu söyleyip laf saydılar. Babamın evinde bir haftadan fazla kaldım eşim dışında kmse aramadı. Şuan döndüm eşimi affettim herkes daha yeni evlisin yıkma yuvanı dedi. Ama delirmek üzereyim . Saç diplerim ağrıyor uyuyamıyorum hep bi korku hep bi kalp çarpıntısı . Aklımı yitircek gibiyim. Kendimi çok değersiz hissediyorum . Kendi evimde hırsız gibi yaşıyorum biri gelir de yine bişey der diye. Bana yardım edin akıl verin lütfen bu kötü düşüncelerden nasıl kurtulabilirim nasl huzura kavuşabilirim. Kendi kendime konuşmaya başladım kendi kendime kızıyorum devamlı. Çok korkuyorum cidden
Bence size birdaki oneriler bir cozum olmaz. Profosyenl destek almazsaniz hayati kendinize zindan edersiniz. Ve omur boyu kaygi bozuklugu cekersinizMerhaba. Öncelikle şuan üye oldum ve ilk defa kendimi hiç tanımadığım insanların yardımına muhtaç hissettim. Üç aylık evliyim ve bana göre çok ağır şeyler yaşadım. Şimdi eve geri döndüm eşimle aram sözde iyi ama atlatamıyorum. Daha iki aylık evliyken eşimin bir anlık sinirle (kendisi öyle diyor) eski kız arkadaşına mesaj attığını gördüm. Ben bunun üstüne rezillik çıkardım yapmamalıydım belki ama o an aklım gitti. Aramızda şiddet de oldu. Sonra yalvar yakar kaldım ama tek başına hissettim kendimi. Kayınvalidemlerle evlerimz kapılarımz yapışık. Bu olayda oğullarını tutup benim bağırmalarımın rezillik oldğunu söyleyip laf saydılar. Babamın evinde bir haftadan fazla kaldım eşim dışında kmse aramadı. Şuan döndüm eşimi affettim herkes daha yeni evlisin yıkma yuvanı dedi. Ama delirmek üzereyim . Saç diplerim ağrıyor uyuyamıyorum hep bi korku hep bi kalp çarpıntısı . Aklımı yitircek gibiyim. Kendimi çok değersiz hissediyorum . Kendi evimde hırsız gibi yaşıyorum biri gelir de yine bişey der diye. Bana yardım edin akıl verin lütfen bu kötü düşüncelerden nasıl kurtulabilirim nasl huzura kavuşabilirim. Kendi kendime konuşmaya başladım kendi kendime kızıyorum devamlı. Çok korkuyorum cidden
Eşine güvenmesini nasıl tavsiye edebiliyorsunuz? Aynı konuyu mu okuduk? Kadını dövmüş ve eski sevgilisine mesaj atmış.Kendinize ve eşinize güvenin ve o kızdan bahsederekte ilgi uyandırmayın insanoğlu sonucunda. Eşiniz sizi seviyor ki sizle evlenmiş . Bu sürede baktınız kız hala ilgili davranıyo eşinize bunu güzel dille eşinize anlatın oda kıza karşı daha dikkatli olması gerektiğini anlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?