Bir hafta kalmayi planliyorsa sen de git.6. ayımdayım. yaklaşık bir hafta kalmayı planlıyor
Bu adam sana 9 ay tahammül ederse bravo!yeni evliyim ve hamileyim. severek evlendik ancak kişilik çatışması yaşıyoruz çoğunlukla. eşim kavgalarımız esnasında birkaç kez evi terketme teşebbüsünde bulundu. gitmesine müsade etmedim. haftasonu annesinin yanına gidecek. onun da yanında bulunmam gerekiyor dedi. ikimize karşı sorumlulukları varmış. ben hamileyim ve yanımda bulunması gerektiğini düşünüyorum. birkaç günden fazla beni yalnız bırakmamalı. sanki ben hamile değilmişim bana karşı sorumlu değil sadece sevgiliymişiz gibi davranıyor gibi hissediyorum.
Yok artık ya..eşin işin ciddiyetine varamamış. Hamilelik boyunca yapışık olunmaz diyenlere de katılmıyorum malesef ama koca istemiyorsa zorlanamaz tabiki. Ben de hamileyim ve ilk günümden beri dışarıda işi bittiği an yanımda eşim dibimden ayrılmıyor her işime koşuyor Allah razı olsun. Ve erkekler bu sürece dahil edilmeyince anneliği ev hanımlığını basite alıp çocuk yetiştirme sürecinde de yardımcı olmuyorlar. Eşin anlamıyorsa kayınvalidenle veya kayınpederinle konuş onlardan birinde insaf vardır herhalde. Aman sanki kız evlat da gidecek anasının evini temizleyecek6. ayımdayım. yaklaşık bir hafta kalmayı planlıyor
Keşke evliliğini oturtmadan çocuk yapmasaydinyeni evliyim ve hamileyim. severek evlendik ancak kişilik çatışması yaşıyoruz çoğunlukla. eşim kavgalarımız esnasında birkaç kez evi terketme teşebbüsünde bulundu. gitmesine müsade etmedim. haftasonu annesinin yanına gidecek. onun da yanında bulunmam gerekiyor dedi. ikimize karşı sorumlulukları varmış. ben hamileyim ve yanımda bulunması gerektiğini düşünüyorum. birkaç günden fazla beni yalnız bırakmamalı. sanki ben hamile değilmişim bana karşı sorumlu değil sadece sevgiliymişiz gibi davranıyor gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?