- 31 Ocak 2018
- 487
- 1.320
- 28
"Aramizda şiddet oldu sonra yalvar yakar oldum"demişsin de ben anlayamadim sen mi eşine siddet uyguladın da yalvar yakar oldun?
Hoşgeldin canım :)Pişman olduğundan eminim. Ya da bilmiyorum öyle olduğuna inanmak istiyorum. Bizim aramız çok iyiydi. Gerçekten anlam veremiyorum. Ama asla ailesiyle kültürüm uyuşmadığı , hayat tarzlarımız örtüşmediği için beni devamlı şikayet edip kötülemişler. Bi gün bu kızla ilgili laf vurmuştum eski kız arkdaşıyla ilgili . Tartışmıştık. Sinirle yaptım çok pişman oldum dedi. Belki de hem ailesinin beni kötü göstermesi hem de benim devamlı eskiyi haturlatmam onu bu hataya itti. Ama gerçkten zor . Hiçbir şey yok gibi kalmak çok zor
Eş aileleri neden her firsatta suçlanıyor anlamiyorum. Gün gelecek bizde birilerinin eş ailesi olacaz. Adam kendi iradesi ile mesaj yazmış kizcagiz da sinirlenmiş. KP min yaninda olmasi belki de şiddetin ilerlemesini onlefi.Başbaşa olsalardı;ahh kocacim iyi yaptin mi diyecekti?
Konumuza donersek canim eşinin yaptığı hoş görünmüyor. Mesajin içeriğini bilmediğim icin de aldatma mıdır degil midir? Kestirmek zor. O bayana "canim aşkım nitanem seni ozledim seviyorum"falan yazmissa o aldatmadir. "Naber nasilsin" bab'inda birşeyse peşin hükümlü olmamak lazim.
Bence sen aldatilmadin. Kafana takma. Evliligin en guzel zamanlari hoş gecirmeye bak.
lütfen ama lütfen kim öyle sinirle aşkım yazıyormuş ya.Ne öncesi var mesajın ne sonrası . Sadece aşkm yazmş. Aklım almıyor diyorm ki yıllar geçecek ve eski sevgilime hiçbir şey yokken aşkım yazacağım. İnanmak istiyorum çok ağladı yemnler etti biranlk sinirle öfkeyle yaptım diye. Normalde olsa asla kabul edilemez bir durum derdim . Ama olmuyormuş insan başına gelince anlıyormuş. Kalbim ağrıyo . Bu kadar çok seviyoken, hiç görmediği ilgiyi gösteriyorken nasıl oluyor da böyle bir şey yapıyor. Hep diken üstündeyim telini eline her alışında kalbim ağrıyo sanki bir yumruk atılıyo iki göğsümün arasına. Ama belli etmemek zorundayım. Çünkü kabl edip gldim bi kere. Bırak git boşan diyenler olmuş inanın denedm ama olmadı bilmiyorum neden. gerçkten eşimin beni sevdiğine inanmak istiyorum.
lütfen ama lütfen kim öyle sinirle aşkım yazıyormuş ya.
sizde kabullenip oturun üstünü açmayın yada bizi aptal herine koymayın artık.
sinirle aşkım yazmış da şimdi pişmanmışda tabi tabii
Aslinda seni anliyorum. Zor nir durum.Eşin bir an boş bulunmuş diyelim. Bu olay eminim eşinin aklini başına toplamasina neden olmustur. Bilemeyiz belki hayirli bile olmustur.
Büyük küçük her problemde ayril diyenlerin aksine, madem eşini gercekten seviyorsun ve o da hata yaptığını kabul etmiş, hic bir şey olmamış gubi davran senin olgunlugundan utansin. Ama Allah korusun bir daha (ben olacagini sanmiyorum )olursa geregini yaparsin. Esinin de seni sevdiğini düşünüyorum ve içinin pusmanlik ateşiyle yandigina inaniyorum. Hep kuşku içinde olup kendini cenderye sokma. Dilerim evliliğin cok mutlu şekilde sürer. Yanilmaz bir Allah. Her serde bir hayir vardir bilemeyiz. Sevgiler.
Izin almak zorunda değilsiniz onlardan. Niye kendinizi huzursuz hissediyorsunuz?Malesef öyle bir şansımız yok. Şuan eşimle iyiyiz ama o tarafla ilgili yine sorunlar olacak biliyorum. Evden çıkarken bile korkuyorum ne dicekler diye . Annemlere her gidişimde ağlayarak gittim neden ondan izin almıyormuşum diye . Bilmiyoruö bekarlık daha güzeldi diyip duruyorum hep
Sayfaları okurken aklım durdu kıza gelen tavsiyelere yazmak istediğim tamda bu sinir olmaya gidip eski sevgiliye yazmak ne alaka ?Konu sahibi de sinir oldu aile evine gitti yazdı mı acaba eski sevgilisine? Resmen adam yakalanınca kıvırmış yalütfen ama lütfen kim öyle sinirle aşkım yazıyormuş ya.
sizde kabullenip oturun üstünü açmayın yada bizi aptal herine koymayın artık.
sinirle aşkım yazmış da şimdi pişmanmışda tabi tabii
Sayfaları okurken aklım durdu kıza gelen tavsiyelere yazmak istediğim tamda bu sinir olmaya gidip eski sevgiliye yazmak ne alaka ?Konu sahibi de sinir oldu aile evine gitti yazdı mı acaba eski sevgilisine? Resmen adam yakalanınca kıvırmış ya[/QUOTE
Sayfaları okurken aklım durdu kıza gelen tavsiyelere yazmak istediğim tamda bu sinir olmaya gidip eski sevgiliye yazmak ne alaka ?Konu sahibi de sinir oldu aile evine gitti yazdı mı acaba eski sevgilisine? Resmen adam yakalanınca kıvırmış ya
bakın tüm yorumlara okuyun hepsüni hangi fikri benimsediniz hangisine farklı cevap verdiniz özür diledi pişmanım dedi dedi dedi.Bunu yaşayan benim ve bir çıkmazda olduğumu belirttim zaten . Daha yeni evliyim ve ilk evliliğim tecrübem yok. Nasıl davranmam gerektiğini bilmediğimi ve birilerinden bir medet umduğumu da söyledim. Kimseyi aptal yerine koyma durumum yok. Bu kadar acımasız olmayın .
bakın tüm yorumlara okuyun hepsüni hangi fikri benimsediniz hangisine farklı cevap verdiniz özür diledi pişmanım dedi dedi dedi.
peki pişman ise siz seviyorsanız unutacaksınız üstünü kapatmaya çalışacaksınız desem yapar mısınız
Ben de genelde bunu soylemek isterim. Ama kız erkek ayrımı yapmadan. EVLADINI olarak.
Umarım hayırlısı olur.
Samimiyim üzüldüm.
Anne babanız için üzüldüm.
Kızını evlendiriyorsun.Ve manyaklar ordusu bir ailenin esiri oluyor.yazık yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?