- 9 Eylül 2013
- 12.072
- 27.794
- 798
Yani bildiğiniz kumar oynamışsınızYıldırım nikâhı derler ya tam olarak öyle birşey oldu düzeltmeyi deniyorum ama olmuyor her yolu denedim ama dediginiz gibi karakter bu değişmiyor
Hiç mi dur ne oluyor diyen olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bildiğiniz kumar oynamışsınızYıldırım nikâhı derler ya tam olarak öyle birşey oldu düzeltmeyi deniyorum ama olmuyor her yolu denedim ama dediginiz gibi karakter bu değişmiyor
Eşim uzman çavuş sürekli evde yatmıyor ama zor bir işi de yok yani en rahat bölgede haftada 3 gün izinki evde olduğu günler sürekli koltukta sadece yemek yemek için kalkar ortak hicbir antikiteniz yokEvde yatan hobisi olmayan oksijen israfı gibi paso iddia oynayan biri, sızı ne demeye asagılar ki? Kendisinin ebegumecıden farkı yok halbuki.
Durumu aılenıze anlatın, bilsinler.
Bence ayrılmayı düşünecek raddedeyseniz bir arkadaşınızın evine gidin birkaç gün. Bu arada bir çift terapistinden randevu alın en erken randevuyu. Kabul etmezse dönmeyeceğinize dair tehdit edin.Düşündüm kendisine bunu söyledim fakat reddetti ve ortada hiçbir sorun olmadığını söyledi ama ortada çok ciddi sorunlar var ben evlendiğimden beridir çok mutsuzum
Kaybetme korkusu çok fazla boşanmak istediğimde ağlayıp bensiz olamayacağını dile getirdi ama yine değişen birşey yokİnanır mısınız ilk 3 ayda erkeklerin çoğu melektir. İlk aylar genelde rüya gibidir.Adam da kendini daha fazla saklamak istemediği için bir an önce evlenmek istemiş demek ki. Değişeceğini sanmıyorum ama kaybetme korkusunu gerçekten yaşarsa olabilir o da çocuk olana kadar olur sanırım. Bilemedim.
Haklisiniz ama bu devirde insanları tanımak çok zor dediginiz gibi 5 yılda bile tanıyamamışsınız ve sevince gerçekten insan kör oluyormuş ben evlilige çok uzak bir insandım ama eşimi tanıyınca tüm fikrim değişmişti
Ne is yaptıgı muhım degıl, dısarı cıkıp sizinle bir kahve ıcmıyor sınemaya gitmiyorsa ebegumecıden farkı yoktur.Eşim uzman çavuş sürekli evde yatmıyor ama zor bir işi de yok yani en rahat bölgede haftada 3 gün izinki evde olduğu günler sürekli koltukta sadece yemek yemek için kalkar ortak hicbir antikiteniz yok
bence bu kaybetme korkusu değil duygu sömürüsüKaybetme korkusu çok fazla boşanmak istediğimde ağlayıp bensiz olamayacağını dile getirdi ama yine değişen birşey yok
Acelen ne boyle bi evlilikte????
Ne is yaptıgı muhım degıl, dısarı cıkıp sizinle bir kahve ıcmıyor sınemaya gitmiyorsa ebegumecıden farkı yoktur.
Aılenıze anlatın durumu.
[/QUOTE
Aileye anlatmak çözüm olur mu
Kafam çok karışık artık düşünemiyorum bile bazen aptallastigimi fark ediyorum çünkü sürekli aptal salak diye diye gerçekten oylemiyim diye düşünmeye basladimbence bu kaybetme korkusu değil duygu sömürüsü
Hayır demek istediğim şu benimde 4 yıllık bir ilişkim olmuştu ama insan gerçekten taniyamiyor aynı evin içine gitmeyene kadar yani 5 yıldan snra aynı eve girdiğinde sende farklı özelliklerini fark etmissindircanım 5 yılda bile tanıyamamış değilim sen çok yanlış anlamışsın, biz 5 sene boyunca birlikteydik ama bir insanın Kafede sinemada davranışı ayrıı aynı evin içinde ayrı olur, sen eğer 3 aycık tanıdığın insanla evlendiysen bunun sonuçları da işte böyle olur..
Benim bahsettiğim başka senin anladığın bambaşka.. Ne diyim inşallah hakkıınızda hayırlısı olur.
Ne gıbı hakaret ediyor hangi konularda asagılıyor sızı?Düşündüm kendisine bunu söyledim fakat reddetti ve ortada hiçbir sorun olmadığını söyledi ama ortada çok ciddi sorunlar var ben evlendiğimden beridir çok mutsuzum
Ailemi üzmekte korkuyorum çünkü benim babam yok annemi üzmek en son isteyecegim seyEvet olur, hakaret altında oldugunu bilirler kontrol ederler arkanda olduklarını gösterirler sahipsiz sanmaktan vazgecıp belki duzgun birine donusur esınız de.
Bu sekilde yapayalnız siniz. Terk etmedıgız ıcın gıdemedıgınızı sanıyor.
Mrb kızlar ben 7 aylık evliyim eşimle tanışmamız evlenmemiz hepsi 3 ay sürdü toplamda 10 aydır tanışıyoruz sevgilimin dönemimiz kısa sürdü ama rüya gibiydi böyle bir erkek kaldı mi diye hep sorardım kendime biranda evlenme kararı aldık ve evlendik ama eşim evlendikten sonra çok değişti aşırı kıskanç biri ama sorsan asla kıskanmaz makyaj yapmama izin vermez görünmeme kendime bakmama tek sorun bu olsa ıyi sürekli birşeyleri bahane edip kavga çıkarır hakaretler assagilamalar hiç bitmez ortak yaptığımız hiçbirşey yok izinliyken sürekli uyur sosyal hayatımız sıfır evde oturup sohbet bile etmiyoruz elinde sürekli telefon iddia oynar evlendigime pişman olmadım değil onu çok seviyorum ama artık katlanilacak gibi değil sürekli evdeyim psikolojim bozuldu beni hiç düşünmüyor ama herkonuda üste çıkmaya çalışıyor 7 ay içinde 3 defa boşanma derecesine geldim her defasında söz verdi düzelecem diye ama en fazla 2 gün sonra yine aynı sizce ne yapmalıyım
Çok cirkinsin çok cahilsin beyinsiz aptal salak gerizekali mal sürekli bu sekildeNe gıbı hakaret ediyor hangi konularda asagılıyor sızı?
Hayır demek istediğim şu benimde 4 yıllık bir ilişkim olmuştu ama insan gerçekten taniyamiyor aynı evin içine gitmeyene kadar yani 5 yıldan snra aynı eve girdiğinde sende farklı özelliklerini fark etmissindir
Yarın hastalanırsan uzuntuden veya dayak yersen daha mı az uzulur annen?Ailemi üzmekte korkuyorum çünkü benim babam yok annemi üzmek en son isteyecegim sey
Şuan çocuk gibi bi durum yok zatenDüzelir mi bilmiyorum ama çocuk yapmayın demeye geldim en azından düzelmeden
Ayyyy inanmiyorum ya.Çok cirkinsin çok cahilsin beyinsiz aptal salak gerizekali mal sürekli bu sekilde
Gerçekten öyle olmuyor işte bazen durumlar o noktaya getiriyorYarın hastalanırsan uzuntuden veya dayak yersen daha mı az uzulur annen?
Su ailemi uzmek istemiyorum kafasından cıksak keske.