Yeni evliyim çok sıkılıyorum

Hayatımda hiç beddua etmedim şu hamile halimle de zor tutuyorum.
İnsanları aileden vurmak senin ne haddine!
Sen bi kapı önüne kon bakalım arkanda kim duracak durmayacak dilerim bu sözünü gün gelir de yutarsın!
Kadın çalışan herkesin ailesinin olmadığını sanıyor. Karikatür gibi. Oysa insanlar kendi ayakları üzerinde durmak, asalak olmamak için çalışırlar. Birçok insan depremde bir dakika içinde kendi ürettiğini kendi kazandığını kaybetti. Bu şahıs da anasının babasının hatta abilerinin malına güveniyor boşuna karikatür gibi demiyorum..

Tam tersi çocuk yapabilir bana göre:) inanın çocuk evde ne kadar olumsuz düşünce varsa götürüyor çünkü çocuk her Zaman pozitif düşünen saf bir mucize.her ne kadar kötü olsan da seni hayata bağlıyor.
Bizde nedense evliliğin ortasına duşen bomba gibi büyük salladı . Bütün tartışmalar çocuktan sonra oldu. Demek tuhaflık bizde

Merhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım
Başakşehir Belediyesi'nin uygulaması var onu indirin. Orda güzel workshoplar oluyor. Onlara katilin.

Şuan çocuk falan düşünmüyorum ama illaki yapacağım 2 yıl sonra falan düşünüyorum bu zorunlu bişey ama çalışmak zorunlu değil geçim sıkıntımız yok
İnsan sadece geçim sıkıntısı için çalışmaz. Sosyalleşmek kendi ayakları üzerinde durmak çok güzel bir şey. Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. İnsanlar 30 yıl sonra boşanmak zorunda kalabiliyor. Bunları göz önünde bulundurun bence.

Bu mesajı kaydedeyim de moralim bozulduğunda okuyup bol bol güleyim..@ bu kadar becerilerim varken” kadın sanki beyin cerrahı..ben küçümsediği kasiyeliği yapabileceğinden şüpheliyim

madem öyle her şeyi İslami düşünüyor adam 2.ya da 3.eşi getirdiğinde laf etmeyecek işine gelince seküler işine gelince dindar olmuyor. Komşunun oğlu içen eden İslami hassasiyeti olmayan bir çocuktu babası ölünce islam diyor ki ablama 1 hak, bana 2 diyip durdu. Abla dava açınca kendine geldi… yok öyle laik devletin her türlü hakkından yararlanayım ama işime gelince en müslüman ben olayım
Bak kardeşim ben daha önce kasiyerlikte yaptım garsonlukta yaptim pastanede çalıştım18 yaşında iken ben kasiyerliğ küçümsemiyorum senin yeteneklerin varken gidip kasiyerlik yaparmısın yada şöyle soylim milyoner olsan gidip tofaş alırmısın onun gibi düşün ben yeteneklerimi iyice.geliştirip onların üzerine yönelmek istiyorum ama şuan çalışamam başım için tedavi olmam gerek kurslara gitmem gerek ve daha yeni evlendim evime anca alışıyorum hemen niye çalışayım parasal sıkıntımız olsa hemen girerdim zaten işe ama şuan kendimi zorlamak istemiyorum kimseye durduk yere hakarette etmedim çok üstüme geldi herkes taktılar çalış çalış diye ben başka konudayim onlar başka damarıma basıp basıp sakın kalmami bekliyor herkes

Konu bu değil ama 7 sayfaya kadar geldim ve surekli kendinizle celişiyorsunuz. Kendinizi mi bir seylere ikna etmeye calisiyorsunuz, insanlari mi kandirmaya calisiyorsunuz?

Istanbuldaymişsiniz, calismaniza gerek olmayacak kadar iyi maddi durumumuz demişsiniz. Oyle bir maddi durumu olan icin Istanbulda yapilacak çok şey var. Evde oturup aglayarak yere yikilmazdiniz.

Arkamda dağ gibi ailem.şuyum buyum var diyorsunuz sonra da annem oraya yollamadi buraya göndermedi şunu okutmadi, yapamadim vs diyorsunuz. Boyle aileniz boşanmaniza destek cikip ustune sizi evde oturtup rahat ettirir mi???

Baş agrisindan çalişamayan biri 7/24 bebek cocuk sesi hiç cekemez. Tutun ki bebeginiz kolik oldu ne olacak?

Kendinize hayal dunya kurmuşsunuz.

Yani insanlar üç aşağı beş yukarı belirli yerlerden arkadaş edinir. Okul arkadaşlıkları. Üniversite okumamışsınız, liseden hiç arkadaşınız yok mu? Spor, hobiler, kurslardan arkadaş edinilir veya iş hayatından. Yani en basitinden işe gider bir kahvenizi içer sosyalleşmiş olursunuz, toplum içine karışırsınız. Bütün gün evde tv izle ev işi yap, yazık ya. Kaldı ki birşeyle meşgul olmazsanız arkadaşlarınızla ne konusacaksınız. Tv ve yemek tarifiyle bir yere kadar, şahsen ben gelemem öyle bir arkadaşlığa. Baş ağrınız konusunda da mutlaka başka bir doktora gidin kronik kronik diye ömür boyu evde yatacak mısınız, herşeye tedavi yapılıyor size neden bulunamasın.

Merhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım
Canım yakında çocuk yapar daha çok sıkılıp iyice bunalıma girersin yani şekil ben 😅 önce çevre yapmalısın kendini geliştirici kurslara git yemek seversen yemek kursu pasta kursu da güzel olur yakın olsak arkadaş olurduk ben eyupdeym migrendasım ne güzel beraber başımızda ağırırdı😁

Back
X