Yeni evliyim cok sıkılıyorum evde siz neler yapiyorsunuz

Film dizi izlerim, kitap okurum bol bol. Dışarda günlük yürüyüş yaparım mutlaka. Tabii şimdi çocuk olduğundan bunlara vakit kalmıyor ama hobilere vakit ayırmak, evde spor yapmak için harika bir fırsat. temizlik yemek filan da olunca gün bitiveriyor zaten.

Ben bunlari yapmaktan sıkıldım daha farkli neler yapabilirim diye arastiriyorum

Bir kursa yazıl ısmek gıbı..
KURAN ogrenebılırsın... baska bır hafız hocadan namaz vs de olabılır bunun uzerıne yogunlaşıp komşuna, arkadasına, tanıdıklarına bilgilendirebilirsınız
Ya da bır emek ogrenıp (dikiş, iğne oyası nakış gibi) kendını geliştirip kar elde edebilirsin..
Ama bana kalsa once iman sonra dıgerleri Kolay gelsın

9 aylik evliyim antepden bursaya gelin geldim ve evde oturuyorum ve cok canim sıkılıyor sizler evde neler yapiyorsunuz fikir verir misiniz
Canım üreten insan mutlu olur. Ben evim için resim çerçevesi süsledim. Kapı süsü. Kokulu sabun süslemeleri vs. Ve hepside kendi zevkim kendi emeğim olduğu için yaparken çok mutluluk duydum. Adete benim için bi hobi oldular. Ayrıca Bursa çok güzel bir şehir. Gez dolaş hava al :)

Kendinize uygun bir hobi bulmak çok iyi gelecektir. Benim de boş zamanlarımda yaptığım taş boyamayı tavsiye ederim. Hem taş hem de boya malzemelerini alabileceğiniz siteler var. Ben de bu sene başladım buna ve zevkli gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…