- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi eksikbirsey
Sadece kolunuzu sıkıp,ittirmekle mi oldu bu morluklar? Emin misiniz bu kadar olduğuna tüm yaşananların?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi sevmiyor, bu zamana kadar siddetiyle karsi karsiya kalmamanizin sebebi farkli sehirlerde yasamaniz.
Size siddet uygulayan o, magdur siz ama merhamet gosteren yine siz misiniz? Bu kadar pasifize edilmis bir kadin olarak sizden ricam korunun, siddetten gitmiyorsunuz bari
Çok yakınım şiddet gördüğünde aynı cümleleri ona söylemiştim. Korunuyorum zaten dikkat ediyorum. Ama kocamı seviyorum gidemem tripleri değil benimki. Yıllardır üniversiteden beraber mezun olduğum atandığını gördüğüm her anına şahit olduğum biri yerde ağlayarak gitme diyince merhamet hissine kapılıyorum. Eş kocadan ziyade sanki çocuğum gibi benimsemişim. 26 yasindayiz. 20 yaşındaki ergenliğinden bu haline kadar her anına şahit olduğum biri yalvarırım bana yardım et tedavi olayım diyince çıkıp 1200 km uzaktaki aile evime gidemiyorum. (Doğu gorevindeyiz)sizi sevmiyor, bu zamana kadar siddetiyle karsi karsiya kalmamanizin sebebi farkli sehirlerde yasamaniz.
Size siddet uygulayan o, magdur siz ama merhamet gosteren yine siz misiniz? Bu kadar pasifize edilmis bir kadin olarak sizden ricam korunun, siddetten gitmiyorsunuz bari hamile kalmayin.
Kesin bir tavırla ne demeliyim onu bilmiyorum. Zaten salonda yatiyor seni haketmiyorum diyip. Seni görünce kendimden utanıyorum diyip dokunmuyor koluma bile. hep ağlıyor ben aptala bağladım. Israr etse reddecegim ama zaten gelmiyor. Yemeklerde görüyorum sadece. Onuda kendi hazırlayıp beni çağırıyor. Aptal gibi oldum ne yapacağımı şaşırdım.Sakın merhamet edıyorum,kıyamıyorum deyip tamam demeyin..Tavrınızda kararlı olun..İnsanoğlu nankördür..Yarın daha büyük birşeyle gelince önceden affederdin şimdi ne değişti diyecek..Bu durumun çok vahim bir durum oldugunu bildirin ve keskin bir tavırla davranın..Şiddetin küçüğü,büyüğü olmaz ..Acırsanız acınacak hale düşersiniz..![]()
Evet şiddetle ittirince düştüm kolum düşmeye bağlı incindi. Dolgit sürüyorumSadece kolunuzu sıkıp,ittirmekle mi oldu bu morluklar? Emin misiniz bu kadar olduğuna tüm yaşananların?
Yok artı diye belirtmedim. Sadece aslında normal çevresi tarafından sevilen saygılı normal bir birey gibi göründüğünü belirttim.Evi süpürmesi yardım etmesi onun için bir artı değil ki. Zaten yapması gereken şeyleri yapıyormuş. Onun dışında size davranış biçimi bence boşanma sebebi. Her an bana şiddet uygulabilir diye korktuğum bir insanı sevemem
Kendi adıma konuşuyorum...Ben bir daha bana böyle birşeyle gelecek olursan ailemi ararım ve bu işin dönüşü olmaz..Ne emeklerle kurduğumuz bu yuvanın duvarlarına vurursun kafanı...Ne yapacaksan yap ama o öfkene hakim olacaksın bana karşı olamıyorsan da bas git evden yanımda durma..Evlılık bu bende sinirlenebilirim her halim olabılır bana el mi kaldıracaksın her tartısmamızda derdim..Kesin bir tavırla ne demeliyim onu bilmiyorum. Zaten salonda yatiyor seni haketmiyorum diyip. Seni görünce kendimden utanıyorum diyip dokunmuyor koluma bile. hep ağlıyor ben aptala bağladım. Israr etse reddecegim ama zaten gelmiyor. Yemeklerde görüyorum sadece. Onuda kendi hazırlayıp beni çağırıyor. Aptal gibi oldum ne yapacağımı şaşırdım.
Evet söyledim ona benzer şeyleri. Tekrar ederse bu durum defolup gidersin bu evden dedim. Yeminler etti. Sırtı tutulmuş koltukta 3 gün geçtikten sonra istersen yat yatakta ben zaten ders çalışıyorum diger odadadedim(evet saf bir enayiyim) yok ben haketmiyorum dedi gelmedi. Evden gitmeyi düşündüm ama tedavi olacağım doktora benimle gel dedi kaldim. Sizce yaptığım mantikli mi?Kendi adıma konuşuyorum...Ben bir daha bana böyle birşeyle gelecek olursan ailemi ararım ve bu işin dönüşü olmaz..Ne emeklerle kurduğumuz bu yuvanın duvarlarına vurursun kafanı...Ne yapacaksan yap ama o öfkene hakim olacaksın bana karşı olamıyorsan da bas git evden yanımda durma..Evlılık bu bende sinirlenebilirim her halim olabılır bana el mi kaldıracaksın her tartısmamızda derdim..
Şu son olayda bile artık ailenizden en çekindiği anne-baba-hala-dayı kim varsa onu arayacaktım bu benım kırmızı çizgim diye ağır bir tehditle konusur ve uzun süre fazla cıvımadan devam ederdim...Tedavi konusunda da çabasını görmek istediğimi ama buna ragmen degısmezse bu onun "SEÇİMİ" olacağını söylerdim.Şayet bu tarz birşeyle karşılaşsaydım da bir daha bu tehdit değil gerçek olurdu...Hayatımı onun ne zaman öfkesini çıkaracağını düşünerek geçiremem...
Tedavi olucam demiş..Gerçekten bu konuda çaba sarfederse lafta değilde dikkat eder gider uygularsa neden olmasın...Tabiki de beraber gidin doktora..Hatta sizde girin doktora anlatın...Doktorun yanında da tekrar edin bu konu bizim evliliğimizi bitirir..Bunu sizin yanınızda da söylüyorum deyin..Evet söyledim ona benzer şeyleri. Tekrar ederse bu durum defolup gidersin bu evden dedim. Yeminler etti. Sırtı tutulmuş koltukta 3 gün geçtikten sonra istersen yat yatakta ben zaten ders çalışıyorum diger odadadedim(evet saf bir enayiyim) yok ben haketmiyorum dedi gelmedi. Evden gitmeyi düşündüm ama tedavi olacağım doktora benimle gel dedi kaldim. Sizce yaptığım mantikli mi?
Çok teşekkür ederim. Benim başlığı açma amacım belki bu ve benzer şeyler yaşayıp tedavi görüp düzelen eşler yada kişiler var mıdır acaba dusuncesiydi bi yandan da içimi dökmek istedimTedavi olucam demiş..Gerçekten bu konuda çaba sarfederse lafta değilde dikkat eder gider uygularsa neden olmasın...Tabiki de beraber gidin doktora..Hatta sizde girin doktora anlatın...Doktorun yanında da tekrar edin bu konu bizim evliliğimizi bitirir..Bunu sizin yanınızda da söylüyorum deyin..
Psikolojik bir sıkıntısı var ve bu u kontrol edemiyorsa yatışlı hasta olarak tedavi görmeli. Psikiyatristin odasına beraber girin ve herşeyi anlatın. Imkanınız varsa özel hastane psikiyatristine gidin yoksa devlete gidin. Eşinizin doktora gitmek istemesi bile bir adım demek ki gerçekten biletke yapmıyor doktora size zarar verdiğini mutlaka söyleyin. Ilaclarinj teşhisini ona göre ayarlayacaktir. Tedavi dönemi boyunca anlayışlı olun. Doktor size anlatacaktır zaten. Annenizle ve arkadaşınızla da doktor tedavisi ve teşhisi belli olduğunda lisan-i münasip ile anlatırsınız bol bol İnşirah suresi okuyun içiniz daraldikca.Hepinize merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve sırf bu konuyu size danışmak için umarım doğru yere doğru zamanda yaziyorumdur. Eşimle 6 yıl once tanıştık. Farkli şehirlerde yaşıyorduk 10 ay öncede evlendik. Eşimde her zaman bir öfke problemi vardı ama uzakta olduğumuz için telefonda geçici sinir patlamaları olduğunu düşünüp çok üstünde durmadım. Ama evlendikten sonra en az ayda bir hakarete(aptal salak vs) varan şeyler işitmeye başladım. Hemde küçücük bir şeye sinirlendigi için. Hepsinde özür diledi. Bir şekilde kendini affettirdi. Aslında Yardımcı biri beni yormaz temizligimiz ortaktir. yemek yap bugün desem yapar şunu al desem alır... Ama bazen bu insan gidiyor birden bire içinden başka biri çıkıyor gibi hissediyorum. Daha 3 gün önce ortada bir şey yokken küçücük bir konuyu büyüttü ve üstüme yürüdü. Kolumu sıktı ittirdi yere düşürdü. Kollarimda morluklar var krem kullanıyorum. Bildiginiz şiddet gördüm yüzüme gelmeyecek şekilde. Hiç beklemediğim ve 6 yıldır tanışıyoruz 6 yıldır şahit olmadığım şey olunca şoka girdim karşılık veremedim. Olaydan kısa süre sonra ağlamaya özürler dilemeye başladı. Psikiyatriden randevu aldım bu öfkemi artık yeneceğiz birdaha yapmayacağım diyor. Ama o kadar kırgınım ve o kadar korkuyorum ki. Bu zamana kadar şiddet gören kadın asla tahammül etmemeli derdim. Ama çok şaşkınım. Bu tekrar eder mi korkum var. Ama yarın psikiyatri randevusu var. Ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum utancımdan bunu ne anneme nede arkadaşıma söyleyemedim. Sürekli ağlıyor onun adına üzülüyorum merhamet ediyorum ama uğradığım şiddeti düşününce yüzüne bile bakasım gelmiyor. Ben ne yapmalıyım? Kollarımda morluk var ve bunu yapan adam evimi süpüren yemeğimi yapan ne istesem önüme seren beni sevdiğini bildiğim biri.
İnşallah sizin eşiniz düzelmiş olur ve sizde buraya yazarak aynı şeyi yaşayanlara örnek olmuş olursunuz...(İnşallah kimse yaşamaz)Bende sizin durumunuzu empati kurarak cevap verdim...Sadece bu değil evlilikteki bazı kırmızı çizgilerim içinde bu tavrı takınıyorum ve tekrarı olursa bu "SENİN SEÇİMİN" olur diyerek keskin ve net şekilde konuşuyorum..Tabi evlilikte ne kadar kararlı olduğumuzuda bazı olaylarda anlıyoruz ..Herkesin bir dönüm noktası oluyor sizin ki de bu olabilir..Güzel sonuçlar almanız dileğiyle..Çok teşekkür ederim. Benim başlığı açma amacım belki bu ve benzer şeyler yaşayıp tedavi görüp düzelen eşler yada kişiler var mıdır acaba dusuncesiydi bi yandan da içimi dökmek istedim
Özel hastane yok görev yaptığı yerde devlete gideceğiz. Doktor muhtemelen beni almaz hastayla birebir görüşeceğim diye ama ben her şeyi anlayacağını düşünüyorum çünkü kendisi gitmek istedi ben demedim. Yarın gideceğiz inşallah olumlu olur..Psikolojik bir sıkıntısı var ve bu u kontrol edemiyorsa yatışlı hasta olarak tedavi görmeli. Psikiyatristin odasına beraber girin ve herşeyi anlatın. Imkanınız varsa özel hastane psikiyatristine gidin yoksa devlete gidin. Eşinizin doktora gitmek istemesi bile bir adım demek ki gerçekten biletke yapmıyor doktora size zarar verdiğini mutlaka söyleyin. Ilaclarinj teşhisini ona göre ayarlayacaktir. Tedavi dönemi boyunca anlayışlı olun. Doktor size anlatacaktır zaten. Annenizle ve arkadaşınızla da doktor tedavisi ve teşhisi belli olduğunda lisan-i münasip ile anlatırsınız bol bol İnşirah suresi okuyun içiniz daraldikca.
Teşekkür ederim insallahİnşallah sizin eşiniz düzelmiş olur ve sizde buraya yazarak aynı şeyi yaşayanlara örnek olmuş olursunuz...(İnşallah kimse yaşamaz)Bende sizin durumunuzu empati kurarak cevap verdim...Sadece bu değil evlilikteki bazı kırmızı çizgilerim içinde bu tavrı takınıyorum ve tekrarı olursa bu "SENİN SEÇİMİN" olur diyerek keskin ve net şekilde konuşuyorum..Tabi evlilikte ne kadar kararlı olduğumuzuda bazı olaylarda anlıyoruz ..Herkesin bir dönüm noktası oluyor sizin ki de bu olabilir..Güzel sonuçlar almanız dileğiyle..
Yarın gidecek doktoraKorkuyla adam yaşar mi ya bence tedavi olsun bir ilaçla kuzuya çevirir doktorlar tedavi olmuyorsa boşan
Doktor sizi de çağırırÖzel hastane yok görev yaptığı yerde devlete gideceğiz. Doktor muhtemelen beni almaz hastayla birebir görüşeceğim diye ama ben her şeyi anlayacağını düşünüyorum çünkü kendisi gitmek istedi ben demedim. Yarın gideceğiz inşallah olumlu olur..
Umarım tedavi olmayı gözünü boyamak için kabul etmemiştir,1-2 kez gidip sonra yarıda bırakmaz.Evet şiddetle ittirince düştüm kolum düşmeye bağlı incindi. Dolgit sürüyorum
Hatasını farkedip kendisinin randevu alması bence şık bir hamle olmuş bu devirde bunu hata görmeyenler bile var. Fakat bu durumu yumuşatmaya yetmiyor tabiki. Bence tavrınızı koyup bir kaç ay gözlemlemelisiniz mümkünse 1 yıl kadar da çocuk düşünmeyin. Bu tür hastalıklı insanlar normalde tedaviyi bile kabul etmez reddetme problemi yaşarlar en azından sizin eşiniz bu konuda kendi kendine bir adım atmış. Biraz destek olun temkinli davranın fakat bu yaşayananlardan her iki tarafın ailesinin de haberi olması gerekiyor. Hatta büyüklerinize bunun tekrarı halinde boşanacağınızı açık bir dille ifade edin şayet siz bu duruma sessiz kalıp kimseye bir şey söylemezseniz cesaretlenebilir. Hakkınızda hayırlısı olsunHepinize merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve sırf bu konuyu size danışmak için umarım doğru yere doğru zamanda yaziyorumdur. Eşimle 6 yıl once tanıştık. Farkli şehirlerde yaşıyorduk 10 ay öncede evlendik. Eşimde her zaman bir öfke problemi vardı ama uzakta olduğumuz için telefonda geçici sinir patlamaları olduğunu düşünüp çok üstünde durmadım. Ama evlendikten sonra en az ayda bir hakarete(aptal salak vs) varan şeyler işitmeye başladım. Hemde küçücük bir şeye sinirlendigi için. Hepsinde özür diledi. Bir şekilde kendini affettirdi. Aslında Yardımcı biri beni yormaz temizligimiz ortaktir. yemek yap bugün desem yapar şunu al desem alır... Ama bazen bu insan gidiyor birden bire içinden başka biri çıkıyor gibi hissediyorum. Daha 3 gün önce ortada bir şey yokken küçücük bir konuyu büyüttü ve üstüme yürüdü. Kolumu sıktı ittirdi yere düşürdü. Kollarimda morluklar var krem kullanıyorum. Bildiginiz şiddet gördüm yüzüme gelmeyecek şekilde. Hiç beklemediğim ve 6 yıldır tanışıyoruz 6 yıldır şahit olmadığım şey olunca şoka girdim karşılık veremedim. Olaydan kısa süre sonra ağlamaya özürler dilemeye başladı. Psikiyatriden randevu aldım bu öfkemi artık yeneceğiz birdaha yapmayacağım diyor. Ama o kadar kırgınım ve o kadar korkuyorum ki. Bu zamana kadar şiddet gören kadın asla tahammül etmemeli derdim. Ama çok şaşkınım. Bu tekrar eder mi korkum var. Ama yarın psikiyatri randevusu var. Ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum utancımdan bunu ne anneme nede arkadaşıma söyleyemedim. Sürekli ağlıyor onun adına üzülüyorum merhamet ediyorum ama uğradığım şiddeti düşününce yüzüne bile bakasım gelmiyor. Ben ne yapmalıyım? Kollarımda morluk var ve bunu yapan adam evimi süpüren yemeğimi yapan ne istesem önüme seren beni sevdiğini bildiğim biri.