Yeni evliyim çok büyük bir çıkmazdayım

"Aramizda şiddet oldu sonra yalvar yakar oldum"demişsin de ben anlayamadim sen mi eşine siddet uyguladın da yalvar yakar oldun?

"Aramizda şiddet oldu sonra yalvar yakar oldum"demişsin de ben anlayamadim sen mi eşine siddet uyguladın da yalvar yakar oldun?

O mesajı görünce ben elimde ne varsa fırlattım eşimin üstüne . Kaynpederim araya girdi gerçkten o an ne yaptığımı hatırlamıyorum ama göğsüne vurduğumu biliyorum sadece o da telefonu elimden almak için ellerimi bileklerimi sıktı biraz zorladık birbirimizi. Eşim bu olaydan sonra ben sakin bir kafayla düşündüm bi saat ve evime dönmek istediğimi belirttim o yalvardı yemnler yetti asla o kızla konşmadm diye . Hayat bazen en korktuğunz şeyle sınıyor sizi. Hep aldatılmaktan korkardım yaşadım hem de çok erken

Hoşgeldin canım :)

Bence evlilikte ilk aylar huzursuzluklar Tartışmalar çıkması öok normal ama eşinin yaptığı da hiç olgun bir davranış değil . Ailesinin hemen yanı Başınızda olması da olayı tetiklemiş Olmalı .
Ayrı bir yere Taşınma imkanınız yok mu ? Ya da eşini ikna edemez misin ?
Bu arada bir psikologdan mutlaka yardım almalısın .

Eş aileleri neden her firsatta suçlanıyor anlamiyorum. Gün gelecek bizde birilerinin eş ailesi olacaz. Adam kendi iradesi ile mesaj yazmış kizcagiz da sinirlenmiş. KP min yaninda olmasi belki de şiddetin ilerlemesini onlefi.Başbaşa olsalardı;ahh kocacim iyi yaptin mi diyecekti?
Konumuza donersek canim eşinin yaptığı hoş görünmüyor. Mesajin içeriğini bilmediğim icin de aldatma mıdır degil midir? Kestirmek zor. O bayana "canim aşkım nitanem seni ozledim seviyorum"falan yazmissa o aldatmadir. "Naber nasilsin" bab'inda birşeyse peşin hükümlü olmamak lazim.
Bence sen aldatilmadin. Kafana takma. Evliligin en guzel zamanlari hoş gecirmeye bak.

Ne öncesi var mesajın ne sonrası . Sadece aşkm yazmş. Aklım almıyor diyorm ki yıllar geçecek ve eski sevgilime hiçbir şey yokken aşkım yazacağım. İnanmak istiyorum çok ağladı yemnler etti biranlk sinirle öfkeyle yaptım diye. Normalde olsa asla kabul edilemez bir durum derdim . Ama olmuyormuş insan başına gelince anlıyormuş. Kalbim ağrıyo . Bu kadar çok seviyoken, hiç görmediği ilgiyi gösteriyorken nasıl oluyor da böyle bir şey yapıyor. Hep diken üstündeyim telini eline her alışında kalbim ağrıyo sanki bir yumruk atılıyo iki göğsümün arasına. Ama belli etmemek zorundayım. Çünkü kabl edip gldim bi kere. Bırak git boşan diyenler olmuş inanın denedm ama olmadı bilmiyorum neden. gerçkten eşimin beni sevdiğine inanmak istiyorum.

lütfen ama lütfen kim öyle sinirle aşkım yazıyormuş ya.
sizde kabullenip oturun üstünü açmayın yada bizi aptal herine koymayın artık.
sinirle aşkım yazmış da şimdi pişmanmışda tabi tabii

Bu evliliği devam ettirmeye karar verdin. Orasi senin evin. Senin evinde kimse sana laf soyleyemez gelen olursa senin misafirindir ağırlarsin uğurlarsın. Onlar seni aramadıysa sende onları arama. Mrb mrb mecburi muhabbet. Kimseye taviz de verme kimsenin ağzına lafta verme. Evinde olan her şey sır olsun kimseye duyurma. Mesafeli ve güler yüzlü ol bi sey olmamış gibi davran esinin ailesine. Soğuk savaş böyle bi şey

Aslinda seni anliyorum. Zor nir durum.Eşin bir an boş bulunmuş diyelim. Bu olay eminim eşinin aklini başına toplamasina neden olmustur. Bilemeyiz belki hayirli bile olmustur.
Büyük küçük her problemde ayril diyenlerin aksine, madem eşini gercekten seviyorsun ve o da hata yaptığını kabul etmiş, hic bir şey olmamış gubi davran senin olgunlugundan utansin. Ama Allah korusun bir daha (ben olacagini sanmiyorum )olursa geregini yaparsin. Esinin de seni sevdiğini düşünüyorum ve içinin pusmanlik ateşiyle yandigina inaniyorum. Hep kuşku içinde olup kendini cenderye sokma. Dilerim evliliğin cok mutlu şekilde sürer. Yanilmaz bir Allah. Her serde bir hayir vardir bilemeyiz. Sevgiler.

Bunu yaşayan benim ve bir çıkmazda olduğumu belirttim zaten . Daha yeni evliyim ve ilk evliliğim tecrübem yok. Nasıl davranmam gerektiğini bilmediğimi ve birilerinden bir medet umduğumu da söyledim. Kimseyi aptal yerine koyma durumum yok. Bu kadar acımasız olmayın .

Şuanlık mı bilmiyorum ama eşim çok değişti. O olay olduğunda yalvardı ben vallahi sen bu kadar sevdiğimi bilmiyordum kaybedince anladım diye. Her şeyi düzlticem unutturcam dedi. Ama kadınsal duygularım ve çok erken oluşu yoruyor beni. Kimseyi burda gerçkten aptal yerine koymuyorum bu yorum üzdü beni. Sadece benim yardıma ihtiyacm vardı birileriyle dertleşmeye ihtiyacm vardı. Dualarınız temennileriniz için çok teşekkür ederim

Bir mesaj atılmış ve gereken tepkiyi vermişsiniz. Artık kendinizi kurmayın. Kapatın üstünü ve davam edin. Bir daha yapacağını da sanmam. İlk aylar bunalmış önceki gibi devam etmek istemiş ama olmaz evli bi adam gibi davranmayı öğrenmeli.
Ayrıca kayınvalidene haber verme yada izin alma gibi birşey yapma. Bi kaç kere söyledin mi ipleri onların eline verirsin. Eşine de söyle bunu yapmayacağını. Ben seninle evlendim tek sprumluluğum sana karşı başkasına hesap vermeme gerek yok de. Ama annem fln derse sen benim annemden izin istesen her seferinde nasıl hissedersin de. Kv den de sorarsa nerdeydin fln diye hıı anne şuraya gitmiştim noldu de?

Tabii ki cok iyi bilemem ama eşinin düzelmesini şimdilik gibi düşünmüyorum. Dersini aldığına inaniyorum. Şöyle bakabilirsin;evet eşim hata yapti hoş değildi ama sevgi biraz da afedebilmektir.
Eşin hırçın ve inatçı biri değil gibi görünüyor. Oyle insanlar var ki; gözünün onunde resmen dibine kadar aldatiyor ve gözünün içine baka baka da inkar ediyor.

Buradaki bazi yorumlari da kafana takma. Yorumlarini takip ettim art bir niyetin buradaku üyeleri aptal yerine koymak gibi bir düşüncen olsaydı bunu yakalar ve önce ben söylerdim:))
Yaşın itibariyle ve sanirim idealist yapinla hayati ve her şeyi çok ciddiye aliyorsun buna değmez kendini gereksiz yıpratırsın yazık olur sana birazcık (çok değil:))relax ol canim. Inan hayat cok ciddiye almaya değmiyor. Sevgiler...

Esinin ailesine cok yakinsiniz sanirim. Belki izin almak değil de haber vermek anlaminda söylemiş olabilir eşin. Dünyanın bin türlü hali var. Mesela karşılıklı oturuyormussunuz. Sen dışarı çıktın Allah korusun hırsız girdi evde tikirtilar oldu kv. Senin evde olmadığını bildiği icin goz kulak olabilir. Ama seni evde saniyorsa senin evisi yaptigini düşünüp oralı olmaz... Bu gibi seyler olabilir.

Sakın çocuk yapma kocanı iyi gözlemle kendini değiştirmek için bir gayreti yoksa malesef seninde yapabileceğin birşey kalmıyor.

Eşiniz 'aşkım' diye mesaj atıyor ve sonrası yok öyle mi?
Kızla aynı iş yerinde ve kız eşinizle uğraşıyor.
Ama 'aşkım' yazan mesaja cevap vermedi öyle mi?
Bu kısmı anlamam,kabul etmem mümkün olamaz.

Siz nasıl bir kavga yaşadınızki adam eski sevgiliye mesaj attı.
Demekki aklının bi köşesinde hep var.
Yalan yere size olumlu yorum yapamıyorum konu sahibi..cidden elle tutulur yanı yok.

Çoğu çift evliliğin ilk aylarında sorunlar yaşar.Ya aileler yüzünden ya da alışamamaktan.
Sizinki başka bir kız yüzünden olunca işin rengi değişir.

Umarım hayırlısı olur.
Samimiyim üzüldüm.
Anne babanız için üzüldüm.
Kızını evlendiriyorsun.Ve manyaklar ordusu bir ailenin esiri oluyor.yazık yani...

Izin almak zorunda değilsiniz onlardan. Niye kendinizi huzursuz hissediyorsunuz?

Sayfaları okurken aklım durdu kıza gelen tavsiyelere yazmak istediğim tamda bu sinir olmaya gidip eski sevgiliye yazmak ne alaka ?Konu sahibi de sinir oldu aile evine gitti yazdı mı acaba eski sevgilisine? Resmen adam yakalanınca kıvırmış ya

bakın tüm yorumlara okuyun hepsüni hangi fikri benimsediniz hangisine farklı cevap verdiniz özür diledi pişmanım dedi dedi dedi.
peki pişman ise siz seviyorsanız unutacaksınız üstünü kapatmaya çalışacaksınız desem yapar mısınız

Biraz önce eşime açtım bu konuyu tekrar hazmedemediğimi unutamadğımı söyledim. Biliyorum bakışlarından bile anlıyorum dedi . O zaman da söyledim şimdi de söylüyorum öyle bir şey yok lütfen içini rahatlat artık devamlı bunları düşünme dedi. Erkek olmak güzelmiş . Kazara birine bi mesaj atsam ve bu duyulsa kendimi paralayıp yeminler de etsem kmse inanmaz . Biliyorum okuyan herkes gurursuz olduğumu düşünüyor belki de haklılar . Geri gelerek yutmuş gibi göründüm. Ama olmadı üç aylık evliliğimi bitiremedim. Belki de sevgimden ziyade insanlar ne der diye düşündüm. Normalde asla böyle şeyleri takmayan bir insandım evlenene kadar . Dışarıdan bakıldığı gibi değilmiş. Buraya yazarken her türlü yorumun yapılacağını biliyordum fakat inanın ki bi kalemde silip atmayı çok istedim denedim de ama olmadı .

Umarım hayırlısı olur.
Samimiyim üzüldüm.
Anne babanız için üzüldüm.
Kızını evlendiriyorsun.Ve manyaklar ordusu bir ailenin esiri oluyor.yazık yani...
Ben de genelde bunu soylemek isterim. Ama kız erkek ayrımı yapmadan. EVLADINI olarak.
Kızın olsun, oğlun olsun farketmez. Binbir emekle, sevgiyle, fedakarlikla büyüt, Evlensin bi manyağa ve manyaklar ordusu bir ailenin esiri olsun, seni tanimasin,saymasin, manyagin esiri olsun. Ne kadar acı.

Ben gerektiği kadar empati yapıyorum ve subjektif degil objektif bakiyorum tek fark bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…