- 30 Kasım 2016
- 26
- 8
- 16
- 35
- Konu Sahibi binickimbileyok
-
Bende tam bunu sorcaktım sordunmu hiç neden diye bi sebebi olmalı 6 ayda ne değişmiş.Sogumasinin sebebni neymis?
Esyalarini toplayi kpysaydin kapinin yanina neden sen ciktin evden
Bende tam bunu sorcaktım sordunmu hiç neden diye bi sebebi olmalı 6 ayda ne değişmiş.
neden başkasının hesabından yazılıyor ben onu daha çok merak ediyorum, üyelik almak çok kolay. Bunu bir kenara bırakırsak, eşiniz sizden durup dururken mi soğudu? Siz acaba hiç özeleştiri yapıyo musunuz bu konuda? Şahsen her tartışmamızda eşim, bırakma beni diye ağlasa ona olan saygım azalır diye düşünüyorum ister isteemez, eşiniz de olsa başkalarının özgüveninize zarar vermesine izin vermeyin. bu sefer arkadşınıza gitmekle doğru yapmışsınız, en azından bırakma beni diyen kadının gitmiş olduğunu görür eşiniz
İşsiz güçsüz evsiz türlü zorlukla inadına evlenicem diye tutturan çiftlerin genelinde görülen bir sorundur bu.
Atlı mı kovalıyordu şartlar olgunlaşmadan evlendiniz?
Canım psikoloji bozuk iş yok para yok ev yok düzen yok.hala bekar hayatı gibi yaşıycaktınız madem niye evlendiniz ne bu acele.bence hayatınızı yavaş yavaş düzene sokun.evliliğinizde yoluna girer emin ol.ikimizin de psikolojisi çok bozuk olduğu için geceleri uyuyamıyırum gündüz de uyanma problemi yaşıyorum. Bu onda da var olan bir şey onun da psikolojisi çok bozuk. Kahvaltısını hazırlamıyormuşum, sabah uyku sersemi ben söylediklerimi hatırlamıyorum uyku sersemi ya defol bi git diyormuşum, bu sebeplerden ötürü benden soğumuş.
ben onu ne zaman bırakıp gittiysem iki üç kez intihar etti.
ben onu ne zaman bırakıp gittiysem iki üç kez intihar etti.
şimdi işin rengi daha ciddi oldu, eşinizin ciddi psikolojik problemleri var bence ve siz bunu destek almadan kendi başınıza çözemezsinizKanser hastasıydı eşim, bu evlilik konusunda da çok ısrarcıydı. Ayrıca iş konusu o dönemde bir dükkan açmıştık ama biz evlendikten sonra dükkan iflas etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?