yeni evliyim ve hamileyim

simaI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
5
0
1
yeni evliyim ve hamileyim. severek evlendik ancak kişilik çatışması yaşıyoruz çoğunlukla. eşim kavgalarımız esnasında birkaç kez evi terketme teşebbüsünde bulundu. gitmesine müsade etmedim. haftasonu annesinin yanına gidecek. onun da yanında bulunmam gerekiyor dedi. ikimize karşı sorumlulukları varmış. ben hamileyim ve yanımda bulunması gerektiğini düşünüyorum. birkaç günden fazla beni yalnız bırakmamalı. sanki ben hamile değilmişim bana karşı sorumlu değil sadece sevgiliymişiz gibi davranıyor gibi hissediyorum.

Hamilelik 9 ay canım. .
Elbette yanında olmalı ama "hamileyim yanımda dursun" tuhaf bir cümle.

Henüz evliliğe alışamamış, olgunlaşmamışsınız.
Çocuk için bu kadar acele etmeseydiniz iyiydi.
Zamanla daha iyi anlaşır, tanışır , uzlaşırsınız.
Annesine gidecekse sen de git, kötülükle gitmesin bari

Ne kadar oldu evleneli ve yaslar kac belkide alısamadı evlilik hayatına zamanla alısır ve mumkun oldukca kucuk sorunları buyutmeyın annesinede gidiyorsa sizde onla bırlıkte gıdın neden tek gıdıyor evde tek mı kalıcaksınız ıkı gun boyunca ben mı anlamadım konuyu

Hamilelik evet güzel birşey ama bazen hamileyim diye de öok naz yapıp eşleri boğmamak lazım.dokuz ay boyunca dizinde oturacak değil ya

Bu adam sana 9 ay tahammül ederse bravo!

Sen neden gitmiyosun onu anlamadım. kocan nerde sen orda. evlilik bu olmamalı. mecbur durumlar olmadıkça tabi.

34 -35 haftalik hamileydim kendi aracimizla 4 saat uzakta olan memlekete gitmistik,kalmistikta 6 aylik hamileymissin ustelik sende git eşinle derim.

Bu tarz başlıklarda dikkatimi çeken bir şey var.

Hamileliğinde hormonları kendisine türlü türlü oyunlar oynamayan anneler, herkesin kendisi gibi bir hamilelik geçiriyor olduğunu düşünerek bu tarz başlık açanlara ateş püskürüyor niyeyse...

Benim hamileliğim boyunca ne bulantım, ne kusmam, ne de herhangi bir fiziksel şikayetim olmadı. Ancak hormonlarım bana öyle oyunlar oynadı ki en ufak şeylere sinirlenir, alınganlık eder, ağlar olmuştum.

O sebeple karşınızdaki hamilenin sizinki gibi bir hamilelik geçirmiyor olabilme ihtimalini "acımasızca eleştirmeden önce" düşünseniz iyi ederdiniz.

Konu sahibine; imkanın varsa eşinle beraber git sende. 1 hafta uzun bir süre hamile bir bayan için.

Bir hafta mı neden bır hafta hasta mı annesı ben olsam bende gıderdım sızde gıdın bence evde tek kalamıyorum ben valla bır hafta ıyı cesaret bıde hamıleyken :)

6. ayımdayım. yaklaşık bir hafta kalmayı planlıyor
Yok artık ya..eşin işin ciddiyetine varamamış. Hamilelik boyunca yapışık olunmaz diyenlere de katılmıyorum malesef ama koca istemiyorsa zorlanamaz tabiki. Ben de hamileyim ve ilk günümden beri dışarıda işi bittiği an yanımda eşim dibimden ayrılmıyor her işime koşuyor Allah razı olsun. Ve erkekler bu sürece dahil edilmeyince anneliği ev hanımlığını basite alıp çocuk yetiştirme sürecinde de yardımcı olmuyorlar. Eşin anlamıyorsa kayınvalidenle veya kayınpederinle konuş onlardan birinde insaf vardır herhalde. Aman sanki kız evlat da gidecek anasının evini temizleyecek

Hamileliği gectim karısını evde yalnız birakip annesine 1 hafta kalmaya mi gidecek?

Ne tarz bir koca bu? Madem ayri ayri takilacakmis beyfendi neden evlenmiş o zaman? Sevgili sevgili takilsaydiniz. Asla bir basina birakma adami şimdi yuz bulur o bir hafta 1 aya çıkar. Kocan nereye sen oraya.

daha eş olamamışken aile oluyorsunuz.gitme sebebi önemliyse sen de yanında olmalısın. Önemli değilse neden gittiğini sormalısın

Keşke evliliğini oturtmadan çocuk yapmasaydin

Daha evlilik oturmadan, düşünmeden çocuk yapınca böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…