Yeni evliyim çok büyük bir çıkmazdayım

Rabbim yardımcınız olsun inanın bunu anlatmasi çok zor. Eğer ayrılmayi göze alamiyorsaniz bunu unutturmasida eşinizin elinde.
Ama o densiz insan hala eşinizi rahatsız ediyorsa dersini vermelisiniz.

Haklısınız.
Konu sahibi bir kız evlat olduğu için ve benim de iki kızım olduğu için o şekilde yaklaşmış olabilirim.
Ama elbette düşüncelerim tüm evlatlar adına.
Erkeği de kızı da,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ve iyi insanlara eş etsin.
Şu cümle çok klasikleşti ama içi boş değil,hiç boş değil.
Çok güzel dua..gerçekten "iyi insanlara" ihtiyaç var.
Merhamet sahibi,empatik,vicdanlı iyi insanlara..
Sevgiler...

Allah biliyor ya siz somunda bosanirsiniz bence. Iki uc aylilikta olacak seyler degil bunlar. Cocuk filan bari dusunmeyin iki uc yil

Rabbim yardımcınız olsun inanın bunu anlatmasi çok zor. Eğer ayrılmayi göze alamiyorsaniz bunu unutturmasida eşinizin elinde.
Ama o densiz insan hala eşinizi rahatsız ediyorsa dersini vermelisiniz.
İyi söylüyorsunuz,hoş söylüyorsunuz da adam o kıza "aşkım" diye mesaj atmış.
Kız eğer adamı rahatsız eden bir tip olsa idi o mesaja karşılık vermez miydi?
Burda bi çelişki var anlayamadım.
Ya adam yalan söylüyor,kızın uğraştğı filan yok.
Ya da mesajlaşmaları 'aşkım' dan ibaret değil.

Aynen katiliyorum. Amin..

kapatın artık tekrar açarak içinizdeki acıyı taze tutmayın
yapamıyorsanız gidip terapi alın psikologa gidin ama evinizde o kadının adını anlayı bırakın.
ugraşılar bulun kurslara gidin düşüncelerinixi odaklayacak güzel şeyler bulun

Kızdan cwp geldi mi ve msjda ne yazmış..
kontrol et belli etmeden özellikle tartışmalardan snra. bi tartışmada msj atan büyük bi kavga etseniz yanınada gider.. umarım bida yapmaz..

Erkekler kadınlar gibi değildir. balık hafızalıdr emin ol eğer 1-2 yıl hiç bu konuda konuşmazsan msj attığnı bile unutur. Ama sürekli gündeme getirirsen içinde azda olsa kıvılcım varsa onu büyütürsün.

Eşinle mutlu ol o insanlara inat hiç fırsatını verme.. mümkün olduğunca tartışma. Güzellikle konuşarak halletmeye çalış. Ve kendi evindesin kimsenin birşey demeye hakkı yok. Umursama ..

Kuaföre git, saçını başını yaptır, güzel yemekler yap, kayınvalidene bal aksın ağzından. Eşine bu konudan hiç bahsetme. Unutun gitsin. Ama onu gizli takibe al. Bir daha olursa olay çıkarma. Direk kadını devreden çıkar. Kocamı bırak de sert bir dille. Kocana da birşey belli etme. Kovanı kaptırma kimseye. Bu devirde kocsmı var ortalıkta kızlar kırkında bekar.

Eski kız arkadaş ne kadar eski ve ne kadarlık ilişkileri olmuş?

Sizin evlilik öncesi tanışıklığınız ne kadar ve klasik görücü usulü mü?

Taşınmak neden mümkün değil?

Anlattığın şeyleri yeni evliyken yaşamış biri olarak sana söyleyeceğim şey, kendi değerini bil canım zaman akıp gidiyor ve sen öyle bir duruma geliyorsun ki kaybettiklerin arasında en çok kendini özlüyorsun, evet yuva kurmak hiç kolay değil ama mutsuzsan kimseye eyvallahın olmasın, kendin için yaşa öncelikle..

Adamın aşkım dediği kısmı görmedim. Yani insanın hazmedemeyeceği bi durum tabikide kendi adıma söylemem gerekirse ben kabullenemezdim.
Herkes kendi yaşadığını bilir. Adam da karakter olsaydi yeni evli eşine bunu yapmaz di.
Ama bir kadında evli olduğunu bile bile adam atsa bile atmamaliydi.

Bazen hayat hayal ettiğiniz gibi ilerlemiyor. Düşündüklerinizle yaşadıklarınız tamamen zıtlaşabiliyor. Üç buçuk yıl önce babamı kaybettiğimde her şeyin bittiğini düşündüm bu sürece kadar da atlatamadım. Güçsüz bir insan değildim ama kolum kanadın kırıldı. Hayattaki en büyük dayanağımı desteğimi kaybettim. Evlilikten hep kaçtım hep korktum. Eşimle kuZenlerimiz aracılığıyla kriterlerimiz uyuşuyor diye tanıştık. Ailelerin haberi olmadan . İlk önce kendimiz karar vermek istedik. Birbirimze ısındık sonra tamam dedik. Tanışmamızla evlenmemiz arasında beş ay yoktu çok hızlı ilerledi her şey. Bu süreçte eşim benim için maddi manevi çok sıkıntıyı göze aldı. Bu yüzden beni sevdiğinden emindim hep. Evlendik mutsuz bir çift olmadık sadece alışma sürecindeki problemleri yaşıyorduk . Sonra bu olay yaşandı ve ben babamdan sonra biz kez daha kırıldım. Belki ilk kırılışım olsaydı, babam yanımda olsaydı kalmazdım . Onun sevgisi herkesten fazlaydı. Ama şuan ihtiyacım var. Birinin sevmesine. Belki de eşime bu yüzden inandım. Bu yüzden gururumu ayaklar altına aldm. Ne alakası var diyecek olanlar var. Yirmi gündür ne yaşadığımı nasıl yandığımı ben biliyorum. Gitmekle kalmak arasındaki o acının ne olduğunu anlatamıyorum bile. Sadece yazarak rahatlayabileceğimi düşündüm. Acı geçmiyor , alışmıyorsun da . Sadece zaman yeni acılar ekleyip bir öncekini aratıyor. Ve ben 27 yaşında olan ben bu zamana kadar herkes tarafından ne kadar dik durduğu konuşulan ben artık yıkıldım .

27 yaşında misin? Eşin kaç yaşında?
Görücü usulü evlendik diye yazmisyin galiba ama görücü usulu değilmiş.

27 yaşında misin? Eşin kaç yaşında?
Görücü usulü evlendik diye yazmisyin galiba ama görücü usulu değilmiş.

29 yaşında. İkimiz de dini olarak belli kriterler istiyorduk . Kuzenlerimiz karı koca . Akıllarına biz gelmişiz tanıştırmak istediler. Diyorumya biz birbirimizi sevdik ben öyle bilerek evlendim. Ama demek ki seven taraf sadece benmişim

Eşinin mesaj gönderdiği bayani evlenmeden once taniyor muydun?
Siz evlenmeden önce eşinle nasıl bir diyalog ya da iliskileri varmış?

Eşinin mesaj gönderdiği bayani evlenmeden once taniyor muydun?
Siz evlenmeden önce eşinle nasıl bir diyalog ya da iliskileri varmış?

Tanıma derken kendisini hiç görmedm sadece aynı iş yerinde çalıştıklarını biliyorum. Ve benle tanışmadan 6 7 ay öncesinde bir ay konuştuklarını yapıları uymadığı için ayrıldıklarını biliyorum. Ama ben aynı iş yerinde çalştıkları ve devamlı muhatap olmak zorunda kaldıkları için hep işkillendim . Bir şey yokken bile işkillendim çünkü kızın onun peşini bırakmadığını bir kez söylemişti . Nişanlıyken bile seni unutamadım demiş artk ne kadar doğru bilmiyorum. Çok büyük bir yalanın parçasıymışım gbi hissediyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Eşim gerçkten kötü biri değildi nasıl yaptı bu hatayı bilmyiorum. Namazına dinine ahlakına çok düşkündü . ( genelde böyleleri yapar bunu dediğinizi biliyorum) ama hiç yakıştıramadım. Kendisi de dedi eğer ben onla konuşuyor olsaydım mesajı silerdim sinirle attm ve hemen pişman oldm telefonu attım köşeye dedi . Senden saklasam teli hep senin yanında bırakmam dedi . Bilmiyorm gerçkten çok zor

Yanlış bir kanı. O tür şeyleri Dinine düşkün namaz kilanlar daha cok gibi bir düşüncem yok.
Nisanliyken de o bayanın mevzuunu biliyordun ayni iş yerinde olduklarini da biliyordun ayrıca kendi aşırı kıskanç yapini da biliyordun...
Peki nişanlıyken esin ailesi ile iliskinizin nasil olmasini istedigini söylemiş miydi?

Bi Insan Eski sevgilisini Niye Merak eder ki? Unutamadi icindir, aci bir gercek olsada...Ne kadardir sevgiliydiniz ki? Once bi Kendine gel saglina dikkat et. Esinle konus sıkıntılarını anlat ve yazmissinki siddet de vardi. Cicim ayindasiniz evliligin Ilk donemlerinde bunu yaşAman anormal. Korkuyorsun guvenmiyorsun gelecekten. Ve Bence Cok Iyi biliyorsun ne yapicani Ama O adimi atmakdan korkuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…