Yeni evliyim Eşim neden böyle davranıyor?

mavi zambak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2025
3
2
1
29
Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Öncelikle teşekkür ederim.
2 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik. Yaklaşık 9 aylık bi nişanlılık döneminden sonra evlendik. Eşimde nişanlılık ve sevgilik döneminde de dışarıda arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisidir bu durum bazen kavgalarımıza sebep olmuştur. Haftanın 4-5 günü diz dışarıda arkadaşları ile beraberdir ya davet olur ya da başka bir sebep. Diğer 2-3 gün ise evdedir o zamanda ya uyur yada telefonda video izler sohbet etmez. İkimizde aynı kurumda çalışıyoruz, hem iş hem de ev sorumluluğu bendedir kendisi ev işlerine yardımcı olmaz. Ve sürekli ben evdeyim kendisi dışarıda o kadar rahatsız oldum ki bugün en son patladım yeminler ediyor ben dikkat edeceğim bu denli üzüldüğünü fark etmedim diyor. Nişanlılık evlilik zamanı fake instagram hesabından başka kızlara yazdığını yakaladım, sebebi şuymuş; sadece öylesine yazdığını aptal aptal dalga geçme için yaptığını söylüyor. Dışarıda ki arkadaşları ile de öylesine boş boş oturduğunu söylüyor. Bende soruyorum onlar ile aptal aptal konuşup bomboş bile oturuyorsun, peki bana gelince bunları bile yapmıyorsun dedim, açıklaması ise şu ben seni çok seviyorum her şeyden çok seviyorum ama benim iletişim bozukluğum var senin gibi konuşkan değilim, bundan sonra çok dikkat edeceğim diyor. Ben ise artık geç olduğunu eylem istemediğimi söyledim.
BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEY İSE ŞU; NEDEN BUNU YAPIYOR?

Nişanlıyken fake hesabından kızlarla konuştuğunu görmenize ve sürekli arkadaşlarıyla takılıp sizi ihmal etmesine rağmen neden evlendinizki? Belliki pek düşünülmeden aceleye gelmiş bu evlilik. Siz de arkadaşlarınızla takılın gezin ev işlerini salın, sadece kendinize yemek yapın bakalım.

Nişanlılık döneminde kızlara yazıyor kısmında bıraktım. Göz göre göre evlenmişsiniz. Şimdi şikayet etmeniz çok mantıksız değil mi? Adam nişanlıyken de aynıymış. Ben kendim açısından yorum yapayım. Böyle bir evliliği sürdürmezdim. Çocuk falanda yokken gerek yok böyle bir hayata

Nişanlılık sürecinde başka kızlara yazan adamla evlendiniz yani.. eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz. malzeme bu, yapacak birşey yok.

Nasıl yani anlamadım
Başka heyecanlar arıyor henüz evlilik insanı değil. Hayat müşterek ben 2 aydır elimi hiçbir işe vuramıyorum rahatsızlandım. Eşim sağolsun her seye yetişmeye çalıştı. Rahatsız olmasam bile bu böyledir. Doğru evliliklerde örnekler böyledir. Siz eve koşun beyefendi dışarlarda gezsin. Benim kaldırabileceğim bir şey değil örneğin.

Adam açıklamış işte..

Boş vaktiniz çok demek ki. O bir şey yapmıyorsa siz bol bol plan yapın evde veya dışarıda.. Erkekler biz kadınlar gibi detaycı olmuyor dümdüz yaşayıp gidiyorlar.

Zamanla sizin planlarınızı yaptıkça bu sefer sizinle bir şeyler yapmaya alışıyorlar.
Arkadaşlarına da 3 gitmez ayda 1 gider..

Nedenlere hiç takılmam ben neden o neden su neden bu ne fark eder ki nedeni ? Sonuç : yalnız bırakıyor
Seni seviyor ama yalnızsın seni seviyor ama muhabbet etmiyor seni seviyor ama seninle dışarı çıkmıyor başladım böyle sevgiye

Nişanlısı varken başkaları ile konuşan adam çöptür. Neden boyle yapıyor? Çöp olduğu için. Başka adam mı kalmadı eve gelmeyen eli iş tutmayan aranan adamı koca diye aldın? Çocuk yapma bari

Esiniz bi kendi akilli dalga gecmek amaciyla yazdiklarini aptal mi saniyomus?
Bi de ayni kurumda calisiyorsaniz orada da gozlemediniz mi evlenmeden once baska bayanlara karsi davranislarinizi? Gercekten iletisim bozuklugu varmiydi?

BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEY İSE ŞU; NEDEN BUNU YAPIYOR?
çünkü karakteri bu.

ay çok ilginçsiniz hakketen

hani adam eskiden böyle olmasa çok iyi sevgililik nişanlılık yaşadık, hep beraberdik dışarıda/evde hep beraber plan yapardık, birlikte çok güzel de zaman geçirirdik, benden ayrı bir yere ayda 2-3 giderdi ben de o zaman kendime zaman ayırırdım, evde her işi de birlikte yapardık
aaa bi evlendik adam 180 derece farklı oldu,
böyle deseniz

valla diyecem adam süper rol yapmış siz de yemişsiniz

e öyle değil ki
adam zaten bu
adam arkadaşlarla takılıyor
adam fake hesaplarla yazıyor
adam öküz evde bişeye el sürmüyor

siz yine de ay evlenmezsek ölürüz diye evleniyorsunuz
sonra da neden yapııyor

bacım çünkü adam bu
adam leş
adam çöp
sen de koşa koşa gitmiş evlenmişsin, çünkü mazallah değilse evde kalırdın...

Sizi sevmiyor. Ek olarak boş beleş biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…