- 7 Kasım 2014
- 7.515
- 13.719
- 448
- Konu Sahibi seyma genc
-
Helali haramı bilen adam iddia oynayıp, dışarıdaki kadınlara bakmaz. Artık helali, haramı da geçelim bu bir ahlak meselesi, kocanız ahlaksız!Ben 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Bazen kendine geliyor yine değişiyor çok üzülüyorum.
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
Bu bir tür bağımlılık. Uyuşturucu kullanmak nasıl bağımlılıksa İdda oynamak da bir tür bağımlılık. Psikolojik destek alabilir fakat Telefonun da açık seçik kadınlara bakması da ayrı bir problem. Henüz yeni evlisiniz çocuğun da yok bence de şu süreçte düşünme. Burda biz ne söylersek söyleyelim iş sende bitiyor. Bana göre açık saçık kadınlara bakması da aldatmanın bir çeşidi, evliliğini gözden geçirip kendinle ilgili en doğru kararı sen verirsin.Ben 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Daha önce açık seçik kadınlara da baktığını gördüm telefonundan bana ilgisi de azaldı
Helalini haramını da bilen biri ama neden yapıyor evliliğimden hiç bir şey anlamıyorum
kumar bagimliliginin duzelmesi cok zor, anne babana anlattin mi? sana soz vermis, sozunu tutmamis. bence baska cozum yollari bulman lazim.Çok üzülüyorum gerçekten psikolojim bozuldu evet korunuyorum
Helalini haramını bilen biri derken?Ben 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Boşanma o zaman gençliğini çürüt.Öyle hemen boşan demekle oluyor mu?
evet ya işlerine gelmedi mi kuş olup gidiyolarEneee gaçırmışsınız yine bir gadını...
İyi ki haram helali biliyormuş bilmese napacakmış kim bilirBen 8 aylık evliyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Kendisini seviyorum ama iddia oynuyor kaç defa yemin etti yeniden başlıyor gizli gizli oynuyor. Çok para da kaybetti.
Hayır bence her zaman olduğu gibi kadın düşmanı olduğunuzu gizleyemeyip kadını kaçırdınız. Resmen kötüsünüz.Konu sahibi 1 saat 8 dk dayanabilmis ve gitmiş
Gerçekler acıdır diye boşa dememisler
Lütfen otri bu sefer kötülük yapamadan kaçırdıkHayır bence her zaman olduğu gibi kadın düşmanı olduğunuzu gizleyemeyip kadını kaçırdınız. Resmen kötüsünüz.
Eki Görüntüle 3052526
Doğru elinde değil başka yerindeYanlış olduğunu bilerek yapıyor elimde değil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?