Yeni evliyim çok sıkılıyorum

Hayat seni nasıl yordu kuzu biraz anlatsana? Dağ gibi kocişin ve ailen var arkanda, daha ne istiyorsun 🤷‍♀️?
Yorum yapmim yapmim dedim de dayanamadım yalnız daaaaağ gibi aile hiçbir hevesini kaale bile almamış adamdan sayıp basit bir lisede bile istediğini okutmamış üstüne bir de üniversite okutmaya bile layık görmemiş ya da güvenmemişler direkt başını bağlamış ama daaaağ gibi aile.

Bu çok kötü üslub birincisi karşımızdaki insan bu diye bir kelime çok aşağılayıcı insanların hayatını bilmeden yargılamanız çok yanlış.kasa bile emenet edilmez dediğiniz insan kim bilir neler başaracak hayat kısa kimseyi küçümsemek lazım kınayan kınadığını yaşıyor sadece hatırlatmak istedim hatır gönül kırmaya gerek Yok düşüncelerimizi kırmadan söyleyebiliriz karşıdaki taş değil insan

Kırdığımı düşünmüyorum psikolojisi bozuk diye hakaretli konuşmasına ve işleri aşağılayıcı konuşmalarına göz yumacak değilim önce eşinden, ailesinden para alıp psikolojisini düzeltmeye baksın psikiyatriye gidip arkadaş arayacağına burda. Ben hiçbir işi küçümsemem herkes çalışmaya çalışıyor bende öyleyim kınamak ne alaka? Eşi için Eşek gibi para getirmesi gerekiyor diyen kadının hayatta pek birşey başaracağını sanmam herşeye bahanesi var zira hergün başı da ağrıyor. Unv. okumamış herhangi bir işte gelişmemiş ve iş de beğenmiyor mesela. Ailem var eşim var diyor yani ben şimdi ne diyeyim?
Altı boş umut mu vereceğim amaçsız çabasız insana?
Güzellik uzmanı olsa yine sıkılır zira o sektörü de ben çok iyi tanıyorum çok emek verici.
Kendisi üsluba takılmadığı için bu diye hitap etmem yanlış olabilir ama çok masum kalıyor.

Merhabalar arkadaşlar 4 aylık evliyim başakşehirde yaşıyorum burada hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor akşama kadar evde yalnızım çok sıkılıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı başakşehirde oturan varmı arkadaş olalım
sende çalışşş ben sıkılıyorum dmeye vakit bulamıyorum

Bu da mı güzellik uzmanıymış pfff elimi sallasam güzellik uzmanına çarpıyor zaten, silme asgari ücrete bulur bir yer çalışır en iyi ihtimal.

Güzellik uzmanlığı denmesi sinir bozucu basit gibi anlattım ama işin aslı öyle değil valla 2 kursa gideni uzmann diye işe alıyorlar çıldırcam aslında sağlık sektörü bu dr gibi eğitim alınmalı ama bizim ülke de nerdee?
2 kursa giden de uzmanım demesin stajer olarak çalışıp kendini geliştirip deneyim kazanması lazım zira kaç kişiyi yakıyolar lazerle maskelerle hem para ver hem yakıl paranla rezil ol... Deri ya insanın en önemli uvzu diye düşünüyorum hem estetik açısından hem sağlık açısından.

Biz de kocalarımızla evlenirken dur şu şerefsizle bi evleneyim bakalım diye evlenmedik herkes güvenip evleniyor sonra görüyor gününü 🥰 Çektiği çile de en yakın arkadaşıyla aldatılmış gsgsgsgsgs eski sevgililerim o kadar umrumda değil ki babamla bile yatabilirler isterlerse zerre travma olmaz dertsizlikten dert uyduruyor işte.

Biz de kocalarımızla evlenirken dur şu şerefsizle bi evleneyim bakalım diye evlenmedik herkes güvenip evleniyor sonra görüyor gününü 🥰 Çektiği çile de en yakın arkadaşıyla aldatılmış gsgsgsgsgs eski sevgililerim o kadar umrumda değil ki babamla bile yatabilirler isterlerse zerre travma olmaz dertsizlikten dert uyduruyor işte.
Hadi yok mu arttıran. Benim de eski sevgilim arkadaşımla fingirdeşti ve bir kadın olarak azımsanmıycak ortalamaya ben de cinsel saldırı yaşayarak dahil oldum. Hadi şimdi herkes depresyona girsin hepimiz çok çile çektik bu çilelerle iş hayatına asla girmeyelin girenler istifa etsin. Konu sahibi eğer çok çileliyse bir terapiste gidebilir

herkes calismak zorunda degil evet konu sahibine katiliyorum bu konuda.kadin kendine gelsin degisiklik olsun diye calisma tavsiyesu verenler bir yana dursun.kizin maddi durumu iyiymis neden gidip asgari ucrete millete kolelik yapsin.mecbur degil.ayrica calismamak gayet tabii bir istektir.koca eline bakma diye bir kavram yoktur.adam evine bakmakla yukumludur ayet var.ve bu cahillik degildir .bu konuda konu sahibini destekliyorum.sacma calismaya zorlamalarinizi kendinize saklayin.kizcagiz sohbet etmek istemis sadece ne abarttiniz ya

Küstah olan sizlersiniz çalışmıyorum evdeyim diye saygısızca konuşuyorsunuz ben buraya bi destek olun diye yazdım köstek olun diye değil kimsenin ne yaşadığını bilmiyorsunuz böyle anca yazıp çizin dışardan herşey çok kolay ayrıca çok saygılı bir insanım bunuda söylerler ama damarıma basılırsa saygısızlık yapılırsa kimse benden saygı beklemesin
canim ben seni anliyorum burdaki insanlarin bencilce olan fikirlerine takilma.kimse calismak zorunda degildir kocanin evine bakmasi dinimizce zorunludur.cahillik degildir bu.aldirma bu insanlara.canin sikiliyorsa komsularinla iletisime gecebilirsin.burdaki topluluktan daha kalitelidir eminim

herkes calismak zorunda degil evet konu sahibine katiliyorum bu konuda.kadin kendine gelsin degisiklik olsun diye calisma tavsiyesu verenler bir yana dursun.kizin maddi durumu iyiymis neden gidip asgari ucrete millete kolelik yapsin.mecbur degil.ayrica calismamak gayet tabii bir istektir.koca eline bakma diye bir kavram yoktur.adam evine bakmakla yukumludur ayet var.ve bu cahillik degildir .bu konuda konu sahibini destekliyorum.sacma calismaya zorlamalarinizi kendinize saklayin.kizcagiz sohbet etmek istemis sadece ne abarttiniz ya
Ayetler Allah korkusu olanlar için bağlayıcıdır. Dövüp aldatan adamlara ama ayetler deyince vaz mı geçiyorlar? 40 ından sonra azangillere ayetler öyle demiyor yapma deyince hemen özür mü diliyorlar?

Ayetler Allah korkusu olanlar için bağlayıcıdır. Dövüp aldatan adamlara ama ayetler deyince vaz mı geçiyorlar? 40 ından sonra azangillere ayetler öyle demiyor yapma deyince hemen özür mü diliyorlar?
insanlarin yanlisindan din sorumlu degildir.o bizlerin hatasidir.ayrica ayet belli adan evine bakmakla yukumlu bunu inkar etmek sirke girer.ha adam yapmaz uygulamaz bunu gunahkar olur onun hrsabidir.ama burda konu farkli hepsini konusuna yerine gore drgerlendirirsin ictihat ona gore verilir.ayetler ayrica hepimiz icin baglayicifir olmakta zorundadir.burda sizin buna cahillik demenjz yanlis diorum ve kadinin bahsettigi seyle sizinki bambaska.aklini bulandirmayin su insanlarin

insanlarin yanlisindan din sorumlu degildir.o bizlerin hatasidir.ayrica ayet belli adan evine bakmakla yukumlu bunu inkar etmek sirke girer.ha adam yapmaz uygulamaz bunu gunahkar olur onun hrsabidir.ama burda konu farkli hepsini konusuna yerine gore drgerlendirirsin ictihat ona gore verilir.ayetler ayrica hepimiz icin baglayicifir olmakta zorundadir.burda sizin buna cahillik demenjz yanlis diorum ve kadinin bahsettigi seyle sizinki bambaska.aklini bulandirmayin su insanlarin
Tamam ben de onu diyorum, adam yapmadı günahkar oldu, senin halin nece olacak? Siz kendinize bakın evvel, aksi durumda nasıl kurtulurum onu düşünün, adamların günahkar oluşu onlarla alakalı mesele. Gerçekçi konuşuyoruz hayal satmıyoruz en azından millete.

Tamam ben de onu diyorum, adam yapmadı günahkar oldu, senin halin nece olacak? Siz kendinize bakın evvel, aksi durumda nasıl kurtulurum onu düşünün, adamların günahkar oluşu onlarla alakalı mesele. Gerçekçi konuşuyoruz hayal satmıyoruz en azından millete.
okeyde ablacim .bunun bu kizla ne alakasi var .benm tepkim neden herkes bu kiz calismak istemedigi icin bi anda yukleniyor.kadin calismak istemiyormus ve bu gayet normal bir istek.herkes eylemlerinde ozgurdur yani buna saygi duyulmali.israrla yok cahillik yok bilmem ne.

okeyde ablacim .bunun bu kizla ne alakasi var .benm tepkim neden herkes bu kiz calismak istemedigi icin bi anda yukleniyor.kadin calismak istemiyormus ve bu gayet normal bir istek.herkes eylemlerinde ozgurdur yani buna saygi duyulmali.israrla yok cahillik yok bilmem ne.
Çalışmak değil mesele, boyuna göre bilmiş bilmiş konuştuğu için, üslup düzgün olsa farklı yaklaşılırdı, bakın burda çalışmayan kadınlar var kimse de sahip çıkmadı bu yüzden.

Totomu kaldırmaya üşendiğim falan yok kursa yazıldım epilasyon kursuna belki yakınımda bir güzellik merkezine girerim diye burda pek iş imkani yok ya tekstile gireceksin ya markete kasiyer olcaksin ve bunlar hiç benlik değil bu kadar becerilerim varken ben gidipte kasiyer olmam o yüzden kafama göre rahat iş bulana kadar evdeyim ben çalışıpta öğretmen doktor olupta ne cahil olan insanlar gördüm o yüzden cahilliği evde oturmaya bağlamayın daha öncede çalıştım pastaneye girdim ama asla yapamadım çok yorucu ve bu ağrılarla dayanamadım çıktım gerçekten çok kalbim kırıldı yorumlara ben istemiyormuyum sosyallesim çalışayım para kazanayım ama olmuyor işte

Totomu kaldırmaya üşendiğim falan yok kursa yazıldım epilasyon kursuna belki yakınımda bir güzellik merkezine girerim diye burda pek iş imkani yok ya tekstile gireceksin ya markete kasiyer olcaksin ve bunlar hiç benlik değil bu kadar becerilerim varken ben gidipte kasiyer olmam o yüzden kafama göre rahat iş bulana kadar evdeyim ben çalışıpta öğretmen doktor olupta ne cahil olan insanlar gördüm o yüzden cahilliği evde oturmaya bağlamayın daha öncede çalıştım pastaneye girdim ama asla yapamadım çok yorucu ve bu ağrılarla dayanamadım çıktım gerçekten çok kalbim kırıldı yorumlara ben istemiyormuyum sosyallesim çalışayım para kazanayım ama olmuyor işte
Bu mesajı kaydedeyim de moralim bozulduğunda okuyup bol bol güleyim..@ bu kadar becerilerim varken” kadın sanki beyin cerrahı..ben küçümsediği kasiyeliği yapabileceğinden şüpheliyim
canim ben seni anliyorum burdaki insanlarin bencilce olan fikirlerine takilma.kimse calismak zorunda degildir kocanin evine bakmasi dinimizce zorunludur.cahillik degildir bu.aldirma bu insanlara.canin sikiliyorsa komsularinla iletisime gecebilirsin.burdaki topluluktan daha kalitelidir eminim
madem öyle her şeyi İslami düşünüyor adam 2.ya da 3.eşi getirdiğinde laf etmeyecek işine gelince seküler işine gelince dindar olmuyor. Komşunun oğlu içen eden İslami hassasiyeti olmayan bir çocuktu babası ölünce islam diyor ki ablama 1 hak, bana 2 diyip durdu. Abla dava açınca kendine geldi… yok öyle laik devletin her türlü hakkından yararlanayım ama işime gelince en müslüman ben olayım

Bu mesajı kaydedeyim de moralim bozulduğunda okuyup bol bol güleyim..@ bu kadar becerilerim varken” kadın sanki beyin cerrahı..ben küçümsediği kasiyeliği yapabileceğinden şüpheliyim

madem öyle her şeyi İslami düşünüyor adam 2.ya da 3.eşi getirdiğinde laf etmeyecek işine gelince seküler işine gelince dindar olmuyor. Komşunun oğlu içen eden İslami hassasiyeti olmayan bir çocuktu babası ölünce islam diyor ki ablama 1 hak, bana 2 diyip durdu. Abla dava açınca kendine geldi… yok öyle laik devletin her türlü hakkından yararlanayım ama işime gelince en müslüman ben olayım
valla beni hic ilgilendirmez kimin ne yaptigi bu saatten sonra.ne konu sahibj ne siz.herkes isine geldigi gibi davraniyor

Çalışmak zorunda olan her türlü bir iş bulup çalışır merak etmeyin ayrıca arkamda durcak dağ gibi ailem var annem babam abilerim anlaşılan sizin yok
Hayatımda hiç beddua etmedim şu hamile halimle de zor tutuyorum.
İnsanları aileden vurmak senin ne haddine!
Sen bi kapı önüne kon bakalım arkanda kim duracak durmayacak dilerim bu sözünü gün gelir de yutarsın!

Kaç yıllık tanıdığımı sandığım dostlarıma güvendimde noldu kronik baş ağrım yüzünden çalışamıyorum
Bunun için dokt0ra gidin muhakkak , migren ,sinüzit falan vardr. İlaç alırsınız bu şekilde çalışan mecbur olan çok kişi var. Bende İstanbul'dayım ama uzagiz

Back
X