5 aylık evliyim çok huzursuzum eşimle severek evlendik 1 sene nişanlı kaldık eşim çok sessiz sakin bi yapıya sahip hiç konuşmaz oturup hiç sohbet ettiğimizi bilmem benim sorunum kaynanam kaynanamla aramız gayet iyiydi taki düğüne 2 kalana kadar son zamanlarda iyice aldığım eşyalardan dekorasyonuma karışmaya başladı ve nişanlılık boyunca eşimin bana aldığı hediyelerin hepsinden kendinede aldırdı kaban telefon kıyafet iç çamaşırı gibi ve en sonunda balayına gittiğimiz yere tatile gitti biz döndükten sonra ve bana karşı bi tavır aldı evine gidiyorum hoş geldin demiyo sürekli bana laf sokup oğlunu övüyo bıktım ve tak etti 2 aydır evine hiç gitmedim telefon ediyo açmıyorum eşimse hep susuyo ne annesine nede bana hiç bişey demiyo sanki bişey olmamış gibi davranıyo hiç umrunda değil annesine yemeğe gidiyo oturmaya gidiyo beni evde bırakıp konuşmaya çalışıyorum cevap vermiyo hep susuyo tek dediği sen bana laf düşürmüyosun hep cevap veriyosun diyo ama çok saçma aramızdaki dengeyi bulması gerekiyo bıktım yardım edin nolur