- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi catlover00
-
bende de oldu evliligin bslarinda ama simdi anneme gidince rahat edemiyorum hemen kendi evime gitmek istiyorumMerhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
Ben de senin gibiydim. 25 yaşında evlendim ama babam vefat ettiği için anneme farklı bi bağımlılığım vardı. O yüzden evlendim ilk aylar hergün anneme gittim. Evimi hiç ihmal etmedim tabi işlerimi bitirip koşa koşa giderdim. Sonra sonra kendi düzenim oturmaya başladı. Annem de alıştı tabi hergün çağırıyor beni, kendi düzenime bi şekilde alıştıktan sonra gitmeyi seyrelttim. Sonra evime bi ısındım bi alıştım pandemi de çıktı derken şimdi ev sahibimiz seneye çıkaracak o kadar üzülüyorum ki. Evimi acayip seviyorum 4 yıllık evliyim şimdi annem çağırsa bile gitmiyorum pek haftada bir işteMerhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşamak zorunda kaldığım için anlayamadığım duygular...neyse Allah başka dert vermesin zamanla alışırsınız herhalde ne diyelimMerhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
Daha çok yeni evliliğiniz. Senelerdir yaşadığınız eve kendinizi daha yakın hissetmeniz çok normal. Ama ilerde bi insanın kendi evi gibisinin olmadığını anlicaksiniz benceMerhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
Eşiniz biraz soğuk mu duruyor acaba yani artık kendi eviniz olarak kabullenmelisiniz.Surekli annenize giderseniz alisamazsiniz.Merhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
Gig geyik yaptım ben pembik gelin diye alınmadın umarımKutuplar için açıklama yapmak istedim
Pembik gelin değilim
Hatta birine canım bile çok zor derim
Ailemin evinde gayet rahattım
Ama kendi evime alışmakta zorlanmadım hiç
Hatta hiçbir eve, şehre, ülkeye alışmakta zorlanmadım hayatımda
Şimdi hem kendi evimde hem ailemin evinde yine rahatım
Birinden birinde daha rahat etmem gerek gibi gelmiyor bana
Ikisinde de ayrı ayrı mutluyum
bende çok aglamıştım . ama zamanla alışılıyorMerhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
Bu çok doğru, eskiden ananemlerin zamanında gelin evden çıkarken birde “yas” tutarlarmış :)) ben evlenirken kına gecemde bile ağlamadım, o kadar aşıktım ki inanamıyordum kocamla evlendiğimebence de. kına gecelerinde kına yakılması kısmı, düğün günü ev çıkışı ağlamalar üzülmeler de gelişmiş ülkelerde yok. bu durum evliliğin bilinçaltında olumsuz kodlanmasına neden oluyor. Bence insanlar "ruh eşimi buldum çok mutlu bir hayatım olacak" şeklinde düşünüp konuyu duygusala çekmeseler daha güzel olur nasıl başlarsa öyle gider. ben bekarım gerçi ama bakış açım bu şekilde
Kutuplar için açıklama yapmak istedim
Pembik gelin değilim
Hatta birine canım bile çok zor derim
Ailemin evinde gayet rahattım
Ama kendi evime alışmakta zorlanmadım hiç
Hatta hiçbir eve, şehre, ülkeye alışmakta zorlanmadım hayatımda
Şimdi hem kendi evimde hem ailemin evinde yine rahatım
Birinden birinde daha rahat etmem gerek gibi gelmiyor bana
Ikisinde de ayrı ayrı mutluyum
Geçmişi bilmem şimdi mutluluk göz yaşları onlar.Bu çok doğru, eskiden ananemlerin zamanında gelin evden çıkarken birde “yas” tutarlarmış :)) ben evlenirken kına gecemde bile ağlamadım, o kadar aşıktım ki inanamıyordum kocamla evlendiğimesırıta sırıta gittim
Tam tersi 'kendi evim' düşüncesiyle devamlı evimde biseyler yapmak istedim ,uzunnn bir süre aile evime gitmedim,hiçte özlemedimMerhaba hanımlar. Evleneli henüz 2 hafta oldu şu an çalışmıyorum. Evde tek başıma otururken içimi sıkıntı basıyor daralıyorum çok sıkılıyorum anne evime gidiyorum orda huzur buluyorum o evin her bir köşesi çok huzurlu geliyor bana oraya gittiğim zaman bu eve gelmek istemiyorum. Kendimi hiç boş bırakmamaya çalışıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama ne yaparsam yapayım içimdeki o sıkıntıdan kurtulamıyorum. Evliliğin ilk zamanları herkes yaşar mı böyle duygular?
Ayyy onu bana dedilerBenim de yok kocişle kahve keyfimi de story atmadım ondan alışamıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?