Yeni evliyim esimle surekli sorun yasiyorum

Iletişim problemimiz var ortak paylaşımlarımız yok sohbet etmiyor diyalog kurmuyor birşeyler paylaşmıyoruz bi evin içinde iki yabancı gibiyiz
Adamın psıkolojısı bozuk bence.Ailesı nasıl peki?Beraber gezmeye sınamaya alışverıse cıkın fılm ızleyın.

Iletısım probleminiz yok adam Yuzunuze karsı cırkın mal diyor, psikolojik sıddet bu.
Sorun bu işte ben artık özgüvenimi kaybettim kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum yüzüm gülmüyor sanki sadece nefes aliyor gibiyim ve ben bu siteye gezinirken denk geldm belki akıl akıldan üstündür diye yazmak istedim çünkü artık işin içinden çıkamıyorum

Sorun bu işte ben artık özgüvenimi kaybettim kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum yüzüm gülmüyor sanki sadece nefes aliyor gibiyim ve ben bu siteye gezinirken denk geldm belki akıl akıldan üstündür diye yazmak istedim çünkü artık işin içinden çıkamıyorum
Burdakıleri hiç yabana atma gercekten.

Adamın psıkolojısı bozuk bence.Ailesı nasıl peki?Beraber gezmeye sınamaya alışverıse cıkın fılm ızleyın.
Ailesi bizden uzakta ve çok iyi bir ailesi var boşanmak istediğimde hepsi arkamdaydı yanlışlarını kınıyorlar ama ne fayda bulunduğumuz ilçede sinema yok avm yok sadece 2 3 tane cafe var birde bir iki tane büyük market hepsi bu

Canım sana annene anlat dedım✔annemi uzemem dedin.
Evden bi sure git dedım✔ oyle kolay degıl dedin.
Esin oksijen israfı nasıl o kelimeleri soyler dedım ✔ seviyorum esimi dedin.
Ne desem, olumsuz bisey söyledın.
Göstereceğim yol kalmadı benim.
Insallah halledersin

Mrb kızlar ben 7 aylık evliyim eşimle tanışmamız evlenmemiz hepsi 3 ay sürdü toplamda 10 aydır tanışıyoruz sevgilimin dönemimiz kısa sürdü ama rüya gibiydi böyle bir erkek kaldı mi diye hep sorardım kendime biranda evlenme kararı aldık ve evlendik ama eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı kıskanç biri ama sorsan asla kıskanmaz makyaj yapmama izin vermez görünmeme kendime bakmama tek sorun bu olsa ıyi sürekli birşeyleri bahane edip kavga çıkarır hakaretler assagilamalar hiç bitmez ortak yaptığımız hiçbirşey yok izinliyken sürekli uyur sosyal hayatımız sıfır evde oturup sohbet bile etmiyoruz elinde sürekli telefon iddia oynar evlendigime pişman olmadım değil onu çok seviyorum ama artık katlanilacak gibi değil sürekli evdeyim psikolojim bozuldu beni hiç düşünmüyor ama herkonuda üste çıkmaya çalışıyor 7 ay içinde 3 defa boşanma derecesine geldim her defasında söz verdi düzelecem diye ama en fazla 2 gün sonra yine aynı sizce ne yapmalıyım
Eşiyle sorun yaşamayan var mıdır bilemedim :KK69: :KK69: görmezden geleceksiniz, kötü alışkanlığı, saygısızlığı yoksa, beklenti minimum. Kendi haline bırakın, boşverin bence.

Mrb kızlar ben 7 aylık evliyim eşimle tanışmamız evlenmemiz hepsi 3 ay sürdü toplamda 10 aydır tanışıyoruz sevgilimin dönemimiz kısa sürdü ama rüya gibiydi böyle bir erkek kaldı mi diye hep sorardım kendime biranda evlenme kararı aldık ve evlendik ama eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı kıskanç biri ama sorsan asla kıskanmaz makyaj yapmama izin vermez görünmeme kendime bakmama tek sorun bu olsa ıyi sürekli birşeyleri bahane edip kavga çıkarır hakaretler assagilamalar hiç bitmez ortak yaptığımız hiçbirşey yok izinliyken sürekli uyur sosyal hayatımız sıfır evde oturup sohbet bile etmiyoruz elinde sürekli telefon iddia oynar evlendigime pişman olmadım değil onu çok seviyorum ama artık katlanilacak gibi değil sürekli evdeyim psikolojim bozuldu beni hiç düşünmüyor ama herkonuda üste çıkmaya çalışıyor 7 ay içinde 3 defa boşanma derecesine geldim her defasında söz verdi düzelecem diye ama en fazla 2 gün sonra yine aynı sizce ne yapmalıyım
Erken evlenme karari almissiniz aslinda,birbirinizi daha tam kesfedemeden..
Erkeklerin cogu gercek kisiliklerini gostermezler sevgiliyken zaten bunu farkedememeniz gayet normal,daha yenisiniz bazi zeyler oturana kadar zamana ihtiyaciniz var bence, bu donemde de kirildiginiz noktalari ve isteklerinizj konusun onunla sakin bir sekilde evlilikten beklentilerinizi anlatin,konusurken ona bu davlarinislarina devam ettigi surece ondan soguyacaginizi ve evliliginizi sorgulamaya basliyacaginizi kararli bir sekilde ona soyleyin..lutfen cocuk yapmayida kesinlikle dusunmeyin esiniz icinize sinene kadar..

Eşiyle sorun yaşamayan var mıdır bilemedim :KK69: :KK69: görmezden geleceksiniz, kötü alışkanlığı, saygısızlığı yoksa, beklenti minimum. Kendi haline bırakın, boşverin bence.
Sorun yasamiyorlar, adam cirkinsin mal salak cahil diyormuş kadına habıre? Bunları demek ıcın dunya kadar sacmalıgı bahane yapıyormuş?

Kendi haline nasıl bırakacam zaten kendi halinde beni görmüyor ki

Sorun yasamiyorlar, adam cirkinsin mal salak cahil diyormuş kadına habıre? Bunları demek ıcın dunya kadar sacmalıgı bahane yapıyormuş?
Anaa o zaman sonsuzluk ve ötesine... yahu nasıl izin verirsiniz, ne cesaret bir aklım alsa da, yorum yapsam. Bence uzatmayın. Bekarlık gibi güzel birşey var mı? Olmuyorsa, hiç zorlamamak lazım, huylu huyundan vazgeçmiyor.

Adam degismemis
Siz onu yeteri kadar taniyamamissiniz hepsi bu
Simdi tanidikca cikiyor foyalar meydana

Back
X