• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim çok sıkılıyorum

Çalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok
Yarın ananız babanız yaşlanır abileriniz karısının ağzına bakar, herkes kendi alemine gider, o zaman orta yaşlı totonuzu kaldırıp pidecide masa silebilecek misiniz?

Merhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım

Irem gecen gun capli bir arkadas vardi o da senin gibi arkadas ariyordu. Tanisip kaynassaniz keske.

Ben koca eve para getirir ben ev işini yaparım kafasında değilim bı tarafinizdan anlayan sizsiniz evdeyim diye oturmuyorum ev işi yapıyorum binevi bende çalışıyorum ben ev işini yapıyorsam kocamda eşşekkk gibi çalışıp para getirecek herşey karşılıklı demek istedim asıl herşeyi totosundan anlayan insanlarla arkadaş olunmaz
Ayy hiç böyle diyemem eşşek gibi çalışıp getirecek diye kıyamam kocama ya çok yoruluyor zaten hiç böyle laf ağzıma alamam kocam için

Neden ağlıyosunuz yığılıp kalacak kadar
Neden yükleniyor herkes anlayamıyorum neden ağladığını belki söyleyecek gibi bir şey değildir bazen insanlar öyle acılar yaşar ki bakın terapiste bile anlatamaz kendisine itiraf edemez hanımefendi belli ki rahatsız anksiyete yaşıyor hiç kolay bir şey değil hakaret etmese evet iyi ama sağlam psikolojide olsa zaten etmez sağlığına kavuşmasını dilerim.

Neden yükleniyor herkes anlayamıyorum neden ağladığını belki söyleyecek gibi bir şey değildir bazen insanlar öyle acılar yaşar ki bakın terapiste bile anlatamaz kendisine itiraf edemez hanımefendi belli ki rahatsız anksiyete yaşıyor hiç kolay bir şey değil hakaret etmese evet iyi ama sağlam psikolojide olsa zaten etmez sağlığına kavuşmasını dilerim.
Anksiyetesi olan insan dört koldan her mesaja hakaret edip laf yetiştiremez, daha içine kapalı olur.

Evet bende kendisine psikiyatriye gitmesini söyledim henüz 22 yaşinda ve bu derece karamsar ağlamalı hergün iğne ile geçen bir hayat ziyanlık. Yapacak bir sürü yolu var ama kendi çabası yok kendisiyle çelişiyor karamsar, dramatik. Arkadaslik etmesi cok zor biri kendini düzeltmezse ne arkadasi olur ne gercek bir dost edinebilir.

Kasiyerlik yapacak acaba el hızlılığı, insanlarla iyi iletişim, matematik var mı acaba ki kasa emanet etsinler buna 😂
Ne becerisi var merak ettim yani milletin kılı tüyü almak dünyanın en basit işi bence biraz ten kıl yapısını bil dereceleri öğren falan 2 aylık eğitim gorse yeter sanırsın atom parçalayacak kapasite var hanım da. Öyle bir abartı.
Gelgelelim ünv bile üşenip okumamış.
Bu çok kötü üslub birincisi karşımızdaki insan bu diye bir kelime çok aşağılayıcı insanların hayatını bilmeden yargılamanız çok yanlış.kasa bile emenet edilmez dediğiniz insan kim bilir neler başaracak hayat kısa kimseyi küçümsemek lazım kınayan kınadığını yaşıyor sadece hatırlatmak istedim hatır gönül kırmaya gerek Yok düşüncelerimizi kırmadan söyleyebiliriz karşıdaki taş değil insan

Anksiyetesi olan insan dört koldan her mesaja hakaret edip laf yetiştiremez, daha içine kapalı olur.
O an yoktur sabah olmuştur belli ki iyi degil öyle olsa aşırı ağlamaz ne yaşadıklarını bilemeyiz aşırı yüklenerek bir gün birinin hayatına son vermesine sebep olunabilir bunu her zaman dile getiriyorum burada

Kasiyerlik yapacak acaba el hızlılığı, insanlarla iyi iletişim, matematik var mı acaba ki kasa emanet etsinler buna 😂
Ne becerisi var merak ettim yani milletin kılı tüyü almak dünyanın en basit işi bence biraz ten kıl yapısını bil dereceleri öğren falan 2 aylık eğitim gorse yeter sanırsın atom parçalayacak kapasite var hanım da. Öyle bir abartı.
Gelgelelim ünv bile üşenip okumamış.
Bu da mı güzellik uzmanıymış pfff elimi sallasam güzellik uzmanına çarpıyor zaten, silme asgari ücrete bulur bir yer çalışır en iyi ihtimal.

Evet bende kendisine psikiyatriye gitmesini söyledim henüz 22 yaşinda ve bu derece karamsar ağlamalı hergün iğne ile geçen bir hayat ziyanlık. Yapacak bir sürü yolu var ama kendi çabası yok kendisiyle çelişiyor karamsar, dramatik. Arkadaslik etmesi cok zor biri kendini düzeltmezse ne arkadasi olur ne gercek bir dost edinebilir.
Tavsiye verilir hakaret ediyorsa da küçümsemek yerine yazışmamak daha makul psikolojisi iyi olan da yazıyor olmayan da yazıyor kişinin arka yüzünü arka tarafini bilemeyiz neler yaşadığını bilemeyiz.

Bu çok kötü üslub birincisi karşımızdaki insan bu diye bir kelime çok aşağılayıcı insanların hayatını bilmeden yargılamanız çok yanlış.kasa bile emenet edilmez dediğiniz insan kim bilir neler başaracak hayat kısa kimseyi küçümsemek lazım kınayan kınadığını yaşıyor sadece hatırlatmak istedim hatır gönül kırmaya gerek Yok düşüncelerimizi kırmadan söyleyebiliriz karşıdaki taş değil insan
E konu sahibi hakaret ederken iyi ama.
Boş duyar kasmayın allasen. Buradaki herkes kimin ne olduğunu az buçuk anlıyor

Tavsiye verilir hakaret ediyorsa da küçümsemek yerine yazışmamak daha makul psikolojisi iyi olan da yazıyor olmayan da yazıyor kişinin arka yüzünü arka tarafini bilemeyiz neler yaşadığını bilemeyiz.
Burada her telden insan olabilir her türlü fikir yorum gelebilir ki bence en güzel özelligi bu eğer yazıyosa gelebilecek cevaplara hazır olması gerek. Hazır değilse zaten bdvye yazmamalı. Arkadaş edinse bile şuan çok toksik olcağı o kadar belli ki burada bile denk geldim arkadasini dünya merkezine koyan aradı aramadı sunu dedi bunu dedi ilgilenmedi diye dertlenen. Sorusuna cevaben arkadaş bulsa ne olur yani ? Bu yüzden burada insanlar iş kurs terapi gibi önerilerde bulunuyor kendisi icin

Yarın ananız babanız yaşlanır abileriniz karısının ağzına bakar, herkes kendi alemine gider, o zaman orta yaşlı totonuzu kaldırıp pidecide masa silebilecek misiniz?
Hayır niye karısının ağzına bakmak olsun ki ağabeyler gerizekalı değilse niye çoluk çocuğunun rızkını bunca yıl çalışmamış asalak gibi başkalarının eline bakmış kardeşe yedirsin ki. Eşleri de istemese son derece haklı olurlar.

Hayır niye karısının ağzına bakmak olsun ki ağabeyler gerizekalı değilse niye çoluk çocuğunun rızkını bunca yıl çalışmamış asalak gibi başkalarının eline bakmış kardeşe yedirsin ki. Eşleri de istemese son derece haklı olurlar.
Yani, kardeş de olsa bi yanı el oluyor zamanla, baba evinde bi odaya sığdığın günler geri gelmiyor hiçbir zaman. Karısının ağzına baksın yani yeter ki ailesine faydası olsun, benim başıma dolanmasın kimse şahsen ben de onu isterim.

Akşamlari bize gel hic sıkılmazsın benim kızla bir gece gecir daha da sıkıldım demezsin🤣 Saka bir yana işe gir ne yapacaksin evde

Back
X