- 20 Nisan 2022
- 4
- -7
- 1
- 25
- Konu Sahibi seyma genc
-
Öyle hemen boşan demekle oluyor mu?Boşan...
Hemen boşanma o zaman. Bi beş on sene çek, iki çocuk yap, sonra çocuklarım için boşanamıyorum dersin.Öyle hemen boşan demekle oluyor mu?
Cidden çok iyi biliyormuş helal haram nedir. Böyle adamlarla evleniyorsunuz, bir de her şeyi sineye çekiyorsunuz, üstüne bir de çocuk yapıp ne yapacağım diye soruyorsunuz.Ben 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Bazen kendine geliyor yine değişiyor çok üzülüyorum.
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
ne diyelim o zaman otur düzelmesini bekleÖyle hemen boşan demekle oluyor mu?
Öyle hemen boşan demekle oluyor mu?
Hımm demek biliyorHelalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
Çok üzülüyorum gerçekten psikolojim bozuldu evet korunuyorumCidden çok iyi biliyormuş helal haram nedir. Böyle adamlarla evleniyorsunuz, bir de her şeyi sineye çekiyorsunuz, üstüne bir de çocuk yapıp ne yapacağım diye soruyorsunuz.
Adam leş gibi. Sadakatsiz, sorumsuz. Boşanmayacaksanız kurcalamayın, korunun çocuk yapmayın. Korunursunuz değil mi? Lütfen evet diyin
Yanlış olduğunu bilerek yapıyor elimde değil diyorHımm demek biliyor
Allahtan helal haram biliyorBen 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Bazen kendine geliyor yine değişiyor çok üzülüyorum.
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
Öyle hemen boşan demekle oluyor mu?
Çocuk olana kadar seni bu sözlerle manipüle edecek ve gram değişmeyecek daha beter olacak...Yanlış olduğunu bilerek yapıyor elimde değil diyor
Helal haram biliyormuş iyi ki…Öyle hemen boşan demekle oluyor mu?
tedavi olsun o zaman madem elinde değilYanlış olduğunu bilerek yapıyor elimde değil diyor
İddia bayi açabilse yine iyi. Bunun devamı borç batağı, yüksek kredi çekip iddia yatıran ne kadar çok insan var. Bu erkekler gerçekten yaşanılması güç varlık büyük bir kısmı.Helal harim diyorsunuz,peki.
Adamda kumar var,yalan var.Ustune bir de yemin edip tekrardan kumara devam etmek var :)
Siz bu gidisle iddaa bayii acarsiniz bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?